• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
17-21 arasında çok kaldım
sonraaaa 17yi seçtim neden çünkü 21 önden görünmüyor yaa emin olamadım o_O Halbuki yandan süper önden görüp emin olsam oyum kesin 21di...
Herkese başarılar :)

ya hayır oyle dusunme burda bır suru ınsan var tabıkı herkesın begenısı farklı bızım gıyım tarzımız hıtap etmeyebılır ama mesela ben cok mutluyum oyle gıyınmekten belkı eksık ya da yanlıs kombın dıye dusunebılırsın ama asla kotuyum deme:KK19:
ya hayır oyle dusunme burda bır suru ınsan var tabıkı herkesın begenısı farklı bızım gıyım tarzımız hıtap etmeyebılır ama mesela ben cok mutluyum oyle gıyınmekten belkı eksık ya da yanlıs kombın dıye dusunebılırsın ama asla kotuyum deme:KK19:
bende mutluyum çok şükür ya :) işin esprisi bu tabi burda birinci olmayınca dünyanın sonu gelmiyor. Ben zaten cok iddialı giyinmeyi sevmem diyr yirtmaya çalışayım bari :)

üstümdeki yarışmacı oy almış bende ben aldım sandım elim ayagım titredi yanlış görmüşüm

Bazı tarzlar çok abartılı olmuş ama genel anlam da çok şık bayanlar da var.

bir düşüneyim

4 yarışmacı arasında gidip geliyorum

17 numara,3 numara,10 numara 20 numara hoşuma gitti sokağa çıkılabilecek tarzda.

kuzum zaten yenı bır sey bu ya hıc baslamamayı ıstıyorum

Başlama sakın ha ! daha dolu dolu 7 gün var, elbet oy gelecektir ümitsizliğe kapılmayın heemen :)

Kendi aramızda yaptığımız bir etkinlik, eğleniyoruz heyecanlanıyoruz sizinle birikte stresi yaşıyoruz :)

keyif almaya bakın kuzum..

Back