• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Geçen hafta izlediklerimden...
-Lion (2016)
-Sadece aşıklar hayatta kalır (2013) daha önce izlediğimi hatırladım ama devam ettim..Oldukça durağan bir filmdir ama izlettirir..
- kurtuluş günü 2 - sevmedim..

Bugün izlediklerimden

_cingeneler zamani-daha önce izlemiştim tekrar izledim- tarzınız değilse çok sıkıcı gelebilir

-çılgın (2005) - durağan ama izlettiriyor.ama fazla uzun olmus

a street cat named bob cok guzel bir film gercek bir hikayeden alınmıs hayatına giren bir kediyle uyusturucu bagımlısı adamın hayatının nasıl degistigini anlatıyor

Arkadaşlar ben dün "Geliş" filmini seyrettim. Güzeldi. Ama şu filmin sonunu biri bana anlatsın ya.. Tam anladım derken yine son bir olaylar zinciriyle kafamı allak bullak etti. Seyreden biri varsa anlatsın lütfen :deli:

Nete düşmüş sonunda :) Duyduğum övgüler sonucunda kurcalamıştım neti kaldırılmıştı hep, siz izlediğinizi söyleyince baktım buldum bu sefer...
Çok yormuyordur umarım, anlamadıkça sıkılıyorum ben filmden, bittiğinde hala anlamamışsam eyvah...

Nete düşmüş sonunda :) Duyduğum övgüler sonucunda kurcalamıştım neti kaldırılmıştı hep, siz izlediğinizi söyleyince baktım buldum bu sefer...
Çok yormuyordur umarım, anlamadıkça sıkılıyorum ben filmden, bittiğinde hala anlamamışsam eyvah...
Düşündüm de, pek sevemedim ben bu filmi.. Filmi izleyene kadar hep filmle ilgili övgüler duydum. Hatta en iyi uzay filmi olduğunu söyleyenler oldu. Çok merak etmiştim. Ama düşündüğüm gibi çıkmadı..

Düşündüm de, pek sevemedim ben bu filmi.. Filmi izleyene kadar hep filmle ilgili övgüler duydum. Hatta en iyi uzay filmi olduğunu söyleyenler oldu. Çok merak etmiştim. Ama düşündüğüm gibi çıkmadı..

Anlamayınca, fazla zorlanınca sevilmesi azalabiliyor bence. Bir de beklentiyi yükseltiyorlar böyle.
Bu tarz bilim kurguları seviyorum normalde ama mesela Prometheus filminde de kafamda tam oturmayan şeyler olmuştu, 2. filmi açmak istemedim bir süredir.
Ama galiba Geliş'i izleyeceğim gibi :)

Anlamayınca, fazla zorlanınca sevilmesi azalabiliyor bence. Bir de beklentiyi yükseltiyorlar böyle.
Bu tarz bilim kurguları seviyorum normalde ama mesela Prometheus filminde de kafamda tam oturmayan şeyler olmuştu, 2. filmi açmak istemedim bir süredir.
Ama galiba Geliş'i izleyeceğim gibi :)
Son 15-20 dk'sına gelene kadar filmi seveceğini düşünüyorum :)

Şimdi umut apartmanını seyrediyorum. Türk yapımı. Bitince yorumlarımı paylaşıcam :KK72:

Ben şunu anlamadım.. Hani uzaylı kadına diyor ya "Biz insanlara yardım ediyoruz. Sizde yıllar sonra bize yardım edeceksiniz." Uzaylının yanındaki dişisi ölmek üzereymiş hastalıktan dolayı. Ben burayı anlamadım. Uzaylılar insanlra ne yardımı yapıyor ve insanlar uzaylılara ne yardımı yapacak
Bilimde ilerleyip hastalığa çare bulacaklarsa, kadının kızı neden hastalıktan ölüyor

Kadının rüyalarını yönlendiriyorlardı sanırım değil mi? Çin'in başkanının olduğu kısım garip geldi.
Bir de bu dediğiniz kısım evet havada kaldı bende de.
Ayrıca niye boşanıyorlarmış ki, geleceği gördüm kızımız kanser olacak dediği için mi:KK64:
Güzeldi açıkçası izlerken zevk aldım ama harika diyemiyorum.
Nette sorularıma cevap aramaya çalışayım bi :)

Film: Arrival / Geliş

https://kadinlarkulubu.com/haber/so...-i-daha-iyi-anlamak-isteyenler-buraya--740699
Biraz işe yarayabilir. Rüyalar şimdi oturdu bende.

Chocolita Chocolita Bu arada kızının hastalıktan ölmesinin sebebi o yardıma daha üç bin yıl olmasından olabilir...
Boşanma kısmı da bilerek bu yola onu sürüklediği için sanırım.. Ama babanın kızıyla iletişimi kesmesi falan saçma.

