En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Unsere mutter, unsere vater...
Savaş konulu Alman dizisi..sadece 3 bölümden oluşan mini dizi ya da uzun film..tavsiye ederim, oldukça güzeldi...

Yıldız Savaşları Bölüm 2: Klonların Saldırısı

Anakin'e karşı utası Obi-Wan 'ın güçleri biraz küçümsenmiş bence, bir usta olarak yaş faktörüyle birlikte biraz daha farklı olmalıydı, en azından duruşu, çocuk güçlü olabilir ama ustası biraz geri planda kalmış gibi, yani benim hissettiğim bu oldu.
Senatörün çocuğa ablalık yaparken büyüyünce sevgilisi olması da ilginç ama olabilir tabi :)
Şu zenci Jedi'yı da hiç gözüm tutmuyor ama bir falsosu olmadı yine bakalım :)
Bölüm 1'den daha güzeldi bu film, imdb farkı daha yüksek olmalıydı. (Bölüm-1 6.5, Bölüm-2 6.7)

Merhabaa geri döndüm :)

"Küp 1" sanırım 20 yıllık bir film çok eski. Korku gerilim türünde bir film. Başlangıçta basitmiş gibi görünsede sevdim :)

"Parçalanmış" gerilim psikoloji filmi. Güzeldi :)

"Sleepless in Seattle" romantik bir film çok keyif aldım ♡

"Hayat" yeni bir film. Türü, bilimkurgu gerilim. Çok beğendim biraz da tırstımm :)

"Jane Doe'nin otopsisi" hiç beğenmedim hatta midem bulandı.

"Karmakarışık" animasyon çok keyifliydi :)

Aslında çok film seyrettim çizgi filmler animasyonlar korkular :)
Atlantis
Anastasia harika iki çizgi film :)

Göz filmini seyrettim. Korku filmi güzeldi.. Bu arada birkaç ay önce "Cadı" diye bir korku filmi seyrettim. Bakınca o kadar korkunç bir film değil. Biraz gerilim filmi diyebiliriz. Ama filmdeki hava çok geriyor ya :s çok çok fena bir havası var. Özellikle filmin son 15 20 dk sı fena etkiliyor insanı. He sevdim mi, sevmedim filmi. Hatta başroldeki kızı da hiç hiççç sevmem. Ama film acayip geriyor amacına ulaşıyor yani

Yıldız Savaşları Bölüm 3: Sith'in İntikamı

Vay be, neler oldu öyle..
Küçük Jedi'lara üzüldüm.
Çokça duyduğum Darth Vader kimmiş onu da öğrenmiş oldum ve işlerin bu raddeye gelmesine şaşırdım.
Bu bölüm daha çok daha iyiydi :)
Sırasıyla gittiğim için şimdi taa ilk filmi izleyeceğim bakalım nasıl gelecek kalite olarak...

"Güzel ve çirkin" çoook sevdim :)
"timothy green'in sıradışı yaşamı" çoook çook çok sevdim :) fantastik bir film. Müziği harikaydı.. Duygusaldı. Çok iyiydi.
"Canavarın çağrısı" sonunda türkçe dublajını yapmışlar ve bugün izledim :) çok sevdim. Konusu her şeyii bir harikaydıı Vivid

Beğenmene sevindim :) Böyle ruh hallerini canlandıran filmler bazen gerçekten güzel oluyor. Hikaye okur gibiydim ben :)
Babadook izlemiş miydin? Korku, gerilim, dram. Bu filmden farklı ama benzer bir yanı var bence.

"timothy green'in sıradışı yaşamı" hmm bu ilgimi çekti bak :)

Yıldız Savaşları Bölüm 4: Yeni Bir Umut

Kısa sürdü biraz konu olarak bence ama güzel tabi
Sadece bazı küçük noktalar var, mesela Darth Vader çocuklarını hissedemiyor mu?
Bu arada 1,2,3,4 diye gidiyorum ama kalite/zaman farkı beni pek etkilemedi.

