en sonunda aldımmmmm...

koltuklarını filan görmeden karar vermek zor ama ben böyle kenarı çerçeveli olan halıların ortasına sehpa gerekliymiş gibi düşünüyorum hep.bende halı alıcam uzuuuun zamandır arıyordum en sonunda buldum şükür bende ekliyim resmini istersen. almayı düşündüğüm.

bu da yedekte

pek ilginizi çekmedi ama fikirlerinize ihtiyacım var....:18::18::18:

canım kırılma ama bende hiç beğenmedim...çok aşırı sade ve desen olarakda basit duruyor ama senin içine sindiyse güzel demektir güle güle kullan..arkadaşın koyduğu halı resmi benim salondakinin aynsı..

Güle güle kullanın.Eşyalarla beraber görmek lazım.Sizin beğenmeniz en önemlisi...

teşekkürler arkadaşlar.halılarım daha gelmedi mutlaka resim koyarım,ben saggi kullandım hiç menmun kalmadım,halılarıma geince çok dolaştım karasız kaldım halımı sade istiyordum açıkcası fiyatıda çok cazip geldi,minik defoları var, beyendiklerim oldu ama çok pahalıydı açıkcası gerek görmedim çok para vermeye..

peki ne kadara aldın canım ? yani ölçüsü ve fiyatı nedir ?

konu başlığını, "en sonunda ev aldım" diye okudum. açtığımda halı çıkınca farkettim
eviniz yoksa umarım halıdan sonra ev alırsınız

inşallah canım Allah olmayana versin,halılarımı 500'e aldım 160*230 iki tane sanat halı yün ipek akrilik , tanesini 400' den halı bulamadım, bana uygun geldi.

valla reklam yamıs gibi olucam ama ben herseyimi istikbalden alldım halılarımı da ordan alıcam.bi sürü yere baktım dediğin gibi iyi görünen bi halı 400-500 civarı dandikleri de var 250 filan ama eklediğim modeller istikbalin hoş ve de kaliteli diye düşünüyorum.sende deco halıya bir bak istersen.fiyatı da 375 tl 160-230

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…