• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Al bacım beraber zehirlenelim ne de olsa kader ortağıyız:KK14:
üstümdeki yarışmacı oy almış bende ben aldım sandım elim ayagım titredi yanlış görmüşüm
Bana da oldu o ilk başta ne acı geliyor ama dimi
Hafta içi yeni konsept belirlemek için anket açarız daha kesin bir günü yok kuzum..

Bir daha son dakika mı? Tövbee.

Adam gibi hazırlanıp en azından 1 oy alıcam :D

Başlama sakın ha ! daha dolu dolu 7 gün var, elbet oy gelecektir ümitsizliğe kapılmayın heemen :)

Kendi aramızda yaptığımız bir etkinlik, eğleniyoruz heyecanlanıyoruz sizinle birikte stresi yaşıyoruz :)

keyif almaya bakın kuzum..
sen biliyosn canm ben sevıyorm gıyındıgım şekli tabıkı eglenıyoruz cok guluyorum son bır bucuk saattır sızler sayesınde:KK50:

Al bacım beraber zehirlenelim ne de olsa kader ortağıyız:KK14:

Bana da oldu o ilk başta ne acı geliyor ama dimi

Bir daha son dakika mı? Tövbee.

Adam gibi hazırlanıp en azından 1 oy alıcam :D

Hepinizin tarzı harika..

Ben yarın uzun uzun her birinizi yorumlayacağım..

Ve taraf tuttu diye düşünmezseniz bende oy kullanmak istiyorum =)

Hepinizin tarzı harika..

Ben yarın uzun uzun her birinizi yorumlayacağım..

Ve taraf tuttu diye düşünmezseniz bende oy kullanmak istiyorum =)

Kullan bence bak burda oy isteyen biri var :D

Burda çirkin yada kötü giyinen biri göremiyorum ben. Farklı tarzlar var sadece. Kimi daha sade kimi daha iddialı. E göze batan hatunun oy alması normaldir tabi:)

Kullan bence bak burda oy isteyen biri var :D

Burda çirkin yada kötü giyinen biri göremiyorum ben. Farklı tarzlar var sadece. Kimi daha sade kimi daha iddialı. E göze batan hatunun oy alması normaldir tabi:)

Mesela benim tarzım , asla klasik değildir. Farklı olmayı severim , kafamda thug life şapkalarla çıkar , olduğum gibi gezerim..

Tarzıma en yakın bulduğum , ve çok beğendiğim yarışmacıya oy vereceğim..

O kadar uğraştım , oy vermeyi hak edeyim dimi !

Mesela benim tarzım , asla klasik değildir. Farklı olmayı severim , kafamda thug life şapkalarla çıkar , olduğum gibi gezerim..

tabıkı hakedıyosunnnn ıstedgne ver canm :KK50:

Bayılıyorum öyle hatunlara ya hiç öyle olamadım ama gerçekten çok hoş ve tarz oluyorlar. Sende öylesin eminim:)

Ver tabi her fotoyla az uğraşmadın :)

Back