En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
kızlar süpersiniz maşallah ya =) kadınlar klubu derken taş kadınlar klubu olmasın burasııı bu arada ben oyumu 21'E verdim Favorim

geranio,
kafam sakinken tüm kombinleri inceleyeyim şöyle alıcı gözle, dur bakalım nasıl bir yorum çıkacak ortaya
Maksat yarışırken bir yandan da eğlenmek
Ben birazdan tek tek yorumlarımla eleştirmeye başlayacağım
Kızmazsınız inşallah
az sonra :)
Yorumlarınızı bekliyorum :) Kendi adıma konuşacağım yorumlar aklı başında olduktan sonra olumlu yada olumsuz olması hiç önemli değil benim için. Bu yarışmaya eğlenmek için katıldım. Ve bişeyi farkettim ki giyimime renk katmalıyım. Bana kattıkları oldu yarışmanın o yüzden mutluyum :)

1'den basliyorum ;

Keske ustundwkinin altina uzun salash siyah bir etek ,hirka ve otantik bir uzun kolyeyle butunlestirseydin .. yada en basiti uzerine ekose bir gomlek , corabinida yun kullanabilirdin:)
Benim fikrim bu yonde ..
bol sanslar .

BEN ÇOK KİŞİNİN TARZINI BEĞENDİM VE İNTERNETTEN O TARZLARA YAKIN SİPARİŞLER VERMEYE BAŞLADIM :)

6 numara
cok karmasık kollar tul , corap detaylı ,tugme , kayık yaka bana fazla geldi.
keske altına sımsıkı skiny jean giyseydin , ayrıca cant yok ,keske ufak bir bordo canta alsaydın eline :)
bol sanslar :)

Arada iyi giyinen birkaç kişi hariç diğerleri o kadar özentisiz ki.. Yani ne bileyim yarışmaya katılıyorsunuz arkadaşlar, aynaya da mı bakmadınız, evden birinin yorumunu da mı almadınız diye sormak istiyorum. Ben böyle olacağını bilsem kesinlikle katılırdım. Henüz oyumu kullanmadım, birkaç kişi arasında kaldım. En kısa zamanda kullanacağım inşallah..

Aynen bilseydim ben de önceden çekilmiş bir resmimle katılırdım

7 numara
renkler cok karısık ve uyumsuz , taytınla, uzerindeki bol detaylı bluzun uymamıs , senin yapına daha bol ve koyu renkli kıyafetler dahagyzel olur bence :)
bol sanslar

Tüm yarışan arkadaşlarıma başarı dileklerimi yineleyip hoşgörülerine sığınarak içine Nur Yerlitaş kaçmış Mune ablanızın yorumunu takılma, şakalaşma olarak addetmenizi rica ederek başlıyorum eleştirmeye:)

1 numara:
Vücut güzel, kıyafetinizi genel olarak beğendim ama o ayağınızdakiler sevgilinizin asker postalları mı, üst kadınsı botlar olmamış, komple siyah giyindiğiniz için renkli takılarla hareketlendirebilirdiniz kıyafeti.

2 numara:
Ceket çizme seçiminiz güzel, ceketiniz leopar desenli olduğu için kıyafetinizin sade olması gayet doğru bir karar olmuş olmasına da genç kadınsınız yahu hani takı ve çanta.

3 numara:
Çok cici bicisiniz şekerimde kombini çanta vs bütün halde bir görseydik, bende bağlantı koptu, kafamda bütünleyemedim kombini.

4 numara:
Kotu genel olarak severim, herşeyle kombinlenebiliyor olması ve rahat oluşu hep cezbetmiştir beni ama sizde çok sade olmuşsunuz canım, yine takı sorunsalı.

5 numara:
Sizi genel olarak beğendim, ceketiniz kıyafetiniz çok yakışmış lakin şala takılı kalıyorum ve ısrarla aynı ton ama daha koyu tonu tercih edilmeliydi diyorum.

