En son ne zaman ağladınız ?

Çok sulugözüm ben yaa nişanlım hiç sevmiyo bu huyumu hemen ağlıyorummafoldumben en son sabah ağlamıştım sanırım kafama estikce ağlıyorum:kedi: kaydirigubbakcemile3

dün sevgilimin yanından gelince onun yanında olmak istediğim ve şimdiden çok özlediğim için ağladım

dün ağladım babam için dört sene oldu kaybedeli ama hala ağlarım ben canım babam seni okadar çok özledimki senin hakkında söyleyecek sana söyleyemediğim çok cümle varki bunlardan biri seni seviyorum hemde çok keşke bunu yüzüne söyleseydim canım babam

En son dün gece ağladım
Evimizin orda kavga oldu
Birisi yere düştü herkeste onu tekmeledi mafoldumben
Olay aklıma geldikçe ağlıyorum

dün ağladım babam için dört sene oldu kaybedeli ama hala ağlarım ben canım babam seni okadar çok özledimki senin hakkında söyleyecek sana söyleyemediğim çok cümle varki bunlardan biri seni seviyorum hemde çok keşke bunu yüzüne söyleseydim canım babam

benımde bugun annemı kaybedelı 5 sene oldu. basın sagolsun arkadasım,cok zor. mekanları cennet olsun. hala aglıyorum bende ılk gunku gıbı...

Bu sabah , doktorlar dizisinin tekrarını izlerken.Doktor fikret doğumhanede bebeğini doğururken ,ona destek olmak için gelen kocası kaza geçirip , beyin ameliyetı oldu.Bir de kalp ameliyatı olacak genç sevgilisiyle hastanede nikah kıydı.Ameliyattan sonra genç adam karısıyla konuşup duruverirken birden krize girip öldü.İşte ondan sonra duramadım.Bir de baktım hüngürt hüngürt ağlıyorum...mafoldumben

ben carsambadan carsambaya aglıyorum böyle bir carsamba moduna girdim unutulmaz dizisinin jenerigi ile start alıyorum son reklama kadar haftaya yine carsamba yazarım kaydirigubbakcemile4

1-2 saat önce.. hayatmdn çeken gidenlere hayatıma kaderime herşeye ağladım şimdi hepsine gülüyorum =)) dengesiz oldum sanırım

Back
X