- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.481
EnHarbiKiz dikiş biliyorsan bana şey diker misin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce sen nerden çıktın diyodun noldu simdi hain hemsoYok ben daha güzel dikerim dediğin eteği istiyorum
Hem ziyaret hem ticaret diyorsun yani.
Aha adrada geldi tam oldu bi program var denk geldin mı bilmem "arda"nin mutfagi" ben hep onu "adra'nin mutfagi" olarak okuyorum2 numaranın eteğine ve ayakkabısına ben de talibim.
eteğe talip olabilirsin ama ayakkabıya olamazsın,o benim,çekil aradan2 numaranın eteğine ve ayakkabısına ben de talibim.
O zaman eteği dikeceğini bilmiyordumaz önce sen nerden çıktın diyodun noldu simdi hain hemso
Haahhahzombı fırarda
Tabi canımHem ziyaret hem ticaret diyorsun yani.
Bilmem mi yakışıklı ahçıyı.Aklına ben geliyorum ne güzel.Aha adrada geldi tam oldu bi program var denk geldin mı bilmem "arda"nin mutfagi" ben hep onu "adra'nin mutfagi" olarak okuyorum
kul kedısı mısalı kımın ayagına uyarsaeteğe talip olabilirsin ama ayakkabıya olamazsın,o benim,çekil aradan
Böyle demeyeydin iyiydiO zaman eteği dikeceğini bilmiyordum
Evettt aklıma sen geliyosun hepBilmem mi yakışıklı ahçıyı.Aklına ben geliyorum ne güzel.
Yok çekilemem mümkün değil.Sen çekil.eteğe talip olabilirsin ama ayakkabıya olamazsın,o benim,çekil aradan
Yalan söyleyemiyorum ne yapayımBöyle demeyeydin iyiydi
Evettt aklıma sen geliyosun hep
önce ben geldim,hem senin ayağına olmaz,bende koca ayaklıyım,2 numara gebertecek beniYok çekilemem mümkün değil.Sen çekil.