• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
tüh ya hayır yani en begenmediğime gidip yanlışlıkla oy vermem ayrı bir ironi oldu neyse inş. en begendiğim şeçilir . :)
Ben de az kalsın oylama sonuçlarına bakarken yanlışlıkla birine oy veriyordum ki son anda sayfayı geri alarak yanlış oy vermeyi teğet geçtim vallahi..:KK54:

Yarışmaya katılan herkesi cesaretlerinden dolayı tebrik eder, başarılar dilerim:)
Bu kadar yoğun talep olduğunu görmek sevindirici, ilk yarışma olduğundan herkesin acemiliğine gelmiş olması normal, bundan sonrakilerde daha iyi olacaktır;)
Sonuçta hepiniz emek vermişsiniz, emeklerinize sağlık, sanırım şortlu kombinler hakkında konuşulmuş, bazıları güncel değil belli ama dedim ya ilk yarışma olduğundan bu tür acemilikler yaşanması normaldir, yeni yarışmalarda güncel fotoğraflar kullanır arkadaşlarımız ama kış günü şort giymiş kısmına katılamayacağım, memleketimizin bazı yerleri soğuk ve yağışlı, bazı yerleri alabildiğine güneşli, kombinlerin yaşadıkları yerin mevsimsel durumuna göre olması normal, şimdi ben Miami'den katılsam orda kış yok, şort tişörtle katılırdım:)))

Genel olarak kombinleri beğendim, hem beğenmemek mümkün mü emek harcamışsınız, yalnız birkaç arkadaşıma eleştirim var.

5 numara kombininiz şahane yalnız şalınız aynı tonlarda ama daha koyu olsaymış sanki, ceketin ve çantanla daha uyumlu olurmuş gibi geldi, yüzünüze de çok yakışır cıvıl cıvıl şal renkleri.

9 numara şortunuza bayıldım fakat bu tip şortlarda tişörtü yakıştırdığımdandır belki şöyle tatlı bir tonda desenli bir tişört olsaymış iyi olurmuş sanki.

11 numara içinizdeki tunik koyu yeşil sanırım bu sebeple kırmızı şal tercih ettiniz lakin fotoda üstünüzdeki yelek daha baskın gözüküyor, altınızda da kot var bu sebeple şal renginiz yeleğinizin içindeki mavi tonlarında olmalıydı gibi geldi bana.

Genel olarakta özellikle sıfır ve yarım kol giyenlerde takı eksikliği gördüm, kolsuz şeyler giyince bileğimi boş sevmediğimden olsa gerek:-)

Hatırlamıyorum kaç numara ama kırmızı bir kaban gördüm kombinlerde valla kombini zaten beğendim, kırmızı kabanı ayrıca beğendim çok canlı duruyor ve modeli de çok yakışmış

Ve son olarak lütfen yarışmaya katılan arkadaşlarımızın emeklerini ve cesaretlerini göz önüne alalım;)

Oy vermekte zorlanacağım, iyi düşünmek istiyorum:)
özelden yazanlarda olmuş, yanlışlıkla oy verip geri almak istiyorum diyenler var ama arkadaşlar maalesef böyle birşey yapamıyoruz, teknik olarakta çok zorlayıcı birşey, bu sefer böyle olsun diğer yarışmalarda dikkat edersiniz;)

İlerideki anket ve yarismalar icin, oy gitmeden 'x kisiye oy vermek üzeresiniz, bu kisiye oy vermek istediginizden emin misiniz' diye bir uyari belirebilir :) baya kisi yanlis oy vermis belki böyle bir cözüm bulanabilir
Sevgiler :)

Bu yarışmada bir Ivana Sert, Nur Yerlitaş olacak mı acaba:KK70:
Abla bi kac kisi toplanıp juri olarak tüm yarışmacıları bi değerlendirsenize yaa :)

Bu yarışmada bir Ivana Sert, Nur Yerlitaş olacak mı acaba:KK70:
Abla bi kac kisi toplanıp juri olarak tüm yarışmacıları bi değerlendirsenize yaa :)​
Evet bence de bunu editörler yapsa daha iyi olur...

