- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.814
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ordan bı sıgara at dostum banatarz üye kuşagını alamadık bari biri gelsin kırmızı kuşak neyin baglasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ordan bı sıgara at dostum banatarz üye kuşagını alamadık bari biri gelsin kırmızı kuşak neyin baglasın![]()
yarın aynı kombınle dısarı cıkym sokaktakılere tarz mıym dıym evet derlerse uye olun da oylıyn dıymm ahahaha![]()
tarz değilsin derlerse nolacak direk intihar![]()
Bende benimkine gösterdim önce baya destekledi çok seksi olmuşsun falan dedi adam yaniyarın aynı kombınle dısarı cıkym sokaktakılere tarz mıym dıym evet derlerse uye olun da oylıyn dıymm ahahaha![]()
ordan bı sıgara at dostum bana
sen benım gonlumun tarzısınnnalacagımız altı üstü bi tarz üye kuşağıydı iki paket sigara bitirdim kaç para ulan bi kuşakkk kaç para 1 oy![]()
Pardon ciddimisin sörbu kım kız
sana benzetemedım![]()
10 tl ver sana oy veremalacagımız altı üstü bi tarz üye kuşağıydı iki paket sigara bitirdim kaç para ulan bi kuşakkk kaç para 1 oy![]()
dur bızı bekle bız de bı tane alalım bırlıkte yapalım bekleeeeeoleyyyyyy ben bı oy almısım yupiiiiii parti yapcam sımdı evde![]()
Kaçtım zatenbibskrem versem gidermisin zaten moralimiz bozuk bibi![]()
saçlarını kestırdıgını bılmıyordum :d aşağı bakmıssın yaPardon ciddimisin sör![]()
Ayağını sürt azcık bulaşsın bize deoleyyyyyy ben bı oy almısım yupiiiiii parti yapcam sımdı evde![]()
oleyyyyyy ben bı oy almısım yupiiiiii parti yapcam sımdı evde![]()
Saçlarım zaten kısaydı kuşum , bu biraz uzamış halisaçlarını kestırdıgını bılmıyordum :d aşağı bakmıssın ya
valla benzetemedım kız. taşın taşı olmussun valla![]()
beni morali sıffır sıffır sıffırr![]()
dur bızı bekle bız de bı tane alalım bırlıkte yapalım bekleeeee
yarın apartmandakı komsulara gıdıp uye olacam oralardan oy atcam kendıme boylece 2. uyelıktende banlanmamAyağını sürt azcık bulaşsın bize de![]()