• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Bende tek tek herkese yorum yapmaya karar verdim.Bence herkes yapmalı bu şekilde fazlamızı eksiğimizi görürüz :) Lütfen kimse alınıp kırılmasın kimseyi tanımıyorum gerçke hayatta dışardan bir göz olarak yorum yapacagım.Bu aradada herkese başarılar . Ve ve ve ciddi anlamda acemiliğimize gelmiş kendimde dahil :)
-1 numaralı yarışmacı :
Giydiği parçalar çok hoş ama eksik birşeyler var gibi ne oldugunu bulamadım henüz.Çorap olarakta onu kullanmasaymış daha hoş olurmuş.Çantada kullanmalıydı kombini tamamlamak için.
-2 numaralı yarışmacı :
Sade ve şık olmuş.Boynuna ince bir kolye ince bir bileklik ve biraz daha koyu kahve tonlarında bir ayakkabı daha iyi olurdu.Ceketine bayıldım bu arada :)
-3 numaralı yarışmacı :
Ayakkabın çok hoş , çanta hiç tarzım olmayan bir çanta o yüzden ona yorum yapmamalıyım.Çok çok begenilen bir çantadır belkide çok anlamam çanta modellerinden :)
-4 numaralı yarışmacı :
Kolay bir kombin olmuş biraz daha birşeyler katılabilirdi.Takı çanta v.s.Ama genel olarak güzel görünüyor.
5- numaralı yarışmacı :
Tesettür kombinleri çok seviyorum ben.Resmi ilk gördüğümde hımm güzelmiş dedim :) Gerçekten hoş görünüyor şal evet biraz daha koyu bir ton olabilirdi.Birde resim yarım olmasaymış keşke ayakkabı ve önden çekim görmek daha iyi olurdu.
-6 numaralı yarışmacı :
o tayttan bendede mevcut :) Kayık yaka bluz güzel durmuş ama etek daha kısa dapdar bir etek olsaymış daha yi olurmuş bence.Genel olarak hoşsun :)
7- numaralı yarışmacı :
Ayakta bir poz daha iyi olabilirdi .Renkler çokta uymamış sanki çorap yada tayt onu anlayamadım ama parlak oldugu için uymadıgını düşündüm.Tek başına seksibir parça bence :) Üst ona göre kalasik olmuş sanki bu arada yüzünüz çok tatlı pozitif enerji veriyor maşallah :)
-8 numaralı yarışmacı :
Kolye daha kalın belirgin bir kolye olabilirdi daha hoş dururdu sanki. Üst olarakta daha bol parça tercih edilebilirdi. :) Genel olarak iyi ama eksik biraz.
-9 numaralı yarışmacı :
Sevdiğim tarzlardan birisi fakat eksikler var
-10 numaralı yarışmacı :
Gayet güzel ilk bakıldıgında gözüme hoş göründü.Sadece çizmeleri başka bir renk olsa daha iyi olabilirdi.
-11 numaralı yarışmacı :
Buda güzel bir kombin tarzım değil pek ama ayakkabı çanta hepsi hoşlar..Kot değilde başka bir kumaş yada farklı bir ayakkabı kotla daha iyi olurmuş sanki.
-12 numaralı yarışmacı :
Klasik bir tarz.Buda benim tarzım değil pek.Ama ayet hoş bir kombin olmuş parçalar uyumluDaha düz desenli çorap çok daha güzel olabilirdi.
-13 numaralı yarışmacı :
Etek ve ayakkabı olmuş bluz o eteğe olmamış sanki.Bu tarz etekleride çok tanımıyorum şu olsaydı diyemiyorum o yüzden :)
-14 numaralı yarışmacı :
Krem değilde daha renkli bir bluz daha iyi olabilirdi.Çanta çok az daha küçük olabilirdi.Onun dışında genel olarak güzel görünüyor.
15-numaralı yarışmacı :
Gayet güzel hoş bir kombin yine bluz hariç her bir parçayı sevdim :)
-16 numaralı yarışmacı :
Yaz için hoş bir kombin ama o çanta yerine başka bir çanta olalıydı şöyle kol bileğine takılan az büyük bir çanta gayet güzel olurdu.Üstede kocamn uzun bir kolye olabilirdi.
-17 numaralı yarışmacı :
Hoş olmuş buda uyumlu olmuş her parça bluz takıntımmı vardır nedir benimde yine bluzu çok fazla sevemedim :)
-18 numaralı yarışmacı :
ay çok cicisiniz maşallah :) Şapkayı çok begendım kotunu ve bluzunude :) Ayakkabıya Bir şey diyemiyorum tarzım dğil pek hug ayakkabılar. Montda bir tık uzun olsa daha hoş olurdu snaki.
-19 numaralı yarışmacı :
Genel olarak güzel ama sanki renkle çok uyumlu değil gibi.
-20 numaralı yarışmacı :
Gayet güzel buda sadece ayakkabıyı pek sevmedim tarzım değil.
-21 numaralı yarışmacı :
Herşeyi tek tek belirtmesi müthiş harika olmuş.Etek gömlek küpeler saç ojeler hepsi gayet uyumlu en begendıgım yarışmacı klasik sevmememe ragmen.
-22 numaralı yarışmacı :
Gayet güzel ama ben pek sevmiyorum bu yarısı dışarda yarısı içerde gömlekleri :) Gayet güzel olmuş bu kombinde şu olsaydı diyebileceğim Bir şey yok.
-23 numaralı yarışmacı :
Sade bir kombin,bluz daha kayık yada tam düz olabilirdi.Biraz daha birşeyler olabilirdi eksik sanki birazcık.Bir kemer mesela çok hoş dururdu ama gnel olarak iyi bu kombinde.
-24 numaralı yarışmacı :
Resimde problemvar sanki :) Parçalar tek tek görünüyor fakat hepsini üstünde göremiyorumtam büyük bir resim olsa daha net olurdu.

9 10 ve 12 yi çok merak ettim..

9 numaranın guzellıgını
10 numaranın bana yakın gıyımını
12 numaranın tarzını cook begendım..

Bunlardan biri kazansın inşallaaah..

ben de eleştirmek istiyorum bendeeee :KK53::KK71: ama kızarlar bana bu hatunlar vallahi ,birde kendimizi de eleştirelim bakalım :KK51:

dün benim telefonun azizliğine uğradınız ne yazdığımı bende anlamadım :KK22: bu arada ben geldim :D
Hosgeldin kuzum

Back