• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
bende katılıp katılmama arasında kararsızdım :) keşke katılsaydım şuan diyorum. bidahakine bende olucam :)

Mutlaka bekliyorum

Bu ilk yarışma olduğu için benim ve herkesin biraz olsun acemiliğimize geldi..

İkinci yarşmada son bir hafta içinde çekilen resimler olması şart olacak ve güncel bir gazete ile çekilecek..

Bu yarışma bittikten sonra ayrıntılarını ikinci yarışma topiğinde anlatacağım =)

Mutlaka bekliyorum

Bu ilk yarışma olduğu için benim ve herkesin biraz olsun acemiliğimize geldi..

İkinci yarşmada son bir hafta içinde çekilen resimler olması şart olacak ve güncel bir gazete ile çekilecek..

Bu yarışma bittikten sonra ayrıntılarını ikinci yarışma topiğinde anlatacağım =)

:D:D:D:D: gazete falan nedir ya :):):):) ozaman fırsatım olursa mutlaka çekip katılcam. hazırlada olan kobini gönderirim diyordum ama gazete falan olmaz ozaman.
bu seferki için gerçekten pişmanım. kombinim falanda hazırdı. bazı arkadaşları çok özensiz buldum.
tamam abartmaya gerek yoktu ama bukadar hafifte olmamalıydı :)

:D:D:D:D: gazete falan nedir ya :):):):) ozaman fırsatım olursa mutlaka çekip katılcam. hazırlada olan kobini gönderirim diyordum ama gazete falan olmaz ozaman.
bu seferki için gerçekten pişmanım. kombinim falanda hazırdı. bazı arkadaşları çok özensiz buldum.
tamam abartmaya gerek yoktu ama bukadar hafifte olmamalıydı :)

Kazen böyle istiyor.. =)

Elinde gazete olacak o resmin güncel olduğunu ispatlayacak yani..

Back