En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
insanlar bu sekılde sokagamı cıkıyo demek elestrının dozu aşılmış demek burda emek var bıraz dıkkat edelım lutfen

TEKRAR UYARIYI BURADA PAYLAŞIYORUM

LÜTFEN HERKES OKUSUN.. !

YARIŞMAYI AÇARKEN SONBAHAR-KIŞ-İLKBAHAR-YAZ DİYE BİR SINIRLANDIRMA GETİRMEDİM.. ÇÜNKÜ İLK OLAN BİR YARIŞMA VE BU KADAR KATILIMCI OLACAĞINI TAHMİN DAHİ ETMİYORDUM.. DAHA ÖNCEDEN YAPILAN EN İYİ KOMBİN YARIŞMALARINDA TOPLAM 4 - 5 KİŞİ KATILMIŞKEN , BURADA CESARETİNDEN DOLAYI HADDİM OLMAYARAK TAKDİR ETTİĞİM ÜYELER SAYESİNDE ; KATILIMCI SAYIMIZ 24 E YÜKSEKDİ ..

YARIŞMAYA KATILAN ARKADAŞLARI ELBET HERKES ELEŞTİRECEK , OLUMLU VEYA OLUMSUZ..
AMA KIRICI OLMAMAK ŞARTI İLE..

ŞUAN BİZ BURADA KIŞI YAŞIYORKEN,BAŞKA BİR YERDE YAŞAYAN İNSAN GÜNEŞİ GÖRÜYOR..
KİMİ YER İSE SANKİ İLKBAHARI YAŞIYOR..

YARIŞMAYA İLLA TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE YAŞAYAN ÜYELER ARASINDA YAPMADIK SONUÇTA..

RESİMLER YENİ ÇEKİLMİŞ VEYE SON BİR HAFTA İÇİNDE ÇEKİLMESİ ŞARTI , İKİNCİ YARIŞMADA OLACAKTIR..
BUNUN AÇIKLAMASINI KAZEN DÜN TOPİĞE GELEREK YAPTI..

KİMSEYE ELEŞTİRİ YAPMAYIN DEMİYORUZ, AMA ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUM..

YIL 2015 'E TIRMANIRKEN ŞORT İLE DIŞARI ÇIKIP ÇIKMAMAYI BURADA TARTIŞMAYACAĞIZ..

BUNUN TARTIŞMASINI YAPACAK OLAN ARKADAŞLAR İÇİN, AYRI BİR OTURUM AÇARIZ GEREKİRSE..

YORUMLAR, KOMBİNE DAYALI OLURSA ÇOK SEVİNİRİZ..

ÖRNEK : BU KAZAK OLMUŞ, AMA KEŞKE KIRMIZI OLMASAYMIŞ
O ETEĞİN ALTINA ÇORAP GİYMESEYMİŞ VB. GİBİ YORUMLARI GÖRMEK İSTERDİM..

YARIŞMAYA KATILAN ARKADAŞLAR !
LÜTFEN RİCA EDİYORUM KURALLAR GEREĞİ NİCK KİMLİKLERİNİZİ BURADA BELLİ ETMEYİN..

ALDIĞINIZ OY SAYISINI SÖYLEREK , KİMLİKLERİNİZİ BULMALARINDA YARDIMCI OLUYORSUNUZ, HABERİNİZ OLSUN..

Ooo herkes ne kadar hos giyinmis masallah
2 ve 12 arasinda kaldim, 2 numara sadece cizmelerini begenmedim, onun haricinde cok hos bi kombin ama oyumu 12ye verdim. Keske bikac oy verme hakkimiz olsaydi.
Hayirli olsun simdiden, herkes guzel giyinmis ama bi oy hakkimiz var. Hakeden kazansin

2 numaralı bayana bayıldım acıkcası tamda yarışmaya uygun sokak modası esintisi var üzerinde.. Leopara bayılıyorumm :)

bende 2sinide beğendim zevklerimiz aynıymış demekki :) berde 2.ye verdim oy :)

Ben niye göremiyorum katılımcıları acaba??

Kazen dedi: ↑
Merhaba,
2 yıl önce veya 2 hafta önce çekilmiş bir fotoğrafı yollayıp yarışmaya katılmayı doğru bulmuyorum. Çünkü yemek yarışması olsun, makyaj yarışması olsun ciddi emek harcanıyor çok önce çekilmiş fotoğrafı yollayıp bu yarışma için emek harcayıp kombin yaratıp bunu özenle fotoğraflayan katılımcıya haksızlık olur.
bu kişisel fikrimdir... Bu yarışma için bunu gözardı ediyorum ama bir sonraki yarışmada kombin fotoğrafının yanında güncel bir haber de isteyeceğim belki o günün gazetesi vs olabilir.

bencede bundan sonraki öyle olsun. eski resim kullanılmasın.
çünkü sene diyoruz. bunun sınırı yok. 10 da olabilir.
mevsim şart. kış sokak modası. mesela. sırf yarışma için çekilmesinden yanayım bir dahakine. emek şart.

aslında çok haklsınız.keşke her kes filanca olmuş filanca olmamış diye yorumlar yapsa.bir de insan düşündüklerini yazmaktan çekiniyor bir az da.şahsen ben birinin alınmasını,kötü hiss etmesini istemem,hele problem yaşamayı hiç istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…