6 numara:
Bluz ve etek + kolyenizi beğendim de çorabınızı kim yırttı

7 numara:
Yüzünüz pek güzel, üstünüzdeki hareketli bluzda öyle, tayt rengini pek uyumlu bulmasamda keşke sizi birde ayakta görseydik

8 numara:
Şort, bluz, botlar hepsine okey lakin kolyenizi kombinle uyumlu bulmadım, bluz desenli olduğu için zor seçiliyor, keşke uzun kolye takacaksanız kombine uyumlu renklerde biraz daha dikkat çekici bir kolye seçseydiniz veya ki aslında böyle bir kombinde benim tercihim kısa bir kolye olurdu:)

9 numara:
Şort evet ama bluz ı-ıh, desenli bir tişört, kollarda renkli bileklikler daha iyi olurdu.

10 numara:
Yağmur çizmeleriniz, çantanızın ve hırkanızın rengini beğendim, güzel kombinlemişsiniz fakaaattt keşke üste kaban olmasaymış, o ne kat kat:)))

11 numara:
Yine şal diyorum, şal renklerine takıldım biliyorum ama şalı yelekteki mavi tondaki bir şalla değiştirin bakın nasıl değişecek havası

12 numara:
Ay bu çok şeker birşey, lolipop gibi, bayıldım bayıldım vücuda bakılırsa yaşı oldukça genç, yaşınıza ve vücudunuza yakışanı giymişsiniz

13 numara:
Vücut fıstık gibi, kıyafet seçimi daha canlı renkler tercih edilebilir ama ben saçlarınıza taktım kafayı, yüzünüz zaten ufak toplayın o saçları da güzel yüzünüzü görelim, yine takı yok, hani çanta.

14 numara:
İşte kendinden emin kadın, keşke birde içe giyilen bluz siyah olsaymış.

15 numara:
Havalısınız, sizde benim gibi büyük gözlük sevenlerdensiniz demek.

16 numara:
Etek renginize ve eteğin modeline bayıldım, siyah atletle kombinlemeniz doğru bir karar olmuş, çanta ve sandaletlerinize diyecek sözüm yok lakin ellerdeki ojeleri ayaklarda da görmek isterdim.

17 numara:
Beyaz giymek cesaret ister, sizde beyaz pantolonu güzel taşıyanlardansınız, bluzun mavinin canlı tonlarında ve desenli olmasını beğendim, çanta ve ayakkabılarınızın modeli rengi de hoşuma gitti ama yine kollar boş

18 numara:
Çıtır çerez, çok tatlı bir yüz, kombin güzel fakat o bereyi ya hemen yok edin ya da bu kıyafetle kombinlemeyin.

19 numara:
Sanki biraaazzz ne giyeceğimize karar verememişiz gibi, bluz giyeyim dur üstüne gömlek, birde yelek attık mı hıh tamam gibi olmuş, çanta olmamış.

20 numara:
Kombin iyi, saçlar toplansaymış birde o beyaz atkı ı-ıh.

21 numara:
Cool kadın, kendinden emin, gururlu ve mağrur, kırmızı ve siyah güzel taşımış, saçlarını toplaması, kırmızı ruju şahaneee.

22 numara:
Şortun ve gömleğin renk uyumuna, altına spor ayakkabı giymesine tek söz edemem, bence olmuş ama birde işin ama'sı var, amanın ki ne amanıın nn saçlar yataktan yeni kalkmış havasında, gömleğin belini de aceleden toplayamamış gibi.

23 numara:
Belli ki açık tenli bir kadınsınız, daha canlı renkler tercih etmelisiniz, sadelikten yana görünüyorsunuz lakin bence biraz farklı renkler, biraz daha aksesuar kullanmanın zamanı gelmiş

24 numara:
Bir kırmızılar kadını daha, normalde ten rengimle uyum sağlayacağını düşünmediğimden tercih ettiğim bir renk değildir ama sizde hoş durmuş, detaylara dikkat etmenizi beğendim

Özentisiz derken ?
Herkes elinden geldiğince hazırlanmış,sonuçta herkesin maddi durumu bir değil..

Herkesin dolabında pahalı markalar, kıyafetler de yok..

Evinde , elinde , dolabında ne varsa giydiler ve yarışmaya katıldılar..

Buraya katılan arkadaşların her birinin ayrı ayrı cesareti var.Ve bunun takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum..

Bunu belirtmek isterim..

İyi forumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…