- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi Huy Meselesi
saol güzelim darısı başına inşallahÖp benim yerime yakisikliyii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol güzelim darısı başına inşallahÖp benim yerime yakisikliyii
Aminnn inşallah sende mi katildin kız yarismayasaol güzelim darısı başına inşallah
yok canım yüzümüzü tamamen kapayınca benim boy bayağı kısa göründü,o nedenle çekindim açıkça bunca genç kız varikeneAminnn inşallah sende mi katildin kız yarismaya
insanın evlenince boyu kısalıyormu acaba sanki bekarken daha ince uzundumAminnn inşallah sende mi katildin kız yarismaya
Ne alaka kizzz kafa kapaninca boy kisalirmiymisssyok canım yüzümüzü tamamen kapayınca benim boy bayağı kısa göründü,o nedenle çekindim açıkça bunca genç kız varikene
Bende bekarkene daha uzun daha zayiftim ahh ahh omrumuzu yedilerinsanın evlenince boyu kısalıyormu acaba sanki bekarken daha ince uzundum
Ne alaka kizzz kafa kapaninca boy kisalirmiymisss
ömrümüzü ve boyumuzuBende bekarkene daha uzun daha zayiftim ahh ahh omrumuzu yediler
Evettömrümüzü ve boyumuzu
Sarı rengini sıkça kullanan bir kızkardeşe oyumu basacaktım, ama sarı göremedim. Bu bahar benim canım sarı ve tonları istiyor, şimdiden kendimi tutamayıp sarı tonunda espadril, elbise ve tişörtler aldım. Ama bahar gelmek bilmiyor.
Daha var :)
Aynen fizigi cok iyiŞimdi kızlar emeğinize sağlık ama tayt deyince akan sular durur. Onun için 19 numara oyum sana. Bir de o ne fizik Yarışmada en çok dikkat çeken parçalarda 1 numaranın ceketi ve 19 numaranın ayakkabıları sanırım.
Nazar değdireceğiz kızaAynen fizigi cok iyi
Gayet guzelBende çarpık bacaklarımı ekleyeyim bi türlü katılmak nasip olmuyor Eki Görüntüle 1511269
boyda 180 var en azAynen fizigi cok iyi