Ne demek, rica ederim..Tavsiyeler için teşekkür ederim hepsine göz atacağım ^_^
Bugün Gone Girl (Kayıp Kız) ve Solace filmlerini izledim ikisini de beğendim. Zaten sonuna kadar bitiremezdim yoksa
Kayıp Kız'ı tavsiye ederim bir kitaptan uyarlanmış bir film imdb puanı 8.1 sürprizlerle dolu bir film. Bir film izledim ama film içinde film vardı.
Solace konu olarak çok sarmadı beni misafirim geldiği için ara vermek zorunda kaldığım için de olabilir ama oyuncu kadrosu iyi Hopkins filmi yine o adamın oynadığı bir şey görürsem hemen izleme listeme alıyorum
Bugün de Hitchcock izleyeyim o zaman :) Teşekkür ederimm.Ne demek, rica ederim..
Hopkins i ben de çok seviyorum, hannibal serisini izlemissindir mutlaka, sahanedir,defalarca izledim..
Hopkins in hitchcock filmini de mutlaka öneririm, sinemanın babası Alfred Hitchcock( tüm filmlerini izledim) hayatından bi döneme kesit olarak çekilmiş çok kaliteli yapımdır..ayrıca Chaplin de güzel bir filmdi, bunları da öneririm..
Kayıp kız ve solace yi de izlemiştim..
Solace çok tatmin etmemişti diye hatırlıyorum...
Tavsiyeniz üzere izledim, şimdi bitti..güzel filmdi, teşekkür ederimDun gece brain on fire izledim..
Susannah cok tatlıydı
Izlemek isteyen arkadaslar icin konusu
Film; aniden akli dengesini yitirmeye başlayan Susannah Cahalan'ın öyküsüne ev sahipliği yapıyor. Susannah Cahalan New York Post'ta çalışan bir gazetecidir. Ancak ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştır. Sesler duyuyor ve krizler geçiriyordur. Doktor doktor gezen genç kadın bir sürü yanlış teşhis ve tedavinin ardından hayatını yoluna koyabilecek bir doktor bulur. Ancak günün birinde geçtiğimiz 1 ayı unutmuş vaziyette hastanede uyanır ve hafızasındaki boşlukları doldurmak için zorlu bir mücadeleye girer...
Rica ederim bende sizden bir film tavsiyesi alabilir miyim =)Tavsiyeniz üzere izledim, şimdi bitti..güzel filmdi, teşekkür ederim
Tabiki,seve seve..yukarıda bir kaç mesaj önce oldukça film önermiştim, onları izlediniz mı? Bir de tarzınız nedir?Rica ederim bende sizden bir film tavsiyesi alabilir miyim =)
Teşekkür ederimm kesinlikle bakacağım. izledikten sonra yorumumu buraya düşerim:)Kizlarrr lütfen ama lütfen izlemediyseniz AMY i izleyin..o kadar içime işledi ki, üstüste 2 gün 2 kez izledim..bu kadar akıllı,sevecen, yaşamak isteyen bir kızın adım adım ölüme yürüyüşü..inanılmaz etkiledi beni...
Gerçekten pişman olmazsıniz hemen izleyin lütfen...Huy Meselesi Natsume
Üzüldüm şimdi, oysaki en sevdiğim filmlerin büyük çoğunluğu 1994-2000 yılları arasında çekilmiş...bunlar size eski gelecektir..Amy i izleyecegim bakalim nasilmis..
Cok eski ve guzel olan filmleri izleyemiyorum ben..
Yakin yillarda cikmis kaliteli filmleri izlemeyi tercih ediyorum..
Suc,psikoloji,dram,bilim kurgu,gerilim ve animasyon tercihimdir..
Genelde bu turden filmler izliyorum,
Gecen hayat idi sanirim filmin adi, bir bilim kurgu filmi izledim..
Filmdeki canlıdan cok etkilendim..
oyle bir canli ile karsi karsiya kalsam ne yapardim diye dusundum kendi kendime..
Film cok heyecanli bir yerde bitti =(
Rica a ederim, çok sevinirim canım.tarzlarimiz benziyor sanki, seveceğini düşündümTeşekkür ederimm kesinlikle bakacağım. izledikten sonra yorumumu buraya düşerim:)
Üzüldüm şimdi, oysaki en sevdiğim filmlerin büyük çoğunluğu 1994-2000 yılları arasında çekilmiş...bunlar size eski gelecektir..
O halde daha yeni aklıma gelen izlemediyseniz:
Nefesini tut (burada çok önerildi gerci)
Colonia
room
Hidden (sığınak)
The best offer
Fury
Müfreze
İlk bunlar aklıma geldi..bilim kurgu fantastik hiç izleyemiyorum maalesef
Rica ederim, umarım seversiniz.gerci o filmleri hd ye ceviriyorlar, oldukça yüksek kaliteli oluyor ama sevmiyorsaniz bir şey diyemem tabiO donemlerdeki filmler gercekten guzel basarili ve cok konusulmus filmler ama actigimda filmin goruntu kalitesinden midir nedir izleyesim gelmiyor bir turlu.. =(
Tesekkur ederimmmm bakacagim dediklerinizeee
Son film müttefik olacak müfreze değil...yanlış yazmışım..Üzüldüm şimdi, oysaki en sevdiğim filmlerin büyük çoğunluğu 1994-2000 yılları arasında çekilmiş...bunlar size eski gelecektir..
O halde daha yeni aklıma gelen izlemediyseniz:
Nefesini tut (burada çok önerildi gerci)
Colonia
room
Hidden (sığınak)
The best offer
Fury
Müfreze
İlk bunlar aklıma geldi..bilim kurgu fantastik hiç izleyemiyorum maalesef
Miss Sloane [2016 - imdb puanı : 7.4 ]
Eki Görüntüle 2007292
Farklı ve güzel bir filmdi. Tavsiye ederim.
Ben izledim bunu, konusu ve filmin akisi hic sıkıcı degil..
Guzeldi gercekten..
iyi bayramlarŞimdi bitti film...çok güzeldi, teşekkür ederim öneri için