En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

o zaman bende yorum yapıyım bari çünkü herkes hakedıyorr :KK19:

1numara: eteğin rengi güzel ama üzerine bi askılı olabilirdi veya yine aynı tişörtü aynı şekilde giyip eteği biraz daha yukarı çekebilirdin, yüksek bel etek pant. vs daha tarz duruyor son zamanlarda. saçların cok guzel, bayılırım uzun saça :) çanta eksiğin var, genel olarak iyisin, başarılar :KK68:

2 numara:vovv bacaklar diyorum baska bi şey demiyorum ve seni tahmın edıyorum :cool: renk uyumların cok cok guzel kimono çok harika, başarılar diliyorum :KK68:

3numara: çok tatlısın bluzun saçların çok hoşuma gitti, saç bandın daha da bı tatlılık katmış, genel olarak iyisin başarılar :KK68:

4numara: yaratıcılığını cok sevdımm :) elbisene ayrı yeleğe ayrı bayıldımm :) uzunluk kısalık tartışılır ama cok uyumlu buldum ben seni, başarılarr:KK68:

5numara: renk uyumları çok çok iyi, çok hoş görünüyorsun, üzerindekine bayıldım, fizik de on numara:KK66: başarılar :KK68:

6numara: elbise çook güzel size de çok yakışmış, çanta belki farklı olabilirdi elbisenin şıklığına bi tık aşağıda kalmış, genel olarak iyi, başarılar:KK68:

7numara: renkler çok güzel :) tunik kısa olsaydı belki daha iyi olabilirdi ama bu tunikle şortlar da çok güzel olabilir biçok şekilde kullanılabılır, tam bı yaz havası var beğendimm :) başarılar:KK68:

8 numara: püsküller güzel şortla uyum sağlamış, genel olarak iyi, başarılarr:KK68:

9numara: zıt parçalar bohemin parçası. yazlık elbise ve botlarla bunu yakalamışsınız:) genel olarak iyi, başarılar:KK68:

10numara: çanta çok güzel :) belki o bluzun altına beyaz pantolon seçilebilirdi, başarılar:KK68:

11numara: bayıldımm, çok cool duruyosun:KK66: üzerindeki parçalar cok guzel, şapka da cok yakısmı, başarılar:KK68:

12numara: renkler çok güzel insanın içini açıyorr:) takılar da güzel fakat çanta göremedim:) başarılarr:KK68:

13 numara: renkler çok güzel :) çanta ve ayakabı rengi uyum sağlamış, şortun üzerinde çok çok güzel durmuş:) başarılar:KK68:

14numara: çok güzelsiniz. ayakabılar elbise ojeler takılar kusursuz güzel, başarılarr:KK68:

15 numara: renkler uyumlu pantolon ve bluzun duruşu çok güzel, beğendim, başarılarr:KK68:

16 numara: kimono nun rekleri çok güzel :) ama içine beyaz bi tişört giyeblirdin daha çok açardı seni, başarılar:KK68:

17numara: takılar şort bluz her şey çok güzel, fizik de güzel, çok beğendim başarılar:KK68:

kırdığım olursa kusura bakmasın lütfen :KK19:

1numara: eteğin rengi güzel ama üzerine bi askılı olabilirdi veya yine aynı tişörtü aynı şekilde giyip eteği biraz daha yukarı çekebilirdin, yüksek bel etek pant. vs daha tarz duruyor son zamanlarda. saçların cok guzel, bayılırım uzun saça :) çanta eksiğin var, genel olarak iyisin, başarılar :KK68:

2 numara:vovv bacaklar diyorum baska bi şey demiyorum ve seni tahmın edıyorum :cool: renk uyumların cok cok guzel kimono çok harika, başarılar diliyorum :KK68:

3numara: çok tatlısın bluzun saçların çok hoşuma gitti, saç bandın daha da bı tatlılık katmış, genel olarak iyisin başarılar :KK68:

4numara: yaratıcılığını cok sevdımm :) elbisene ayrı yeleğe ayrı bayıldımm :) uzunluk kısalık tartışılır ama cok uyumlu buldum ben seni, başarılarr:KK68:

5numara: renk uyumları çok çok iyi, çok hoş görünüyorsun, üzerindekine bayıldım, fizik de on numara:KK66: başarılar :KK68:

