- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.141
BDV'ye takıldıkça psikopata bağlıyorum ben. Psikologluk falan kalmıyor vallaaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavim heyecanı biz yaşıyoruz ya onlar yaşamıyor ..Aynen aynen, hahaha
hahah gamsızlar yıne 5 onde neyse kactım kzuum kıtap okucam bıraz optummHorul horul uyuyo onlar be
Süper, çok iyi yapıyosun. Ben hala bi düzene oturtamadım.Aynen canım her gün yapıyorum valla 40 dakika bazen 30 dakika
O bana da oluyor ama dozunda bırakmak gerekiyor..BDV'ye takıldıkça psikopata bağlıyorum ben. Psikologluk falan kalmıyor vallaaa..
Farkettim Margam. Birazdan damlarlar bence.Mavim heyecanı biz yaşıyoruz ya onlar yaşamıyor ..
sımdı ıkı nuara senı gormesın hahahaeşitliği ben bozdum :) 2 numara giydigi elbise bence basenleri büyük göstermiş beğenmedim 5 numara da da elbisedeki potluklar hoşuma gitmedi ama dekolte kısmı hoşuma gitti 5 numara ya oy verdim bakalım :)
Leslie yi sevdim ben, bir de arkadaş al yanına..Süper, çok iyi yapıyosun. Ben hala bi düzene oturtamadım.
Ay ben hala bazen yasnıtıyorum galiba. Ne kadar zamandır birlikteydiniz siz?O bana da oluyor ama dozunda bırakmak gerekiyor..
Sitede ilk zamanlar bdv yi keşfettiğim yıllarda okuduğum konudan etkilenir , gidiyordum benimkine sarıyordum hey gidi günler hey..
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?Leslie yi sevdim ben, bir de arkadaş al yanına..
Biz kuzenimle geçiyoruz spor odamıza, hop bir ki hop bir ki ..
O beni , ben onu teşvik ediyorum
5 numara kilo verdi ondan o potluklareşitliği ben bozdum :) 2 numara giydigi elbise bence basenleri büyük göstermiş beğenmedim 5 numara da da elbisedeki potluklar hoşuma gitmedi ama dekolte kısmı hoşuma gitti 5 numara ya oy verdim bakalım :)
2 ve 5 arasında birseye cok dikkat ettim bakalım bulabilcekmisiniz gerci zor
Yok tatlım , ayrı evdeyiz ama yakınız gidip geliyoruz birbirimize..Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Bana eşlik edecek kimse yok yahu. Kardeşim var, o da benden tembel. Ben yapalım desem o aman boşver der. :))
hım öylemi olsun yine de yakışmış :)5 numara kilo verdi ondan o potluklar
ay hemende bulben buldum
eşitliği ben bozdum :) 2 numara giydigi elbise bence basenleri büyük göstermiş beğenmedim 5 numara da da elbisedeki potluklar hoşuma gitmedi ama dekolte kısmı hoşuma gitti 5 numara ya oy verdim bakalım :)
Ay ben hala bazen yasnıtıyorum galiba. Ne kadar zamandır birlikteydiniz siz?
Kaçar mı benden buldum kiay hemende bul