- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.121
goruntulerı bıle guzel oluyo ye ye can bogazdan gelır canımçok lezzetli ama çiçek sepetinden geldiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goruntulerı bıle guzel oluyo ye ye can bogazdan gelır canımçok lezzetli ama çiçek sepetinden geldiiiii
Yarın görüşürüz canım ben biraz bdv ye bakayımgırmee gırme hatta bu moda bolumunu gızleyın 2 ıle 5 de catlasın goremeyıp
soylesende dınlemıcem ısteSülemem kimin yolladığını
Ben yollarım sana yersingoruntulerı bıle guzel oluyo ye ye can bogazdan gelır canım
guzın ablalık mı yapcan gece gece hadı bak bakalımmmYarın görüşürüz canım ben biraz bdv ye bakayım
O güzel sesimi duycan ama dinlemiycen heesoylesende dınlemıcem ıste
yemıs kadar oldum yavru ceylanım cok mersıBen yollarım sana yersin
Ooooo, kaçamağın alası :)Teşekkür ettim canım benim..
çubukları kurabiyeleri mideye gömüyorum şuan yanında da bol kafeinli kahveeeeeeee
isteyen var mıııııııııııııııııııı :)
Gece bdv de takılmak hoşuma gidiyorguzın ablalık mı yapcan gece gece hadı bak bakalımmm
nese kupum ya bugunu unutamam ama artık hahhaO güzel sesimi duycan ama dinlemiycen hee
yemıs kadar oldum yavru ceylanım cok mersı
Ooooo, kaçamağın alası :)
Yemicem ben, ama yemiş kadar oldum kuzum, afiyet olsuuunnnn
artık takılmıyorum benGece bdv de takılmak hoşuma gidiyor
anaaaa bu gece uykusuz kalacaklar haha2 ile 5 eşitlendi!
Afiyet olsun kuzucuk. Spor yapıyosun sen, bişey olmaaaazzz :)Bir tanecik yedim zaten bu kadardan bişi olmaz zaten zayıfım ya ben
İşte heyecan şimdi hakikaten dorukta yaaaaaaaaaaaaaaaaaa !2 ile 5 eşitlendi!
evt tatlım zayıfsınBir tanecik yedim zaten bu kadardan bişi olmaz zaten zayıfım ya ben
Aynen aynen, hahahaanaaaa bu gece uykusuz kalacaklar haha
Horul horul uyuyo onlar beanaaaa bu gece uykusuz kalacaklar haha
Aynen canım her gün yapıyorum valla 40 dakika bazen 30 dakikaAfiyet olsun kuzucuk. Spor yapıyosun sen, bişey olmaaaazzz :)