En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

He kız sorma eşim bağladı tvye, ben bir çığlık eşim korktu noluyo diyo çocuk gibiyim ya sevinince ayarım yok hiç

Haha Allah iyiliğini versin Bir şey sorucam balık burcu musun? Daha önce konuştuk mu oradan mı hatırlıyorum yoksa sadece öyle mi hissettim bilemedim ama balıkmışsın gibi geldi. Fantastik, hayal gücüyle alakalı filmler, çocuk ruhu, sakinlik falan ondan heralde :)

Jack reacher...

tom curise 54 yaşında filmde 40 diyorlar ya, o kadar da değil yaw, amma sallamışsınız adam 40 da göstermiyor yani
film sonrası aile kritiğinde 7 veriyorum demiştim imdb yi açtık onlar da 7 vermiş

İnanılmaz Aile

Bir animasyon filmi. Fena değil ama daha canlı bir film olabilirdi :)

Yükselenim balık olabilir bilemiyorum :) ama terazi burcuyum :) evet daha önce çook konuştuk burada seninle :)

Son izlediğim filmler

"Wall-E" animasyon film. İki robotun aşkını anlatıyor.. Çok sevdim :) ımdb puanı çok yüksek olduğu için merak etmiştim. Animasyon olmasıyla çocuksu ama konusu itibariyle yetişkinlere yönelik bir film. Çok keyif aldım.

"Julia'nın gözleri" gerilim severler için önerebilirim. Çok iyiydi çok beğendim.

"Çılgın cuma" sanırım 10 defa izlemişimdir :) dün tekrar izlemek istedim. Çok hoş çok tatlı bir film. Birbiriyle sürekli didişen anne-kızın ruhlarının yer değiştirmesini konu alıyor. Eğlenceli :)

Doctor Strange
Marvel filmi bir kere daha ne diyeyim bilimkurgu fantastik türünde bir film

Dünya sinemasında en beğendiğim kadın oyuncu başrolde Tilda Swinton
Filme adını veren Dr.Strange ise Sherlock dizisinin de başrolündeki adam

Kadro harika
Konu da merak ettiriyor ne olacağını
Benim puanım 8

Wall-E çok güzeldir

Çocuk Büyütme Rehberi

Komedi-Dram filmi. Daha çok dram..
Çok güzel.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti

Seriye başladım bakalım devamını getirecek miyim, güzeldi...
Johnny Depp oyunculuğu da yine süper :)

(Ya da devamını getirmeme yeni yasa izin verecek mi )

Lanetli Çocuk

Burada tavsiyelerde gördüm biraz da araştırınca fragman vs. ilginç gelmişti, güzel bir gizem-gerilim filmi, işleyiş konu ilginç biraz, atmosfer iyi, arkadaşım eşlik etti onla çok konuştum diye mi bilmem fazla gerilmedim ama o çok gerilmiş, aksi olurdu daha çok :) Farklı biraz, beğendim.

Chocolita

Beğenmene sevindim vindcim :) adını görünce mutlu oldum ♡ güzel film arkadaşım ♡ bakalım yeni filmlere doğru yelken açmayı düşünüyorum :) zindan adasını çok merak ediyorum. Belki onu izlerim.

İzledim onu ama hatırlamıyorum pek biraz beyin yakan yönü vardı sanırım :)
Karayip korsanlarına başladım ben de devamı gelecek mi bakalım, komedi dizisi izliyor gibiyim :)
Bir de yeni yasayı duydun mu, online film izlemek, müzik ve film indirmek ile ilgili ceza geliyormuş.

Hadi ya olamazzz olmaması lazımm hele ki şu html kablosuna sahip olmuşken :) filme para vermeyelim dedik aldık şimdi online izleyemiyoruz yani öyle mi.. inşallah olmaz öyle bir şey..

Karaip korsanlarının en çok ahtapot adamlı bölümünü seviyorum :)

Maalesef ben de çok üzüldüm, indirmiyordum hiç zaten ama bari belli bir süresi olsa yasağın, mesela film çıktıktan sonra 3-5 sene falan online izlenemese sonra karışılmasa. Olması gereken bir şey anlıyorum sonuçta yapanların gelir kaynağı bu ama her şey de para sanki refah seviyemiz süper gibi, ne güzel stres atıyoruz :)

2.yi izliyordum devam edicem şimdi, Johnny Depp'in oyunculuğunu da çok beğendim yine :)

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

İğrenç kısımları vardı, kızın Jack'ten etkilenmesine uyuz oldum falan ama ilkine göre daha hareketli olması güzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…