• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Şurada eğlenmek amaçlı katılıyoruz,neden bu kadar ciddiye alınırki yani.
İster birinci olayım,ister sonuncu hiç önemli değil,ben işin eğlence tarafındayım,hemde bu kadar genç kardeşlerim varken bu yaşta katılmak bile keyif veriyor bana ..
Ablam benim yaaa :KK60: O kadar tatlısın ki diyecek bişey bulamıyorum :KK68:

Yüzlerin gözükmesi zaten etik değil üstüne bir de nick paylaşımını çok ayıp buldum.
Arkadaşına verenler yüzünden de adilane bir oylama göremeyiyorum umarım ben yanılıyorumdur
evt esıtlık olmalı .. en bastan berı bende boyle dusunuyorum bende herkes ıcın aynı sekılde olsa sankı daha ıyı olur benım fıkrım de bu yonde...tabı karar Huy Meselesi Huy Meselesi de o daha ıyı bılır

Orası öyle tabi..
Bakalım göreceğiz işin aslı neymiş..
birde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualarda

birde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualarda
evt farklı pc lerden oy verende olur tanıdıgına .. aynı pcden yapanda bence..yapanda yaptım demez herkımse

Back
X