Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.681 217.563 1.223 52 25 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #161 Lisabella .!.: Kimse benimle tanışmak istemiyor mu yaaa Genişletmek için tıkla... Gel tanışalım önceeeee ben kısaca Muneeeee Ama sen bana eli cımbızlı zalim müdür diyebilirsin Biri beni pc önünden kaldırsın
Lisabella .!.: Kimse benimle tanışmak istemiyor mu yaaa Genişletmek için tıkla... Gel tanışalım önceeeee ben kısaca Muneeeee Ama sen bana eli cımbızlı zalim müdür diyebilirsin Biri beni pc önünden kaldırsın
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.441 53.852 698 25 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #162 Mune Burda cımbızlı müdüremiz olsada .. özünde çok iyi,sağduyulu cici anne .. Tanısmak isterdim. .
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.767 28.139 798 49 25 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #163 Mune .!.: Gel tanışalım önceeeee ben kısaca Muneeeee Ama sen bana eli cımbızlı zalim müdür diyebilirsin Biri beni pc önünden kaldırsın Genişletmek için tıkla... Memnun oldum şekerim.. Oylamaya bakınca diyorum ki demek ki keramet cımbızda.Bu şarkıda benden sana gelsin Zalim müdür Mune
Mune .!.: Gel tanışalım önceeeee ben kısaca Muneeeee Ama sen bana eli cımbızlı zalim müdür diyebilirsin Biri beni pc önünden kaldırsın Genişletmek için tıkla... Memnun oldum şekerim.. Oylamaya bakınca diyorum ki demek ki keramet cımbızda.Bu şarkıda benden sana gelsin Zalim müdür Mune
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.681 217.563 1.223 52 25 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #164 Lisabella .!.: Memnun oldum şekerim.. Oylamaya bakınca diyorum ki demek ki keramet cımbızda.Bu şarkıda benden sana gelsin Zalim müdür Mune Genişletmek için tıkla... Cımbızı seviyor benim tatlı dillilerim, arada bir ama ablaa neden banladınn deselerde yuvarlanıp gidiyoruz kendi halimizde Şarkı için teşekkür ederim
Lisabella .!.: Memnun oldum şekerim.. Oylamaya bakınca diyorum ki demek ki keramet cımbızda.Bu şarkıda benden sana gelsin Zalim müdür Mune Genişletmek için tıkla... Cımbızı seviyor benim tatlı dillilerim, arada bir ama ablaa neden banladınn deselerde yuvarlanıp gidiyoruz kendi halimizde Şarkı için teşekkür ederim