En son ben Intouchables 2011 yapımı filmi izedim türkçesi can dostum. gerçekten harika bir film hem duygulandım hem de çok güldüm imdb de güzel bi yere sahip zaten puanları yüksek ödüllü bir film. Ailenizle bile beraber oturup izleyebilirsiniz :)

Zombi Ekspresi

Her yer vıcık vıcık zombi
Ama bazıları anında dönüşüyor bazıları biraz can çekişip öyle dönüşüyor niyeyse :)
Bayılmadım ama fena değil, geriyor ve duygusal...

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk

Kelebeklere fısıldayan adam Gandalf :) Kuşların onları kurtardığı yerdeki görüntü çok hoştu.
Güzeldi, 3 saat sürmesine rağmen kısa geldi bana fazla olay olmadığından sanırım :)

We Need to Talk About Kevin
Son zamanlarda izleyip etkisinden çıkamadığım tek film. Biraz geniş açıdan bakmak gerek, rahatsız edici olmaması açısından.

ce que le jour doit a la nuit.. ingilizce ismi ile what the day owes the night. 2 saat 40 dakikalık bir yapım olmasına rağmen filmin her dakikası ruhunuza kalbinize işliyor bitmesini hiç istemiyorsunuz.

Film özetle 1930 lu yıllarda fransız işgali altındaki cezayiri, cezayirlilerin kendi ülkelerinde nasıl ikinci hatta üçüncü sınıf insan muamelesi gördüklerini ve bu ortamda filizlenen bir aşk hikayesini anlatıyor. Gerçek bir hayat hikayesine dayanan filmin sonundaki müziği ise işte, evde, yolda, arabada her yerde dinler oldum. Filmi kesinlikle izlemenizi öneriyorum.

Bu arada bahsettiğim şarkının adı da; A VAVA INOUVA. Dinlemenizi tavsiye ederim.

Merhaba,
Ben bugün üye oldum. Yazdığım komedi TV dizisini (sitcom) ve BEGONVİLLİ EV isimli dram dizimi sizlerin beğenisine sunmak istedim. Yazdığım sitcomun ismi KARPUZ APARTMANI. :) Şimdiye kadar 12 bölüm yayınladım. (kişisel bloğumda) Çizgi roman gibi. Bağımsız senaryo yazarı ve bir hanım olarak tüm hanımların desteğini bekliyorum. Okumak isterseniz 1. bölümden başlamanızı tavsiye ederim çünkü konular birbiri ile bağlantılı. Ama şart da değil istediğiniz herhangi bir bölümden de izleyebilirsiniz. Herkese peşinen teşekkür ediyorum.

İki tv dizimin de linkini vermek istedim ama başaramadım.
Tıklayınca "bu siteye ulaşılamadı" diyor.
O zaman şöyle yapayım:
Google'a KARPUZ APARTMANI yazıp tıklarsanız komedi sitcom
BEGONVİLLİ EV yazıp tıklarsanız, dram dizime
ulaşabilirsiniz. (blogspot sitesidir, güvenlidir, her ikisi de aile dizisidir. Ve özellikle kadın izleyicilerin beğeneceğini umuyorum. :)

Son düzenleme:
CRİMİNAL - Yaptığı işlerle dünya çapında ses getiren bilgisayar korsanını CIA ajanları takibe alırlar. İş için görevlendirilen Bill Pope öldürülmüştür ve kimin yaptığı bilinmemektedir. Çok önemli bilgilere sahip olan Bill’in bilgilerini önemli bir deneyde başka birine aktarmaya çalışırlar. Beyin transferi yapılan kişi de suçlu biri olan Jericho Stewart’dır. Deney başarıyla gerçekleşir fakat beklenmedik bir durum oluşur. Ajanın bilgilerinin dışında karakteristik özellikleri de suçlu adama geçmeye başlamıştır....

Güzeldi... Tavsiye ederim....

Sinemaya gideyim de eğleneyim güleyim iyi vakit geçireyim derseniz The Hitman's Bodyguard (Belalı Tanık) filmini seyredebilirsiniz. Hala vizyonda sanırım. Çok eğlendim izlerken. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…