- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
İyi kötü yorum almak ve tabi kazanmak için burdayız ne kusuru olucakmış :) Kimleri beğendin kimleri begenmedin çok merak ettimKızlar kusura bakmayın ama karar vermek zor olmadı çünkü baya rüküş olanlarlar var aranızda.
Ben resimdeki yerden giriyorum geneldeyarışmalara özel bir sayfa var mı forumda tek tek nerelere bakacagımı anlamadım pek
ÇOOOK teşekkür ederim :)Ben resimdeki yerden giriyorum geneldeEki Görüntüle 1323655
İyi kötü yorum almak ve tabi kazanmak için burdayız ne kusuru olucakmış :) Kimleri beğendin kimleri begenmedin çok merak ettim
Birde genel olarak beğensemde 12nin çantasını ve çoraplarını, 17nin de bluzunu beğenmedim.5,12,17 yi beğendim ben.beğenmediklerimi söylemeyim canım.:)
Iyiyim tatlım sen napiosun ne zamandır görüşemiyoduk?
Canim doktorum henüz ilaç vermedi. Bende kafama göre almayayim dedim. Normal ağrı kesiciler de kesmiyor ağrımımajezik içtim geçmezse acile gidicem artık:/
Katıldın mı sende yarışmaya:)
2. yarışmaya katılırsın sende =)iy bende cok sukur. dr gidip oyle ilac kullan zaten. majezik daha kotu yapiyor bas agrisini. benim mr falan cekti doktor ona gore ilac verdi.
yarismaya cok heves ettkm. kombinimde hazirdi ama katilmadim. keske katilsaydim :)
bu yarışmada olmadı ikinci yarışmada bomba gibi geliyorum
tabi tarzımı yansıtabilecegim bişi olursa
yılbaşı konsepti falan olursa ben katılamam açıkçası öyle şıkır şıkır kıyafetlerim yok
ben yarışmacı kız değilim ama burdayım kovuyor musun beniayyy yarışmacı kızlar neredeeee görünmüyorlar :)
Anketi açacağım ama büyük bir olasılıkla herkes yılbaşı konsepti diyecek..
Bazen açmasam mı diye de düşünüyorum profilime gelen konsept önerilerin çoğu yılbaşı..
Önümüz yılbaşı olunca..
bu yoruma katılıyorum zaten bu yarısmada bıle bı cogumuz dolabımızdan gıyındık baba parasıyla bu kadar oluyoaynen marga çoğu kişi yılbaşı demiş bilmiyorum bana göre fazla bi konsept
yılbaşı teferrüatlı öyle herkesin uygun olacagını sanmıyorum ve katılım daha az olur diye düşünüyorum
Yılbaşı aslında biraz genele kaçıyor..aynen marga çoğu kişi yılbaşı demiş bilmiyorum bana göre fazla bi konsept
yılbaşı teferrüatlı öyle herkesin uygun olacagını sanmıyorum ve katılım daha az olur diye düşünüyorum
aşkolsun sensiz burası olmazben yarışmacı kız değilim ama burdayım kovuyor musun beni
Sen ne düşünüyorsun üstte yazdığım konu hakkında ?aşkolsun sensiz burası olmaz
Yılbaşı aslında biraz genele kaçıyor..
Şimdi diyelim ki yılbaşı için biri çok bir yerde eğlenmeye gider , abiyeler vs..
Biri de bar canlı müzik tarzı bir yere gider jean ve kazakla vs..
Bir karışıklık olacak yine =)
spor şıklık olsun bizim olsun
öyle olunca dicekler ki yılbaşı gecesi jean kazak mı giyiliraçıkçası ben bile oylama yaparken şıkı şıkır bişi beklerim yılbaşı yani sonuçta akıl direk ona gidiyor
En iyisi oylamaya sunmak , yılbaşı konsepti olursa herkes şıkır şıkır abiye tarzı giyecekse bune yılbaşı dememize hiç gerek yok o zaman abiye dünyası =D
Ama sonra hiç hazırlanmamış oluyoruz. Birde şu var ki just dedi ya benimde aklım ona gider diye orada abiye giyip şıkır şıkır olan bi yarışmacının yanında spor şık olan birinin şansı yok gibi.En iyisi oylamaya sunmak , yılbaşı konsepti olursa herkes şıkır şıkır abiye tarzı giyecekse bune yılbaşı dememize hiç gerek yok o zaman abiye dünyası =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?