Teşekkür ederim bilgiler için :) evet film keyifli aslında. Sonraki sahneyi merak ettiriyor. Ama kafa karışıklığı yapmadan bir sıraya bağlı kalarak konuyu işleselerdi sanki daha güzel olurdu. Kocam beni bu yüzden terk etti dediği sahne bana da saçma geldi. Çünkü o sahneden biraz sonra adama geleceği gördüğünü zaten söylüyor. Çini ararken adamın yardımcı olması da zaten bunun bir parçası. Adam kadının özel bir kadın olduğunu zaten orada biliyor ve bu sekılde evlenme teklifi ediyor. Neden sonra bu yüzden kadını terk etsin değil mi..

Teşekkür ederim bilgiler için :) evet film keyifli aslında. Sonraki sahneyi merak ettiriyor. Ama kafa karışıklığı yapmadan bir sıraya bağlı kalarak konuyu işleselerdi sanki daha güzel olurdu. Kocam beni bu yüzden terk etti dediği sahne bana da saçma geldi. Çünkü o sahneden biraz sonra adama geleceği gördüğünü zaten söylüyor. Çini ararken adamın yardımcı olması da zaten bunun bir parçası. Adam kadının özel bir kadın olduğunu zaten orada biliyor ve bu sekılde evlenme teklifi ediyor. Neden sonra bu yüzden kadını terk etsin değil mi..

Rica ederim :)
Kötü noktaları söylemiyor demek ki, kıvırıyor oraları bir şekilde:KK64:Kızlarının kanser olacağını vs..
Bir de uzaylılar bir armağan verdiler aslında unuttum, büyük bir yazı yazmışlardı harita boyutunda, hatta Ian "zamandan bahsediyorlar ışık hızında yolculuğun formülü olabilir" demişti...
Evet böyle parça parça her şey ve geç oturuyor insanın kafasında. Düşünürken filmin bir başına gidiyorum bir sonuna bir ortasına.
Kadın dili öğrendiği için geleceği görüyor bu arada, her dilin düşünce şeklini değiştirdiğini söyleyen bir teze bağlı işlenmiş bu durum. Aslında Ian da öğreniyordu biraz ama..

Rica ederim :)
Kötü noktaları söylemiyor demek ki, kıvırıyor oraları bir şekilde:KK64:Kızlarının kanser olacağını vs..
Bir de uzaylılar bir armağan verdiler aslında unuttum, büyük bir yazı yazmışlardı harita boyutunda, hatta Ian "zamandan bahsediyorlar ışık hızında yolculuğun formülü olabilir" demişti...
Evet böyle parça parça her şey ve geç oturuyor insanın kafasında. Düşünürken filmin bir başına gidiyorum bir sonuna bir ortasına.
Kadın dili öğrendiği için geleceği görüyor bu arada, her dilin düşünce şeklini değiştirdiğini söyleyen bir teze bağlı işlenmiş bu durum. Aslında Ian da öğreniyordu biraz ama..

Şimdi anladım bende. Hmmmm.. :) ışık hızında yolculuğun formülü mantıklı. Yardım etmişler o zaman.

Bu filmi anlamak ilk kez izleyen birinin inception'ı anlaması kadar zor. Ama onu bile kısa bir beyin fırtınasından sonra çözmüştüm.

Şimdi anladım bende. Hmmmm.. :) ışık hızında yolculuğun formülü mantıklı. Yardım etmişler o zaman.

Bu filmi anlamak ilk kez izleyen birinin inception'ı anlaması kadar zor. Ama onu bile kısa bir beyin fırtınasından sonra çözmüştüm.

Vurgular iyi değildi filmde bir de parça parça hep o yüzden bir noktayı düşünürken diğer nokta bir anda aklından çıkıyor.

Inception'ı izledim ama şuan hatırlamıyorum tam anlamıyla neler olduğunu ne hissettiğimi :) Tekrar izleyeyim bir ara ama çok etkilememiş galiba beni :KK64:

Vurgular iyi değildi filmde bir de parça parça hep o yüzden bir noktayı düşünürken diğer nokta bir anda aklından çıkıyor.

Inception'ı izledim ama şuan hatırlamıyorum tam anlamıyla neler olduğunu ne hissettiğimi :) Tekrar izleyeyim bir ara ama çok etkilememiş galiba beni :KK64:
Beni de çok etkilememişti. Dün charlie nin çikolata fabrikasını seyrettim. Sonra da sonsuzluk projesini. Açıkçası ilk filmi daha çok sevdim :) film tamamen çikolata aşkıma hitap ediyor "chocolita" :) çocuksu filmleri de seviyorum aslında ben. Bazen arada böyle filmler insana iyi geliyor. Bir şeyleri anlamak zorunda olmadığın, sadece kendini mutlu ettiğin filmler. Hayal gücüne hitap eden :) bence çok hoştu

Back