6numara: elbise çook güzel size de çok yakışmış, çanta belki farklı olabilirdi elbisenin şıklığına bi tık aşağıda kalmış, genel olarak iyi, başarılar:KK68:

7numara: renkler çok güzel :) tunik kısa olsaydı belki daha iyi olabilirdi ama bu tunikle şortlar da çok güzel olabilir biçok şekilde kullanılabılır, tam bı yaz havası var beğendimm :) başarılar:KK68:

8 numara: püsküller güzel şortla uyum sağlamış, genel olarak iyi, başarılarr:KK68:

9numara: zıt parçalar bohemin parçası. yazlık elbise ve botlarla bunu yakalamışsınız:) genel olarak iyi, başarılar:KK68:

10numara: çanta çok güzel :) belki o bluzun altına beyaz pantolon seçilebilirdi, başarılar:KK68:

11numara: bayıldımm, çok cool duruyosun:KK66: üzerindeki parçalar cok guzel, şapka da cok yakısmı, başarılar:KK68:

12numara: renkler çok güzel insanın içini açıyorr:) takılar da güzel fakat çanta göremedim:) başarılarr:KK68:

13 numara: renkler çok güzel :) çanta ve ayakabı rengi uyum sağlamış, şortun üzerinde çok çok güzel durmuş:) başarılar:KK68:

14numara: çok güzelsiniz. ayakabılar elbise ojeler takılar kusursuz güzel, başarılarr:KK68:

15 numara: renkler uyumlu pantolon ve bluzun duruşu çok güzel, beğendim, başarılarr:KK68:

16 numara: kimono nun rekleri çok güzel :) ama içine beyaz bi tişört giyeblirdin daha çok açardı seni, başarılar:KK68:

17numara: takılar şort bluz her şey çok güzel, fizik de güzel, çok beğendim başarılar:KK68:

eline saglık canım

e madem yorumlama siftahı benden olsun :p
öncelikle yorumlamanın asla haddim olmadığını düşündüğümü belirterek herkesi emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. laf kalabalığı olsun diye değil gerçekten 17 kişi de birinci olsa olurmuş yani öyle bir yarışma...
ben öyle modaymış falan çok anlamam sadece kişisel olarak estetik anlayışıma uyup uymamasına göre değerlendiricem...

1 Numara:
Tişörtü katlama fikrine bayıldım :) Eteğinin renkleri de çok hoş tam bohem renkler diyebileceğimiz renkler . Düz tişörtünün altına çok hoş olmuş. Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

2 Numara:
Renklerin uyumu ve bacaklar şahane :) Özellikle kimonona ba yıl dım :) Saçlarını toplamanı da sevdim .Genel havan çok hoş... Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

3 Numara:

O bluzu vitrinde gördüm vuruldum ama zamanım yoktu alamadım sanırım ilk fırsatta alıcam çünkü sende çok beğendim çook yakışmış. Saçlarının dalgası da bohem bi hava vermiş gerçekten. Bu arada fiziğin de çok hoş :KK66: Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

4 Numara:
Bence en bohem kombin seninki. Diğer kombinlerde bohem esintisi az çok var ya da hakimken seninki baştan aşağı bohem olmuş. Sadece yelek biraz kısa olabilirmiş o da yeleği kesecek halin yok ya böyle de çok hoş durmuş :KK66: Yaratıcılığına bayıldım ... Bir de ellerin çok sevimli :) Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

5 Numara:
Benim favorim sanırım sensin. Saç poz renk uyumu... Kusur bulamıyorum. Duruşuna kadar bayıldım :) Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

6 Numara:
Harika rengarenk cıvıl cıvıl bir kombin :) tam bir yaz kombini olmuş ... elbise de yakışmış. Uzun kolye bohem havası vermiş. Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

7 Numara:
En çok içimi açan yarışmacı sen oldun :) Güneş gibi doğmuşsun sayfaya :KK70: renk harika pantolonun ispanyol olması bluzun dantel olması çok hoş. fizik de hoş zaten... Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

8 Numara:
Seni gözüm biyerden ısırıyo gibi du bakalm :p o ne güzel bacaklar öyle :) çantana bayıldım. çok havalı görünüyorsun. Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

9 Numara:
Seni de gözüm biyerden ısırıyo gibi gibi :KK70: Kafandaki şal fikrini çok sevdim ben de plajda kullanıyorum :KK70: Burda da çok yaratıcı bir fikir olmuş ... Bilekliklere bayıldım ... Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

