• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Bu sekilde elestirmek yasak marga gelince gerekli uyariyi yapicaktir .)
Öff ne uyarisindan bahsediyorsunuz ya , yarisma bu farkinda misiniz ? Tabi soyleyecegim begenip begenmedigimi , her konuda bir elestiri bir muhalefet cikiyor bu forumda ona alistik tabi ama bari gozumuzun onune getirip de begenimize sundugunuz seyler hakkinda olumlu olumsuz elestiri yapinca kabullenmesini bilin , ben kirici veya yanlis birsey soylemedim ama eminim siz simdi bu cumlelerimi carpitip birsey bulursunuz yine

oy degistirme sansi yok dimi,
acikcasi hak verdim size sort konusuyla alakali ama degistiremiyorum malesef

şu şort olayına ne kadar takıldınız böyle..
eski fotoyla yarışmaya katılmak yasak diye bi kural yoktu kazen sonradan dile getirdi bunu bundan sonraki yarışmalarda yasak olacakmış..

ve kış mevsimi kombini olması şartmı diye özellikle soruldu ve şart olmadıgını öğrendik bu yüzden isteyen sandaletle isteyen şortla foto attı yani..

ve ve ve iyi veya kötü insanlar emek verdi bi teşekkürü bile çok görüp şöyle iddaasızsınız böyle şortlusunuz demek ne kadar doğru.. buyrun diğer yarışmalarda sizi de görelim..
dipnot: şortlu değilim :KK53:

şu şort olayına ne kadar takıldınız böyle..
eski fotoyla yarışmaya katılmak yasak diye bi kural yoktu kazen sonradan dile getirdi bunu bundan sonraki yarışmalarda yasak olacakmış..

ve kış mevsimi kombini olması şartmı diye özellikle soruldu ve şart olmadıgını öğrendik bu yüzden isteyen sandaletle isteyen şortla foto attı yani..

ve ve ve iyi veya kötü insanlar emek verdi bi teşekkürü bile çok görüp şöyle iddaasızsınız böyle şortlusunuz demek ne kadar doğru.. buyrun diğer yarışmalarda sizi de görelim..
dipnot: şortlu değilim :KK53:
bende katılıyorum sana canım bende misal kapalı olmama rağmen açık olarak katıldım sonuçta burda bi emek ve büyük bir cesaret var.Doğrudur belki haksızlık oldu eski yeni fotolar olarak kış veya şortlu olarak ama bence biraz da saygı gösterilmesi gerekli

Sanada hayırlı olsun kuzum :)
Benimki son sk golü gibi oldu 5 dk içinde giydim çektim. Çok günlük kaldım bu hatunların yanında :D
bende aynı şekilde yaaa ama kapalı olarak katılmadığma sanırım pişman oldum çünkü o şekilde daha iyi olabilirdim :(

Olsun canım bir dahaki sefere öyle katılırsın. Kapalılık şıklığa engel değil ki. Bende Kapalı bi arkadaşa verdim oyumu. Hangisisin merakla ettim bak :)
işte bu defa acemilik oldu :( bi daha olursa kapalı katılacağımm en azından içim rahat olur öyle tedirgin oldum

işte bu defa acemilik oldu :KK43: bi daha olursa kapalı katılacağımm en azından içim rahat olur öyle tedirgin oldum​
Olma canım tedirgin bununla öğrenmiş olduk en azından. Hem şıksın eminim bu halinle de:)

Back