He kız sormaeşim bağladı tvye, ben bir çığlık eşim korktu noluyo diyo çocuk gibiyim ya sevinince ayarım yok hiç
Yükselenim balık olabilir bilemiyorum :) ama terazi burcuyum :) evet daha önce çook konuştuk burada seninle :)Haha Allah iyiliğini versinBir şey sorucam balık burcu musun? Daha önce konuştuk mu oradan mı hatırlıyorum yoksa sadece öyle mi hissettim bilemedim ama balıkmışsın gibi geldi. Fantastik, hayal gücüyle alakalı filmler, çocuk ruhu, sakinlik falan ondan heralde :)
Yükselenim balık olabilir bilemiyorum :) ama terazi burcuyum :) evet daha önce çook konuştuk burada seninle :)
Senin burcun neydi peki :)Belki de. Burç konuşmadık ama o zaman yoksa hatırlardım sanırım, kişilerin burcunu pek unutmuyorum :)
Senin burcun neydi peki :)
Son izlediğim filmler
"Wall-E" animasyon film. İki robotun aşkını anlatıyor.. Çok sevdim :) ımdb puanı çok yüksek olduğu için merak etmiştim. Animasyon olmasıyla çocuksu ama konusu itibariyle yetişkinlere yönelik bir film. Çok keyif aldım.
"Julia'nın gözleri" gerilim severler için önerebilirim. Çok iyiydi çok beğendim.
"Çılgın cuma" sanırım 10 defa izlemişimdir :) dün tekrar izlemek istedim. Çok hoş çok tatlı bir film. Birbiriyle sürekli didişen anne-kızın ruhlarının yer değiştirmesini konu alıyor. Eğlenceli :)
Beğenmene sevindim vindcim :) adını görünce mutlu oldum ♡ güzel film arkadaşım ♡ bakalım yeni filmlere doğru yelken açmayı düşünüyorum :) zindan adasını çok merak ediyorum. Belki onu izlerim.Lanetli Çocuk
Burada tavsiyelerde gördüm biraz da araştırınca fragman vs. ilginç gelmişti, güzel bir gizem-gerilim filmi, işleyiş konu ilginç biraz, atmosfer iyi, arkadaşım eşlik etti onla çok konuştum diye mi bilmem fazla gerilmedim ama o çok gerilmiş, aksi olurdu daha çok :) Farklı biraz, beğendim.
Chocolita
Beğenmene sevindim vindcim :) adını görünce mutlu oldum ♡ güzel film arkadaşım ♡ bakalım yeni filmlere doğru yelken açmayı düşünüyorum :) zindan adasını çok merak ediyorum. Belki onu izlerim.
Hadi ya
İzledim onu ama hatırlamıyorum pek biraz beyin yakan yönü vardı sanırım :)
Karayip korsanlarına başladım ben de devamı gelecek mi bakalım, komedi dizisi izliyor gibiyim :)
Bir de yeni yasayı duydun mu, online film izlemek, müzik ve film indirmek ile ilgili ceza geliyormuş.
Hadi yaolamazzz olmaması lazımm hele ki şu html kablosuna sahip olmuşken :) filme para vermeyelim dedik aldık şimdi online izleyemiyoruz yani öyle mi.. inşallah olmaz öyle bir şey..
Karaip korsanlarının en çok ahtapot adamlı bölümünü seviyorum :)
Karaip korsanlarının en çok ahtapot adamlı bölümünü seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?