10 Numara:
Renk uyumu çok güzel. Tek sorun fotoğrafların çok net olmaması. Bunun dışında Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

11 Numara:
Takıları renk uyumu şapkasından sandaletine 5 ile senin aranda çok gidip geliyorum hanginize oy vercem bilemiyorum. süpersin bayıldım ...cantana ve bilekliklerine ayrı bayıldım. Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

12 Numara:
Renkler çok güzel... Bilekliklere de bayıldım. bence tek eksik desensiz oluşu. yani hep basic parçalar. ama tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz:) Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

13 Numara:
Kolyen harika bence :) renkler de çok güzel... bu tip çanta takan sanırım bi tek sen varsın . çok güzel çantan :) ben sadece ayakkabıyı pek uyduramadım... fiziğin de çok güzel... Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

14 Numara:
Sen de ikinci sayfaya güneş gibi doğmuşsun :) çok iç açıcı renklerin var. biraz klasik bohem olmuş sanki ama çook yakışmış . Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

15 Numara:
bluzunun desenine bayıldım :) kolyen de bir harika... ama ben en çok saçlarını beğendim. çok bakımlı ve güzel görünüyor :) Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

16 Numara:
işte içimi açan biri daha :) Müthiş derecede iştahımı kabarttın çok güzel renkler :) Çantanı pek uyduramadım onun dışında herşeyini çok beğendim :) seni de seçmeyi düşünüyorum ... Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

17 Numara:
Bilekliklerine bayıldım :) ayakkabın ve çantanın rengini ben pek uyduramadım... Onun dışında renk uyumunu sevdim :) Ben beğendim, emeğine sağlık başarılar :)

Tesekkur ederiz guzel yorumlarin icinnn

Tesekkurler guzel yorumlarin icinn:KK36::KK36:.

benden de bir analiz :KK70: kendime nasıl yorum yapacağım. :KK17::KK17::KK17:

1 numara:
etek ve tişörtü beğendim. bir de çanta görseydik daha tamamlanmış gelirdi gözümüze. çantasız da olsa başarılı. :KK200:

2 numara:
kimono dışında çok bohem gibi gelmedi ama eleştirilecek bir şey de yok. gayet şık. :) kolye belki kalp olmayabilirdi.:KK200:

3 numara:
özellikle bluz kolye saç çok beğendim ama keşke pantolon ve ayakkabıları daha iyi fotoğraflayabilseydin. ayakkabıları da görebilseydik.:KK200:

4 numara:
siyah beyazı sevmem ama her parçayı çok beğendim. özellikle elbise ve yelek. saçlar da çok güzel. tek eksik elbisenin her fiziği kaldıramayacak olması.:KK200:

5 numara:
hırkayı, çantayı beğendim. ama genel olarak daha iddialı aksesuarlara ihtiyacı olan bir kombin. pantolon yerine de kot şort olsa daha iyi olurdu.:KK200:

6 numara:
cıvıl cıvıl güzel bir yazlık kombin. renkleri konsepte uyduramadım.:KK200:

7 numara:
aksesuarlar süper, renkler süper, kolye olmasa daha bohemdi.:KK200:

8 numara:
bluz, şort ve ayakkabı çok güzel ama çanta bozmuş. bir sırt çantası olsa daha havalı olurdu.:KK200:

9 numara:
komple güzel bir kombin. eleştirecek hiçbir şey bulamadım. mevsimsel bir sorun var ama.:KK200:

10 numara:
komple beğendim. bluzun desenini renkleri çok sevdim. :KK200:

11 numara:
çok beğendim, aksesuarlar etek şapka çok güzel. zevkle giyebileceğim bir kombin. :) eteği nereden aldığını merak ettim. yarışma bitince söylerse sevinirim.:KK200:

12 numara:
kombini beğendim, çanta göremedim. :KK200:

13 numara:
komple çok beğendim ama bohemden uzaklaştıran bir şey var onu çözemedim. belki bir sandalet istiyor olabilir. ama yine de çok beğendim.:KK200:

14 numara:
çok çok şık, havalı. ama bileklikler dışında bohem bir tarz göremedim.:KK200:

15 numara:
gayet şık gözüküyor ama konsepte uygun bulmadım.:KK200:

16 numara:
kombin her şeyiyle şık, bir eksiklik göremedim. beğendim.:KK200:

