- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bencede öyle hayırlısı bakalımkış günü şort giyen zatürre olur zati![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede öyle hayırlısı bakalımkış günü şort giyen zatürre olur zati![]()
Öff ne uyarisindan bahsediyorsunuz ya , yarisma bu farkinda misiniz ? Tabi soyleyecegim begenip begenmedigimi , her konuda bir elestiri bir muhalefet cikiyor bu forumda ona alistik tabi ama bari gozumuzun onune getirip de begenimize sundugunuz seyler hakkinda olumlu olumsuz elestiri yapinca kabullenmesini bilin , ben kirici veya yanlis birsey soylemedim ama eminim siz simdi bu cumlelerimi carpitip birsey bulursunuz yineBu sekilde elestirmek yasak marga gelince gerekli uyariyi yapicaktir .)
bende katılıyorum sana canım bende misal kapalı olmama rağmen açık olarak katıldım sonuçta burda bi emek ve büyük bir cesaret var.Doğrudur belki haksızlık oldu eski yeni fotolar olarak kış veya şortlu olarak ama bence biraz da saygı gösterilmesi gereklişu şort olayına ne kadar takıldınız böyle..
eski fotoyla yarışmaya katılmak yasak diye bi kural yoktu kazen sonradan dile getirdi bunu bundan sonraki yarışmalarda yasak olacakmış..
ve kış mevsimi kombini olması şartmı diye özellikle soruldu ve şart olmadıgını öğrendik bu yüzden isteyen sandaletle isteyen şortla foto attı yani..
ve ve ve iyi veya kötü insanlar emek verdi bi teşekkürü bile çok görüp şöyle iddaasızsınız böyle şortlusunuz demek ne kadar doğru.. buyrun diğer yarışmalarda sizi de görelim..
dipnot: şortlu değilim![]()
Sağol canım ilk yarışma acemiliğime geldi biraz gerçi:)geranio kuzum sende mi katıldn hadi hayırlı olsun bakalım
.evet bende katıldım hadi hayırlı olsun bakalım bende pek hazırlanamadım kiSağol canım ilk yarışma acemiliğime geldi biraz gerçi:)
Sen de mi katıldın yoksa :)
Sanada hayırlı olsun kuzum :).evet bende katıldım hadi hayırlı olsun bakalım bende pek hazırlanamadım ki
bende aynı şekilde yaaa ama kapalı olarak katılmadığma sanırım pişman oldum çünkü o şekilde daha iyi olabilirdimSanada hayırlı olsun kuzum :)
Benimki son sk golü gibi oldu 5 dk içinde giydim çektim. Çok günlük kaldım bu hatunların yanında![]()
Olsun canım bir dahaki sefere öyle katılırsın. Kapalılık şıklığa engel değil ki. Bende Kapalı bi arkadaşa verdim oyumu. Hangisisin merakla ettim bak :)bende aynı şekilde yaaa ama kapalı olarak katılmadığma sanırım pişman oldum çünkü o şekilde daha iyi olabilirdim![]()
işte bu defa acemilik olduOlsun canım bir dahaki sefere öyle katılırsın. Kapalılık şıklığa engel değil ki. Bende Kapalı bi arkadaşa verdim oyumu. Hangisisin merakla ettim bak :)