• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
aslında çok haklsınız.keşke her kes filanca olmuş filanca olmamış diye yorumlar yapsa.bir de insan düşündüklerini yazmaktan çekiniyor bir az da.şahsen ben birinin alınmasını,kötü hiss etmesini istemem,hele problem yaşamayı hiç istemem...

Problem yaratacak zaten bir durum yok damlacım ..
Ama ne kadar çok alınmasını istemesekte kırılan arkadaşlar elbet oluyor , bunu da düşünmek gerek..

Problem yaratacak zaten bir durum yok damlacım ..
Ama ne kadar çok alınmasını istemesekte kırılan arkadaşlar elbet oluyor , bunu da düşünmek gerek..
evet canım ben de ondan çekiniyorum ya.mesela sokak modası dendiyinde ayakkabı çanta şart bana göre...ayakkbısız çantasız kombinler bi eksik kalmış bence...

Kazen dedi: ↑
Merhaba,
2 yıl önce veya 2 hafta önce çekilmiş bir fotoğrafı yollayıp yarışmaya katılmayı doğru bulmuyorum. Çünkü yemek yarışması olsun, makyaj yarışması olsun ciddi emek harcanıyor çok önce çekilmiş fotoğrafı yollayıp bu yarışma için emek harcayıp kombin yaratıp bunu özenle fotoğraflayan katılımcıya haksızlık olur.
bu kişisel fikrimdir... Bu yarışma için bunu gözardı ediyorum ama bir sonraki yarışmada kombin fotoğrafının yanında güncel bir haber de isteyeceğim belki o günün gazetesi vs olabilir.

bencede bundan sonraki öyle olsun. eski resim kullanılmasın.
çünkü sene diyoruz. bunun sınırı yok. 10 da olabilir.
mevsim şart. kış sokak modası. mesela. sırf yarışma için çekilmesinden yanayım bir dahakine. emek şart.
buradakı kombinlere bakarsak bence 21numara tam da hakkını vermiş,uğraşmış kombin yapmış.keşke her kes bu kadar önemseseydi.mesela ben dışarı çıktığımda bir foto çekilip koydum.ama bu tecrübe olmuş işte.gelicek yarışmada daha iyi olacak bence...hatta gelicek kombin bence yılbaşı gecesi kombini olsun...

mesela ev içinde çıplak ayakla olan bir kombin ile tam tamına yapılmış ayrıca yanında parçalar belirtilmiş bir kombin i kıyaslamak doğru değil tabiki bu yüzden oyum emeğe oldu.

Bütün yarışmacılara başarılar dilerim.
Kombin yarışması denilince detaylar da çekilip konulmalıydı kolajlarda diye düşünüyorum.
Bu bakımdan dikkat eden birkaç arkadaş var ne yazık ki...
Kombin olarak da 21. yarışmacıyı çok başarılı buldum. Parfümüne kadar çekip koymuş.
Kıyafeti de gayet hoş durmuş.

mesela ev içinde çıplak ayakla olan bir kombin ile tam tamına yapılmış ayrıca yanında parçalar belirtilmiş bir kombin i kıyaslamak doğru değil tabiki bu yüzden oyum emeğe oldu.
ayakkabıya çantaya aksesuara kadar baktım..ve bunların kendi arasındaki uyuma oyumu verdim

Gecen bir konuda gördüm. Resimlerin fake olup olmamasini anlamak icin google de görsellerde aratma yapiliyor, resim baska siteden alindiysa ortaya cikiyor
Bence aynisi burda da yapilmali emek var sonucta
Yapmadiysaniz eger bir öneri :)

82560-1417379644-e91b8fb899db2bab1e4b96911824a91f.jpg
mis gibi tertemizsin ya..herşeyin pırıl pırıl

Gecen bir konuda gördüm. Resimlerin fake olup olmamasini anlamak icin google de görsellerde aratma yapiliyor, resim baska siteden alindiysa ortaya cikiyor
Bence aynisi burda da yapilmali emek var sonucta
Yapmadiysaniz eger bir öneri :)
Yapıldı . Ama aksi bir sonuç alınamadı. Bizim gözümüzden kaçan varsa , özelden bildirilir gereken yapılır zaten

Back