17 numara:
dudakları beğendim. :KK70: takıları kıyafeti beğendim. ayakkabı, kombini konseptten uzaklaştırmış. 4 numaranın taktiği ile terliği sandalete çevirmiş olsa dört dörtlüktü. :p :KK200:

herkese başarılar. :KK200::KK200::KK200:

benden de bir analiz :KK70: kendime nasıl yorum yapacağım. :KK17::KK17::KK17:

1 numara:
etek ve tişörtü beğendim. bir de çanta görseydik daha tamamlanmış gelirdi gözümüze. çantasız da olsa başarılı. :KK200:

2 numara:
kimono dışında çok bohem gibi gelmedi ama eleştirilecek bir şey de yok. gayet şık. :) kolye belki kalp olmayabilirdi.:KK200:

3 numara:
özellikle bluz kolye saç çok beğendim ama keşke pantolon ve ayakkabıları daha iyi fotoğraflayabilseydin. ayakkabıları da görebilseydik.:KK200:

4 numara:
siyah beyazı sevmem ama her parçayı çok beğendim. özellikle elbise ve yelek. saçlar da çok güzel. tek eksik elbisenin her fiziği kaldıramayacak olması.:KK200:

5 numara:
hırkayı, çantayı beğendim. ama genel olarak daha iddialı aksesuarlara ihtiyacı olan bir kombin. pantolon yerine de kot şort olsa daha iyi olurdu.:KK200:

6 numara:

7 numara:

8 numara:
bluz, şort ve ayakkabı çok güzel ama çanta bozmuş. bir sırt çantası olsa daha havalı olurdu.:KK200:

9 numara:
komple güzel bir kombin. eleştirecek hiçbir şey bulamadım. mevsimsel bir sorun var ama.:KK200:

10 numara:

11 numara:
çok beğendim, aksesuarlar etek şapka çok güzel. zevkle giyebileceğim bir kombin. :) eteği nereden aldığını merak ettim. yarışma bitince söylerse sevinirim.:KK200:

12 numara:

13 numara:
komple çok beğendim ama bohemden uzaklaştıran bir şey var onu çözemedim. belki bir sandalet istiyor olabilir. ama yine de çok beğendim.:KK200:

14 numara:

15 numara:

16 numara:

17 numara:
dudakları beğendim. :KK70: takıları kıyafeti beğendim. ayakkabı, kombini konseptten uzaklaştırmış. 4 numaranın taktiği ile terliği sandalete çevirmiş olsa dört dörtlüktü. :p :KK200:

herkese başarılar. :KK200::KK200::KK200:

Tesekkurler guzel yorumlarin icin canim :KK200::KK200:

[QUOer, post: 41517667, member: 349521"]benden de bir analiz :KK70: kendime nasıl yorum yapacağım. :KK17::KK17::KK17:

1 numara:

2 numara:

3 numara:

4 numara:

5 numara:

6 numara:

7 numara:

8 numara:

9 numara:

10 numara:

11 numara:

12 numara:

13 numara:

14 numara:

15 numara:

16 numara:

17 numara:

herkese başarılar. :KK200::KK200::KK200:[/QUOTE]
Elin diline saglik cnm

Evetttt, hazır mıyız

1 numara:
Keşke saçlarınızı toplasaydınız, saçlar Şahane ama toplayıp boynunuza şöyle kocaman ve uzun bir kolye taksaydınız, her iki kolunuzu da bileklik ve renkli bileziklerle doldursaydınız ve ayağınızdaki ayakkabı yerine sandalet kullansaydınız süper olurdu:KK66:

2 numara:
Üstünüzdekileri sevdim, kolyenizden içinizdeki atlete kadar gerçekten hoş durmuş, yalnız sanki kollarda bileklik, bilezik olsaymış iyi olurmuş gibi geldi bana, birde eteğin rengi beyaz yerine, ki çok patlamış sanki, kırık beyaz tercih etseydiniz daha mı iyi olurdu acabao_O

3 numara:
Bu bluz tarzını seviyorum, kolyenizde gözüme hoş göründü, siyah beyazın uyumu yakalanmış ama sizde de kollar boş, doldurun kolları, birde bu bluzü desenli dar kesim pantolonlarda da kombinleyebilirsiniz, çokta güzel olur benceHoppa

