En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Kızlar kusura bakmayın ama karar vermek zor olmadı çünkü baya rüküş olanlarlar var aranızda.
İyi kötü yorum almak ve tabi kazanmak için burdayız ne kusuru olucakmış :) Kimleri beğendin kimleri begenmedin çok merak ettim

iy bende cok sukur. dr gidip oyle ilac kullan zaten. majezik daha kotu yapiyor bas agrisini. benim mr falan cekti doktor ona gore ilac verdi.

yarismaya cok heves ettkm. kombinimde hazirdi ama katilmadim. keske katilsaydim :)

bu yarışmada olmadı ikinci yarışmada bomba gibi geliyorum
tabi tarzımı yansıtabilecegim bişi olursa
yılbaşı konsepti falan olursa ben katılamam açıkçası öyle şıkır şıkır kıyafetlerim yok

Anketi açacağım ama büyük bir olasılıkla herkes yılbaşı konsepti diyecek..
Bazen açmasam mı diye de düşünüyorum profilime gelen konsept önerilerin çoğu yılbaşı..
Önümüz yılbaşı olunca..

aynen marga çoğu kişi yılbaşı demiş bilmiyorum bana göre fazla bi konsept
yılbaşı teferrüatlı öyle herkesin uygun olacagını sanmıyorum ve katılım daha az olur diye düşünüyorum

yılbaşı teferrüatlı öyle herkesin uygun olacagını sanmıyorum ve katılım daha az olur diye düşünüyorum
bu yoruma katılıyorum zaten bu yarısmada bıle bı cogumuz dolabımızdan gıyındık baba parasıyla bu kadar oluyo

Yılbaşı aslında biraz genele kaçıyor..
Şimdi diyelim ki yılbaşı için biri çok bir yerde eğlenmeye gider , abiyeler vs..
Biri de bar canlı müzik tarzı bir yere gider jean ve kazakla vs..
Bir karışıklık olacak yine =)

spor şıklık olsun bizim olsun

öyle olunca dicekler ki yılbaşı gecesi jean kazak mı giyilir açıkçası ben bile oylama yaparken şıkı şıkır bişi beklerim yılbaşı yani sonuçta akıl direk ona gidiyor

En iyisi oylamaya sunmak , yılbaşı konsepti olursa herkes şıkır şıkır abiye tarzı giyecekse bune yılbaşı dememize hiç gerek yok o zaman abiye dünyası =D

En iyisi oylamaya sunmak , yılbaşı konsepti olursa herkes şıkır şıkır abiye tarzı giyecekse bune yılbaşı dememize hiç gerek yok o zaman abiye dünyası =D

bence abiye giymekte olmaz düğüne gidiyo gibi olur o şekilde.. çok şık elbise beklerim ben
tolişle beni kaybettiniz bu konseptle

Ama sonra hiç hazırlanmamış oluyoruz. Birde şu var ki just dedi ya benimde aklım ona gider diye orada abiye giyip şıkır şıkır olan bi yarışmacının yanında spor şık olan birinin şansı yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…