En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    75
  • Anket Kapalı .
Hiç dayanamam lahmacunada ciğere de yarın oradayım.

Biz niye tanışmadık Dombik ? Asosyal miyim neyim :)
Burada bi asosyal varsa oda benimdir
Senin ismini biliyorum ben çoktandır hatta çokta severim cidden severmisin ciğer? ben urfaya geldiğimde ilk yedim ve sevdim gebeyken aşermelerim bile oldu

Mune başta olmak üzere tanışmak istediklerim var ama mümkün olmayacağını biliyorum ayrı dünyaların insanıyız

Yarın bir gün ünlü olacağım ve sizler eyyyyy KK kadınları, gel marilyn, tanış bizle diye yalvaracaksınız, ben de size "bir zamanlar fakir ama gururlu bir marilyn vardı ya" diyeceğim

Burada bi asosyal varsa oda benimdir
Senin ismini biliyorum ben çoktandır hatta çokta severim cidden severmisin ciğer? ben urfaya geldiğimde ilk yedim ve sevdim gebeyken aşermelerim bile oldu

Şımarmak ikonu nerede :)

Anne tarafı Edirneli koca sülalesi de sakatatçı okuncs Çiğ çiğ bile yer insan.

İstanbuldayım Şekerim ben gel gezelim
Evliyim bebişim yok

Şımarmak ikonu nerede :)

Anne tarafı Edirneli koca sülalesi de sakatatçı okuncs Çiğ çiğ bile yer insan.

İstanbuldayım Şekerim ben gel gezelim
Evliyim bebişim yok
Hahahaha tam kucağına düşmüşsün yemezsen ayıp insan bu kadar genetiğe ayıp olmasın diye yer Bende hataylıyım ana baba koca sülalesi tekmili birden bir buçuk yaşında bir kızım var ismi Betül uyuduğu zaman özlediğim, uyandığı zaman bi an önce uyusa da nefes alsam dediğim urfada iki buçuk senedir varım. istanbula gidip Eyüp Sultan'da güvercinlere, vapurda martılara simit atasım var

Aynen ya istanbulu çok görmeyi istiyorum bende diyarbakirda güzel ciğer lahmacun çok yedim tadına duyulmuyor.

Aynen ya istanbulu çok görmeyi istiyorum bende diyarbakirda güzel ciğer lahmacun çok yedim tadına duyulmuyor.
Evet Diyarbakır mardin batmana geçen sene geziye gitmiştim. Dolu dolu geçen üç günün ardından yediklerim çılgıncaydı :) ciddi manada gezilip görülecek yerleri çok aynı zamanda yiyecekleri de çok

Evet Diyarbakır mardin batmana geçen sene geziye gitmiştim. Dolu dolu geçen üç günün ardından yediklerim çılgıncaydı :) ciddi manada gezilip görülecek yerleri çok aynı zamanda yiyecekleri de çok
Bende urfa mardin diyarbakır gördüm yaşadım hatta diyarbakır da özellikle mardin çok tarihi ve güzel .yemekler ayrı mevzu zaten benim damak zevkim çok doğulu

Bende urfa mardin diyarbakır gördüm yaşadım hatta diyarbakır da özellikle mardin çok tarihi ve güzel .yemekler ayrı mevzu zaten benim damak zevkim çok doğulu
Evet mardinin her yeri büyülü geliyor bana :)

ben hepsiyle tanışmak isterim çok hoş iyeler var bu kategoride en çok hangisi bilmiyorum ki ya hepsini aynı derecede gördüm etrafta belki mune ve kazenin artısı olabilir tabi daha çok görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…