- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
the kanyon..2009 yapımı bir film, pek bilinmese de güzeldir, öneririmTeşekkür ederim tüm öneriler için, bakacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
the kanyon..2009 yapımı bir film, pek bilinmese de güzeldir, öneririmTeşekkür ederim tüm öneriler için, bakacağım
Şimdi bitti..Başlar biraz uzun ve sıkıcı gelse de, 2. Yarıda güzel toparladı film, ben de sevdimThe Dressmaker
Sevdim.. :)
Şimdi bitti..Başlar biraz uzun ve sıkıcı gelse de, 2. Yarıda güzel toparladı film, ben de sevdim
Çok bilinir ama belki izlememissindir. Thelma ve louise muhteşem filmdir..Öneririm o haldeBeğenmene sevindim :) Güçlü kadınların rol aldığı filmleri seviyorum.
Evet, o filmi seyrettim. Ama hiç sıkılmadan tekrar seyredebilirim. Güzel filmdi.. İzlemek istediğim zaman genelde eski filmleri seyrediyorum. Yeni filmlerde aynı kaliteyi bulamıyorumÇok bilinir ama belki izlememissindir. Thelma ve louise muhteşem filmdir..Öneririm o halde
Ben de öyle tekrar tekrar izlerim..Kill bill 1 ve 2 izledin mı?Evet, o filmi seyrettim. Ama hiç sıkılmadan tekrar seyredebilirim. Güzel filmdi.. İzlemek istediğim zaman genelde eski filmleri seyrediyorum. Yeni filmlerde aynı kaliteyi bulamıyorum
Kill bill eşim o filmi hiç sevmez ben bayılırım her çıktığında seyrederimBen de öyle tekrar tekrar izlerim..Kill bill 1 ve 2 izledin mı?
En az 10 kere izlemisimdirKill bill eşim o filmi hiç sevmez ben bayılırım her çıktığında seyrederim
Havada asılı kalma sahneleri ve duvarda yürümeleri olmasa aslında oda oyle bir kadin demek kiEn az 10 kere izlemisimdir
Kadından ziyade yönetmen deli, tarantino, hastasiyimmmmHavada asılı kalma sahneleri ve duvarda yürümeleri olmasa aslında oda oyle bir kadin demek ki
Yönetmen ne kadar önemli değil mi.. Oyunculuk 2. Plan aslında. Yönetmenin iyise sen zaten iyi olmak zorundasınKadından ziyade yönetmen deli, tarantino, hastasiyimmmm
Tabi ki,iyi yönetmenler iyi senaryoları çekip iyi oyuncuları seçiyorlar.yonetmen her şey..O yüzden filmleri değil,yönetmenleri takip ederim hepYönetmen ne kadar önemli değil mi.. Oyunculuk 2. Plan aslında. Yönetmenin iyise sen zaten iyi olmak zorundasın
Hell or high water...Beğenmedim...Çok boşlukta kalınırsa vakit öldürmek için izlenebilir bence....
Öldür.com gerilim suç korku.. sağlam olduğunu söyleyemem ama izlenebilir.Kızlar şöyle sağlam gerilim,suç filmi önerin lütfen, ne izleyecegim ben ??
İzlemiştim canım, çok saol ...Öldür.com gerilim suç korku.. sağlam olduğunu söyleyemem ama izlenebilir.