- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tesekkurler canim yarismaya beklerim : )Yeni kategori hayirli olsun.merakla bekliyorum kombinleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim yarismaya beklerim : )Yeni kategori hayirli olsun.merakla bekliyorum kombinleri
Sözleri çok anlamlı aslındaEh istee
git sana kocan şarkı hediye etsin
Dur ekran fotosu alayimda sonra inkar etme ben oyle bisey demedim diyeAy yok harbim ben almiyim :) ama yaz sezonu bi gelsin o zaman bu mesaji sen bana tekrar yaz farkli cevalayayim harbirellammmm
Hayırlı olsun Margam
Sondan 2. eklediğin pantolonu dün sipariş etmiştim
Marga konuyu işgal ediyoruz bizi atacak mısınTesekkurler canim yarismaya beklerim : )
Ilk 3 u belirleyecegiz biliyorsunuz de mi :)Karar vermek için çok zaman var. İlk yarışmada 2. Olmuştum ama bunda sonuncu oldum sanırım,hiç bakmadım o derece yani
Bunu diyeceğini biliyordumVaayyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana belalim,pinko denen kıskanç tavuga gönlümün efendisi
Arbimmmm herkesi havaya sokuyorrr bu margaaa ama katilma ne yok costur milleti margaaaa
Tesekkurler mavim : ) uygun olursan beklerim yarismaya : )Yeni yarışma hayırlı uğurlu olsun. :))
Ha bir de bilinçli yaptin!!!!!!!!!!!!!Bunu diyeceğini biliyordum
Hey masallah : )Anammm yeni kot almam lazım hemen. Kotlarım bol geliyor artık. 13 kilo verdim de
Alçaktan uc Meg'im,Allah iniş takimlarina zeval vermesinÖpüldünüz kızlar
Kaçtım
Seninle yarisma heyecanini tatmak guzeldi bu yarismada demeden edemiycemBelki kafama eserse ben de katılabilirim :)
inşAllah Margam.Tesekkurler mavim : ) uygun olursan beklerim yarismaya : )
Yapmayın şunu yaHa bir de bilinçli yaptin!!!!!!!!!!!!!
Var ya guldurdun beni suan haha : )kızlar hızlı hızlı yazın ki sayfalar ilerlesin milletin dikkatı dağılsın bu konuya adepte olsun.bahar kombinlerinde ilk sayfalara gidip kim kimmiş bakmayı unutsunlar,arada kaynarım belki
Pinko yine dayak yiyeceğim en iyisi kaçayımoyyyy.. Gece gece de iyi geldi