4 numara:
Vuuuuuu sevdim, elbise, üste giyilen yelek, saçtaki aksesuar, gladyatör model sandalet, takılar.
Sürekli böyle mi giyiniyorsunuz bilmiyorum ama bu tarzı bırakmayın, elinizdeki parçaların hepsini güzel kullanmışsınız:KK66:

5 numara:
Üzerinizdeki herbir parçaya bayıldım, saçlar çok tatlı olmuş, tek takıldığım nokta kolye ufak kaçmış, birde bileklikler yetersiz:KK14:

6 numara:
Elbisenin modelini beğendim ama o kolye olmamış, böyle karışık desenli bir elbisede birde yaka kesimi bu şekildeyse kısa bir kolye kullanabilirsiniz, kolye kullanmak yerine Yüzük ve bileklik kullansaydınız daha süper olurdu, çanta da ton olarak uymamış, yeşil veya sarının canlı tonlarını kullanın:KK66:

7 numara:
Pantolonun tonu çok sıcak güzel, bluzünde modelini sevdim, şapka espri katmış güzel olmuş, kolyeniz kendi başına güzel ama bluz kendinden desenli olduğu için kolye kendini pek gösterememiş gibi:KK51:

8 numara:
Şorttt severim:-) bluz tamam amaaa o sandalet sanki onların altında olmamış gibi, birde seviyor musunuz bilmiyorum ama benim vazgeçilmezimdir halhal, halhal takın şıkır şıkır:KK36:

9 numara:
Abooo çizmeler falan:-) çizmeyle elbise okey ama o yelek ı-ıh, birde yeleksiz görseydim keşke, bileklikler tamam ama az, bir kola da bilezikler taksaydınız keşke:KK22:

10 numara:
Ayakkabı ve çanta uyumu yapılmış:-) o çantayı baştan omuzda görmeseydim, çanta omuza derdim ama neyse baştan omuzda zaten.
Pantolon lacivert sanırım tam seçemedim ama lacivert gibi duruyor, bluzle uyum sağlamış, bluz uzun kollu ve desenli olduğu için aksesuar kullanılmaması yerinde olmuş:KK66:

11 numara:
Eteğin rengini de modelini de beğendim, beyaz atletle güzel durmuş, Seçilen aksesuarlarda güzel ama sandalet başka bir güzel, seviyorum böyle sandaletleri, güzel olmuşsunuz:KK66:

12 numara:
Tuniğin modeli güzelmiş, bulursam bende alır elbise niyetine giyerim, takılarda tamam fakat boynunuza bir kolye olsa mıymış ki acaba:KK64:

13 numara:
Yazın benimde bol bol kullandığım ve rahat ettiğim yüzücü atletlerdir, iyi ki bulunmuş böyle bir model, Herşeyin üstüne giy çık:-)
Halhallll bayılıyorum, hatta ben biraz abartıp üstü üste çift halhal takarım.
Tarzınızı sevdim:KK66:

14 numara:
Hiiii ay ben şimdi bayılabilirimmmmm, bu sene sarıya takıntım var, ojeye kadar sarı kullanılmış, bittim bittim, elbise de süper, buralarda bu model içime sinen bir elbise bulursam kaçırmam, çok yakışmış, takıları söylemiyorum bile, beni çatlatmaya yetti sarı ayakkabı ve diğer aksesuarlar:cry:

15 numara:
Bluz ton olarakta desen olarakta güzel, ayakkabı klasik kaçmış, onun yerine bir babet, sandalet vb birşeyler kullansaydınız keşke, takıları az buldum, bu yorum sonrası beni kesmeyin sakın:-)

16 numara:
Renkler çok canlı, beğendim ama çanta bu kombinin neresinde bilemedim, sanki başka bir ton olsaymış iyi olurmuş gibi:KK23:
Kesin keseceksiniz beni zma ne yapayım:KK42:

17 numara:
Gözünü seveyim şu kotun, herşeyi başka bir güzel hemde rahat:-) genel itibariyle iyi bir kombin, uzun iri bir kolyede kullanabilirmişsiniz, üstünüzdekiler kolye kaldırırmış:KK66:

Topa tutulmadan kaçayım:KK70: Yarışmada hepinize başarılar diliyorum, emeklerinize sağlık, herbiriniz özenip o kadar uğraşmışsınız, benimkisi işin latifesi :KK68:

Saygılarımla der kaçarım biriniz beni vurmadan:KK55:

X