En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Hasat Zamanı'nı izledim bu akşam.. Güzel ve imanla alakalı bi film. Sonu biraz saçmaydı hatta çok saçmayadı ama beğendim yinede. 18+ var ama öyle çok korkunç bişe de değil.. 10/8
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

pan'ın labirenti! büyüklere masal...oscar ödüllü oldukça iyi bi film...aslında izleyeli bayağ oldu ama paylaşmak istedim.

Örümcek Adam 3 .. İlk iki filmi çok daha güzledi. Hareket çok,aksiyon çok ama pek beğenmedim. Dövüşlerde kimin kime vurduğu bile pek anlaşılmıyo..10/6

Son zamanlarda gittigim 2 film var:

1-) Orumcek Adam 3 -> Cok kotuydu.. Butun salon ara ara kahkahalarla izledik huzunlu sahneleri... :)

2-) Ondan yaklasik bir hafta sonra da Next'e gittik.... Ilac gibi geldi valla onun ardindan... :) :sm_cool: :sm_cool:

Dün gece Tarih Öğrencileri adlı ingiliz filmini izledim.Konusunu bilmeden girdim seçtim.Güzeldi.Gay bir erkek hoca ve hayata bakış açısını,öğretmenliğini anlatıyordu.Öğrenciler daha da süperdi.Etkisinde kaldığınız bir film değil ama farklı bir bakış açısı var homoseksüelliğe ve bu duyguyu bastırmaya yönelik.On üzerinden 8

Karayip Korsanları 3 -Dünyanın Sonu 6/10
Bi kaç ince espri dışında çok güzel değildi. Tabi bi fantastik filim hastasıysanız çok beğenirsiniz. Ben beğenmedim...

son ultimatom ve beyaz melek filmlerine gittim
son ultimatom baştan sona macera aksiyon müthiş güzel bi filmdi şiddetle tavsiye ederim
beyaz melek filmi içinde şunu söyleyeyim çok ağladım huzurevleri için pek film çevrilmiyo mahsun kırmızıgülü normalde hiçmi hiç sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler adam hem süper oynamış hemde filmi çok güzel çekmiş k.k kızları bakın ben kolay kolay film beğenmem ama bu ikisine 10 üzerinden 10 verdim mutlaka izleyin

blood trails diye film izledik evde kiraladik. gerilim. iyi gerildim walla tatlicadiarzu

en son sinemayada hamileyken shrek3 e gitmistik. malum gidemiyoruz sinemaya. az kaldi haftaya gitcez :dance:

Beyaz Melek-10/9 Çok önyargıyla girdiğim,Mahsun Kırmızıgül'le dalga geçerek başladığım ve ayakta alkışlayarak çıktığım bi film. Gerçekten muhteşem olmuş..
Beyaz-Melek.jpg

HitMan - 10/7 Bir kaç ayrıntı dışında kusursuz bi filmdi.Aksiyon sahneleri çok fazla. İstanbul'da çekilmiş bi kaç sahnesi daha var. Beğendim..
Hitman.jpg

Transformers - 10/9 Çocukluğumun çizgi filmini çok başarılı bir şekilde beyazperdeye yansıtmışlar.Süper bir bilim kurgu olmuş..
Transformers.jpg

Altın Pusula - 10/4 Hiç beğenmedim.Nichole Kidman kendini harcamış filmde.Yüzüklerin Efendisi tanıda devamı gelecek bi film yapmaya çalışmışlar ama ben başarılı bulmadım. Sadece aksiyon sahneleri güzeldi. Onun içinde gitmeye değmez..
Altin-Pusula.jpg

KABADAYI filmi şener şen, kenan imirzalıoğlu, rasim öztekin oynuyor süper 2 gün önce gittim herkese tavsiye ediyorum harika bir film şener şen eski kabadayı kenan imirzalıoğlu mafya anlatılmaz yaşamak lazım o sahneleri görmeniz lazım süperrrrr

bayramın 3.gecesi kardeşimle şeytan çarpmasını izleyelim dedik. çok methettiler aman çok korkunç vs. peh peh peh. film bitti, bu mudur yani? modunda kaldık. yanarım yanarım uykusuz kaldığıma yanarım...izlediğimiz en berbat korku filmi...

en son Kabadayı'ya gittim oyunculuklar gayet güzeldi beğendim ondan önceki hafta da Beyaz Melek onu da çok beğendim bayramda evde Transformers'ı izledik o da çokgüzel bir film olmuş

en son kutsal damacanaya gittim bazı sahneleri çok komikti sinemada gülmeyen kalmadı ama biraz küfürlü

en son Kanlı Elmas filmini izledim evde dvd den ve çok beğendimm sosyal içerikli bir film Afrikalılara bir daha üzülmeme neden oldu...Tavsiye ederim herkes izlesin

beyaz melek...
çok güzel,duygusal.izlemeyenlere tavsiye ederim.
ders alınacak bir film.gerçekler yansıtılmışş....

Kabadayı........................
yorumsuz..ne cok iyi ne cok kötüü

en son Kanlı Elmas filmini izledim evde dvd den ve çok beğendimm sosyal içerikli bir film Afrikalılara bir daha üzülmeme neden oldu...Tavsiye ederim herkes izlesin

hakikaten çok güzel bir film.katılıyorum... bugün gazetede kenyada 70 bin kişi soykırımdan kaçıyor (resimdede biri kucağında diğeri elinde iki çocuğuyla kaçan baba vardı) haberini okuyunca bu film aklıma geldi. sabah sabah içim karardı ya.....n'oluyo bu dünyaya????

kız dhilek çalışmıyonmu ,eşimle mutluluk filmini izledik ben beğendim tavsiye ederim

çalışıyorum.öğleden sonra işe gitcem...
bu arada mutluluk filmini bende izledim. harika bir film. öpüyorum cnm...:1hug:

X