Arkadaşlarr herkesi tek tek olumlu olumsuz eleştirceem :) :D Hepsini kendi tarzım ve zevkime göre eleştircem lütfen kırılmayın.Kendimide eleştirdim :D

1 numaralı yarışmacı: Çok iddialı bir kıyafet ben giyemem ama hatunda fizik var maşallah keşke mutfakta çekinmeseydin farklı bir mekan olabilirdi başarılar :) (sanırım mutfak orası yanlış gördüysem affola)

2 numaralı yarışmacı:Leopar ile tüylü ayakkabı iyi kombin edilmiş ama içinde sadece siyah badi ve siyah tayt çok sade kalmış. Başarılar:)

3 numaralı yarışmacı: Spor sade güzel bir kombin olmuş ama pek iddialı değil. Başarılar:)

4 numaralı yarışmacı: Tarzım değil ama keşke yakın bir poz olsaydı. Başarılar:)

5 numaralı yarışmacı: Güzel bir kombin olmuş esmersin sanırım toz pembe yakışmış çanta ve şal uyumlu olmuş. Başarılar:)

6 numaralı yarışmacı: Etek tayt ve buluz hepsi siyah keşke bir renk olsaydı. Başarılar:)

7 numaralı yarışmacı: Kiloyu kapatacak salaş şeyler tercih edilebilirdi bulüzü beğendim birde ayakta poz verilse şansınızın artacağını düşünüyorum. Başarılar:)

8 numaralı yarışmacı: Vücud güzel kendi tarzını oluşturmuş. Başarılar:)

9 numaralı yarışmacı: Şort ve gömleğe bayıldım hatunda güzel maşallah. Başarılar:)

10 numaralı yarışmacı: Kışa tam uygun bir kombin çok hoşuma gitti. Başarılar :)

11 numaralı yarışmacı: Çok tarzsın maşallah tesettürlülerin içinden en hoşuma giden oldu başarılar :)

12 numaralı yarışmacı: çoraplar dışında çok güzel kombin. Başarılar:)

13 numaralı yarışmacı: Sokak modasına pek uygun değil ama yazın güneşli bir havada giyilecek bir kombin. Başarılar:)

14 numaralı yarışmacı: Kiloya uygun giyen tek yarışmacı salaş giymiş ve renk tonu secimi çok güzel taş taş maşallah.:D Başarılar:)

15 numaralı yarışmacı: Sade, temiz, berrak. Başarılar :)

16 numaralı yarışmacı: Sokak modasına uygun salaş spor bir giyim. Başarılar :)

17 numaralı yarışmacı: Mavi ve beyaz güzel uyum sağlamış fakat canta ve ayakkabıyı beğenemedim. Başarılar :)

18 numaralı yarışmacı: Kışa ve sokak modasına uygun çok cici bir kombin. Başarılar :)

19 numaralı yarışmacı: Kıyafete göre ayakkabı olmamış Babet çok yanlış bir secim. Beyaz çanta dahada yanlış bir seçim. Başarılar :)

20 numaralı yarışmacı: Beyaz atkı dışında hepsi harika çok hoşuma gitti. Başarılar :)

21 numaralı yarışmacı: FAVORİM. Başarılar:)

22 numaralı yarışmacı: Tarzım değil ama renkler canlı hoş. Başarılar:)

23 numaralı yarışmacı: Sade bir kombin. Başarılar :)

24 numaralı yarışmacı: Sanırım güzel giyinmişinde bacım tek resim yükleseydinde tam görseydim resmini :D Başarılar:)

NOT: Bunlar benim görüşümdür. Kırdıysam üzdüysem kusura bakmayın benim yorumlarımı değerlendirmeyin lütfen :)

Yarışmacıların kim olduğunu bilsem esprisine yazardım ama şimdi kim kimdir bilmiyorum ki :-)
Kimi şaka kaldırır kimi kaldırmaz, yazsam şakasına takılmak için yazardım lakin ciddiye alan olursa kırmaktan çekinirim.

Yarışmacıların kim olduğunu bilsem esprisine yazardım ama şimdi kim kimdir bilmiyorum ki :-)
Kimi şaka kaldırır kimi kaldırmaz, yazsam şakasına takılmak için yazardım lakin ciddiye alan olursa kırmaktan çekinirim.
Ben senin kırıcı bi yorum yapacağına inanmıyorum. Ama bilmeden yorum yapacaksın işte objektif olacak :)

oo 24 kişi olmuş ne kadar güzel herkese başarılar :) Tek tek geçmişi okuyacagım şimdi :) Oylama tamda dogum gunumde bitiyor şans olur belki bana :)

off bu ne taş. oyum sana olurdu bunla ama ne yazıkki olmuyor :KK43:
Hahaha saol tatlım
sen katıldın mı acaba , hiç benzettiğim olmadı :)

Son düzenleme:
Back