En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Jungle. ( 1981 yılında bolivya yağmur ormanlarında kaybolan ve 3 hafta boyunca tek başına hayatta kalmayı başaran Yossi Ghinsberg'ı anlatan film.)
Gerçek hikayeleri sevenlerin ilgisini çekecektir. Sıkılmadan izleniyor.

Galaksinin Koruyucuları 1 ve 2 fantastik tarzda komik bir filmdi çok sevmiştim ikisinide.
Nefesini Tut Gerilim kategorisinde bir film adı gibi nefesinizi tutuyorsunuz izlerken çok hareketli

Wind River (2017 yapımı) diye bi film izledim, aksiyon filmi gibiydi, içeriğinide okumadım ama drama kısmı fazla ağırmış, gerçek hikayeden alınmış, yani film güzeldi, özellikle sürü psikolojisi kısmı gerçek hayata çok benzerdi, drama sevmeyen biri olarak başarılı buldum yani
filmde bi ters köşe de vardı, tanınmış bi oyuncuyla alakalı, sanırım walking dead izleyenlerin anlayabileceği bişey

Frekans (2000)

Geçmişteki babayla oğlunun gelecekteki hali kutup ışıkları sayesinde iletişim kuruyor, geçmiş değiştikçe gelecek de değişiyor.
Sürekli donan bir siteden izlediğim için(başka iyi bir yer bulamadım) iki günde anca bitirdim ama ilginç, duygusal ve güzeldi, sonu da istediğim gibi bitti ^^ Beğendim :)

"aile arasında" adlı filmi öve öve bitiremediler. bu film neymiş bakalım diye gündüz seansına izlemeye gittim. gittiğime bin pişman oldum. hayır yani, bu filmin neresi komik? gerçekten merakımdan soruyorum. saçma sapan bir konu, zorlama mizah. vallahi 2 saatime yazık oldu kızlar.

FİLMİN KONUSU

Çok büyük bir patlama tahliye tünelini sular altına alır ve her iki çıkış yolu da kapanır. Kurtulanlar ise zehirli atıklar, yangınlar ve tünelin çökme tehlikesi ise karşı karşıya kalırlar. Eğer başarılı olamazlarsa, çok daha büyük bir felaket kapıya dayanacaktır. Herkes paniklemiş ve canını kurtarmaya çabalamaktadır. Onlara yardım edebilecek tek kişi ise eski acil servis görevlisi Kit Latura (Sylvester Stallone) dır.

Arif V 216 filmini izledik. Ama ne güldük, ne keyif aldık beklentimizin çok çok altındaydı.

Konu oldukça saçma ( hadi diğer serilerde de mantık yoktu ) ama en azından içerisinde espri olur mizah olur güldürür. Salonda hiç kahkaha olmadı aksine oturduğumuz sıradan ve önden çıkanlar oldu.

Tabiki göreceli bir kavramdır beğeni, puanım 10 üzerinden 5

2017'de vizyona giren filmleri de ben ekleyeyim,

24. Life (Hayat)
23. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı)
22. Mother! (Anne!)
21. Murder on the Orient Express (Doğu Ekspresinde Cinayet)
20. A Ghost Story (Bir Hayalet Hikayesi)
19. T2: Trainspotting 2
18. Good Time (Soygun)
17. John Wick 2
16. War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Savaş)
15. Star Wars: The Last Jedi (Star Wars: Son Jedi)
14. IT (O)
13. Wonder Woman
12. Baby Driver (Tam Gaz)
11. Get Out (Kapan)
10. Wind River (Kardaki İzler)
9. The Disaster Artist
8. Dunkirk
7. Thor: Ragnarok
6. Lady Bird (Uğur Böceği)
5. Logan: Wolverine
4. The Shape of Water (Suyun Sesi)
3. Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2. Call Me By Your Name (Beni Adınla Çağır)
1. Phantom Thread

bu siteden olduğu gibi aldım, ben yapmadım ama kendim yapsam da aşağı yukarı liste bu olurdu.
Benim oyum: Dunkirk'e.

Nolan zaten hep sevmişimdir, bir de filmde çok katmanlı senaryo mevzusuna girdiğini görünce resmen zevkten dört köşe oldum. Spoiler olmaması adına daha detay vermicem ama kesinlikle izlenilmesi gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arif v 216

Gayet beğendim ince göndermeler vardı görüntü kalitesi çok iyiydi 1969 İstanbul'unu çok güzel yansıtmışlardı. Sonu gereksiz uzatılmış olsa da iyiydi. Zeki Müren sahneleri tek kelimeyle harikaydı.
Sözlükte ve internette çok olumsuz eleştiri okuduğum için beklentim düşüktü eleştiriler yersizmiş salon tam doluydu büyük çoğunluk da gülerek seyretti.

Toz Bezi (2015)

O kadar yüreğime dokunan bir film oldu ki. Çok güzel bir kadın filmi. Bir başına mücadele vermeye çalışan 2 gündelikçi kadını anlatan, yoksulluğu, o çaresizliği size de hissettiren; epey gerçekçi. Tek eksisi bazı Kürtçe konuşmalar sırasında Türkçe altyazı geçilmemesi.

Son düzenleme:
En son izlediğim film--->>> The bucket list
Çok büyük beklentiyle izledim, bir blogda bir yazi okudum ve izlemeye karar verdim. Guzel bi film cidden ama benim beklentimi karşılamadı. Hep böyle oluyorm buyuk beklentilere girmeyi sevmiyorum.

I Am Heath Ledger (2017)

Kara Şövalye (The Dark Knight)'nin efsanevi Joker'i, Brokeback Mountain'in Ennis Del Mar'ı, Oscar ödüllü, henüz 28 yaşındayken kaybettiğimiz Heath Ledger'ı bilmeyen var mı? Varsa filmleriyle başlasın izlemeye, biliyorsanız da bu belgeseli muhakkak izleyin. Bir Ledger fanıysanız eminim izlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.

Hatta beni ağlatan, Heath için belgesele eklenmiş müziği de ekliyorum buraya. Belki dinleyen, seven olur. :)

"Still alive who you love..."

Son düzenleme:
X