- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Iyiyim tatlım sen napiosun ne zamandır görüşemiyoduk?napiosn burcu. fotonu tanimadim. migren bendede var. migrexin diye ilac verdi. iyo gekio ama kullanmak istemiorm ilac :-(
Çok geçmiş olsun vicks ile buğu yap, benim çok başağrım olur hafifletiyor bu yöntem1. Açık verme ihtimalime karşı düşük aldığımı söylemek yeterli olacak sanırım :) pek ozenmedim daha doğrusu çok aceleye geldi.
2.Migrenim var deli ağrı çekiyorum. Karabiberle kendimi yakmaya çalıştım geçer diye geçmedi
Ya ben seni çok sevdim bu yarışma sayesinde sarılalımmm
Sağol canım, vicks denedim işe yaramadı ne yazık kiÇok geçmiş olsun vicks ile buğu yap, benim çok başağrım olur hafifletiyor bu yöntem
Sağol canım, vicks denedim işe yaramadı ne yazık ki
Uzaktan izliyorum lulucum ben buralarıdiğer yarışmacılar neredeeeee :) az kişi bakıyor topiğe
Bu süper olmuş :)Merhaba ..
Bu gazete olayını bölüm editör arkadaşımla konuştuk , ve gazete yerine eline bir kağıt alıp ''kadınlar kulubü ve altına resim çektiği tarihi yazıp '' bu şekilde kombini yayınlayacak.. Resim çekerken mutlaka kombini oluşturan kişinin elinde bunu görmemiz şart..
Ve böylelikle herkes yarışmaya son bir hafta içerisinde hazırlanmış olacak..
Haksızlık olmayacak..
En önemliside fake resim olayını yaşamamış olacağız..
Ayrıntılı açıklamaları konsept seçme anketinde anlatacağım yarın , ikinci yarışma için konsept seçeceğiz..
Farklı sayılmayız aynı durumlardayız sanırımOy oy ben nerelere gidem.. Oyuma mı yanayım yorumların haklılığına mı yanayım:)
Ciddi anlamda yanıyorum ona mı yanayım
Ilac aldım daha iyiyim şimdi canim tam kesmese de azalttı baya kivranmiyorum artıkNasıl oldun canım ? iyi misin ?
Teşekkür ederim, nane yağı da tavsiye ettiler aktara gidip hepsinden alicam sanırım denemek için :) ama bana masaj hiç iyi gelmiyor :/Merhabalar :) Bakıyorumda oy sayılarında artış olmuş 1. henüz değişmemiş ama sanırım o olacak kazanan gibi duruyor :)
Uzaktan izliyorum lulucum ben buraları
Bu süper olmuş :)
Farklı sayılmayız aynı durumlardayız sanırımBu arada migren için çörek otu yagıyla masaj iyi geliyor diye biliyorum onuda bir dene istersen.Geçmiş olsun
Cilde yedirme amacıyla yapsan yeterli olur sanırım.Çevremde 2 tane migren hastası var,birisi yatıp uyumadan asla geçmiyor,diğeri hastaneye gitmeden geçmiyor serum mu taktırıyor iğnemi onu tam bilmiyorum.Ilac aldım daha iyiyim şimdi canim tam kesmese de azalttı baya kivranmiyorum artık
Teşekkür ederim, nane yağı da tavsiye ettiler aktara gidip hepsinden alicam sanırım denemek için :) ama bana masaj hiç iyi gelmiyor :/
Merhabalar :) Bakıyorumda oy sayılarında artış olmuş 1. henüz değişmemiş ama sanırım o olacak kazanan gibi duruyor :)
Uzaktan izliyorum lulucum ben buraları
Bu süper olmuş :)
Farklı sayılmayız aynı durumlardayız sanırımBu arada migren için çörek otu yagıyla masaj iyi geliyor diye biliyorum onuda bir dene istersen.Geçmiş olsun
İyi bari canım sevindim tekrar geçmiş olsunIlac aldım daha iyiyim şimdi canim tam kesmese de azalttı baya kivranmiyorum artık
Teşekkür ederim, nane yağı da tavsiye ettiler aktara gidip hepsinden alicam sanırım denemek için :) ama bana masaj hiç iyi gelmiyor :/
Yağları mutlaka denicem çok tavsiye aldim. Benim uyuyunca geçmiyor, azalmıyor bile. Sanırım kuvvetli ağrı kesici ilaçlarla kontrol altına alabilicem anca normaller kesmiyor. Birde tetikleyen ne onu bulabilsem.Cilde yedirme amacıyla yapsan yeterli olur sanırım.Çevremde 2 tane migren hastası var,birisi yatıp uyumadan asla geçmiyor,diğeri hastaneye gitmeden geçmiyor serum mu taktırıyor iğnemi onu tam bilmiyorum.
İyi bari canım sevindim tekrar geçmiş olsun
ahahaha paylaşmayı çok isterdim yaaaLulum alttan alttan kombin analizi mi yapıyorsun kız
Yok canım kusura bakmadıkKızlar kusura bakmayın ama karar vermek zor olmadı çünkü baya rüküş olanlarlar var aranızda.
Paylaşmaman için sebep nedir güzelim ?ahahaha paylaşmayı çok isterdim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?