- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.161
Ay ben hala bazen yasnıtıyorum galiba. Ne kadar zamandır birlikteydiniz siz?
Durduk yere kıskançlık krizlerine giriyor demi insan..
Herşeyi sorgular oluyor insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben hala bazen yasnıtıyorum galiba. Ne kadar zamandır birlikteydiniz siz?
Ne güzel kuzum, şanslısın :)Yok tatlım , ayrı evdeyiz ama yakınız gidip geliyoruz birbirimize..
2 numara freddynin kabusu gibi oldu 5 numaraya
MaşAllah kuzuummmm, Allah daim etsin. =))5 sene, düşün ben 2012 de üye olmuşum hemde 29 şubatta =D
Sorma ya. Buluttan nem kapar oluyorum vallahi.Durduk yere kıskançlık krizlerine giriyor demi insan..
Herşeyi sorgular oluyor insan
MaşAllah kuzuummmm, Allah daim etsin. =))
Sorma ya. Buluttan nem kapar oluyorum vallahi.
Çok itici oluyorum
belki 42 numara giyiyordur nerden biliyon stiletto tarzı ayakkabılar genelde buyuk gosterir ayakları ondanda olabiler2 numaranın ayakkabıları çok büyük kendisine demiş miydim acaba beğendim ama büyük çekimden mi ne yarın sorayım bari hatırlatın
Biz fena atıştık. Bu sefer ikimiz de birbirimizi suçluyoruz.Aynen öyle ya, senin neden bugün keyfin yoktu bak bu kaçıncı soruşummmmmmmmmmmmmmm
belki 42 numara giyiyordur nerden biliyon stiletto tarzı ayakkabılar genelde buyuk gosterir ayakları ondanda olabiler
neo bana da suleyınnKaçar mı benden buldum ki
Biz fena atıştık. Bu sefer ikimiz de birbirimizi suçluyoruz.
Bugün vardı evine. Direk dolaşmaya çıkınca çarşıya, sanırım kıskançlık krizlerine girdim.
Vay efendim ben burda gittin diye üzülüyorum sen hiç üzülmedin herhaldeeeeeee.... Çok mu özlemiştin orayıııı....
Ama yani 10'da vardı, 11de çarşıya çıkıyorum diye mesaj attı ben yatağımda depresif moddayım, üzülüyorum...
Yaygara kopardım. Abarttım biraz, ama pişman değilim.
yokya 2 nin ayakları kırktırbence 40 tan kucuk degıldırrSanmıyorum 40 tan küçüktür onun ayakları
Lana söylesinneo bana da suleyınn
hı hımm... bazen..Kuzum yanlış anlamazsan bir şey soracağım , sen bu çocuğu fazla mı sıkıyorsun ne ?
hı hımm... bazen..
amann marga ben sıkmadım da nolduErkek milleti bu kadar sıkıntıya gelemiyor ama..
Bende yaptım zamanında, çok baskıcıydım.Kıskanç..
Ama inan ki insan kendine ediyor başka kimseye etmiyor..
neyiLana söylesin
Ayakları kaç bilmem ama ayakkabı ayağına 3 numara büyük..yokya 2 nin ayakları kırktırbence 40 tan kucuk degıldırr
bileğinde şerit olmasaymıs bacağını kesmezmıs sütün gibi bacakları bilekten kesmişşAyakları kaç bilmem ama ayakkabı ayağına 3 numara büyük..