En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

nacizane yorumlarım
1 numaralı arkadaşın tişörtü çok sade ve spor kaçmış eteği üzerine belki dantel detaylı bir büstiyer tarzı giyse çok daha bohem durabilirdi ama duruşuna bayıldım
2 hoş fiziği ve enerjisi buraya yansıyor kimonosuna bayıldım takıları altın rengi yerine daha salaş kolyeler veya bohem i yansıtam (tüylü yada madalyon gibi ) olsaydı daha da iyi olurdu
oyum sana :)
3 numara cici güzel kızımızın bluzu hoş ama tam tek basına bohem havayı yansıtcak kadar değil ya pantolon buz mavisi bir ispanyol paça olsa çok daha hoş dururdu
4 numara woww çok cesur seksi hoş ve tam bir festival havasında !
5 numara çok cici alnına taktığı bant sanırım hippie bir hava yaratmış tam bir bohem güzeli dont worry be hippie diyorum ayrıca hırkası ve sandaletleri harika yalnız bir taba rengi kemer taksa sanki daha süper oldu böyle büyük tokalılardan
6 numara renkli uzun bir yaz elbisesi ama bohem diyemeceğim hoş bi elbise
7 numara cıvıl cıvıl yanlız renkler gözüme biraz fazla canlı geldi mesela o turanj pantolon üstüne beyaz değil de farklı birşey deneseydi keske parçalar ayrı ayrı hoş
8 numara da bir rock festivaline bu rahat ve şık kıyafetle gidebilir bluzunun püskülleri senenin trendi düzgün bacaklarına şort ve sandalet çok yakışmış
9 numara hoş bir elbise fakat siyah hırkayla yakıştıramadım bohem anlayışıma uymuyor çok fazla ama çizmeleride hoş
10 numarada en alakasız kombin bu aralarında konsepte.. belki şık ama uygun değil
11 numara tam bir bodrum kızı :) yazlık kombini yakışmış beğendim
12 numara pantolon paça boyu uzun olduğundan dolgu topuk ile tamamlasa hoş olurmuş çünkü kötü duruyor bohem havası fazla hissedemedim üzerindeki yeşil tuniğin rengi hoş :)
13 numara şık hoş rahat sevdim !!
14 numara herşey birbiri ile uyum sağlamış sarı tonlarında fakat elbise bana bohem gelmedi şık olduğu kesin
15 numara bohem değilde iş ofis yada daha özel bir yere giderken giydiğimiz resmi şık havayı yansıtmış belki bluzdan biraz yakalanabilir dedim ama bohem havası yok . bluz dışarda olsa daha yakışırdı
16 numara rahat hoş bir kombin kimonoda güzel ama nedense renkleri soğuk geldi bana genel olarak havaya uygun
17 hey seksi şey :) hoş rahat yazlık bir kombin ama çok bohem detaylar yok kimono dışında

herkese başarılar dilerim güzel bayanlar
eğer kaba birşey söylediysem de özür dilerim

harikasın yavru bak sende aynı şeyi dedin demekki napcakmışıs dikkat edecekmişizzz..

Çoğu yarışmacı bohem tarzın ne olduğunu tam olarak bilmiyor bence. Çok şık hepsi elbette ama bohem değil. 2 ve 5 numara en yakın bohemler diyebiliriz.
Bohem tarzını daha iyi özümsemek için 60's, 70's hippie çiçek çocukların giyimini incelemek gerekiyor bence.

Elimizden geldigince bohemlestirmeye calistik oldugu kadar artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…