• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Herkese Merhaba, bir bayan olarak belki izlediğim filmler için beni eleştireceksiniz ama deli gibi korku ve bilim kurgu filmleri izliyorum. Sinemada son izlediğim film ise Halka 3'tü :) Korku filmi sevenler için izlenebilecek kapasitede bir film olmasına karşın benim beklentilerimi karşılayan bir film olmadı. Olaylar tek bir konu üzerinden ilerlediği için biraz hayal kırıklığı oldu. Filme giderken aklımda çok farklı şeyler vardı, sonuç olarak beklentimi karşılayamayan bir olmakla birlikte izlemeye değerdi. :)

''Trendeki Kız''

Filmde ... ay önce, ... ay sonra gibi flashbackler kafa karıştırıcı olmuş. Kitabını okumasaydım filmin bazı sahnelerini anlamakta güçlük çekebilirdim. Kitabı severek okuduğum için filmi de beğendim sayılır.

Seviyor Sevmiyor (A la folie... pas du tout)

Filmin ilk yarısında klasik aşk filmi sanıyorsunuz ama ikinci yarıya geçince sizi sürpriz bekliyor, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlıyorsunuz.

John Wick

İlk filme göre kötüydü. Bazı sahneleri gereksiz yere uzatmışlar.

Canavarin cagrisi: dram fantastik turu cok guzel bir filmdi aglatti:)
Dokuzuncu hayat: buda dram fantastik ama cok ilginc bir sonla sasirtan izledigime degen fimler arasina girdi

split/parçalanmış

yan roller basit kalmış ama başroldeki adamı sevdiğimden filmin sonuna kadar dayanabildim :ukala:

misconduct - Anthony hopkins... dün akşam izledim..izlenebilir... hopkins in hastasıyız bu arada....

Harry Potter serisini baştan sona izledim son 1.5 haftada.
Büyük bir kısmı tekrardı ama son 2-3 filmi ilk defa izlemiş olabilirim.
Güzel, odaklandığım, içine alan, sıkmayan bir seri ama Neville Voldemort'u öldürdüğünde adının daha çok geçmesini beklerdim görüntü de kalmış sadece, internetteki kaynaklara göre kitapta geçen kehanette asıl bahsedilen diğer seçilmiş kişi oymuş oysa ki, kitapları okuyanların bilebileceği noktalar var film de ama bence yine de bu bahsedilmeliydi..

Son düzenleme:
Harry Potter serisini baştan sona izledim son 1.5 haftada.
Büyük bir kısmı tekrardı ama son 2-3 filmi ilk defa izlemiş olabilirim.
Güzel, odaklandığım, içine alan, sıkmayan bir seri ama Neville Voldemort'u öldürdüğünde adının daha çok geçmesini beklerdim görüntü de kalmış sadece, internetteki kaynaklara göre kitapta geçen kehanette asıl bahsedilen diğer seçilmiş kişi oymuş oysa ki, kitapları okuyanların bilebileceği noktalar var film de ama bence yine de bu bahsedilmeliydi..

Ek olarak belirtmek istiyorum ki duyguları, hisleri güzel yansıtıyor.

Arkadaşlar ben dün "Geliş" filmini seyrettim. Güzeldi. Ama şu filmin sonunu biri bana anlatsın ya.. Tam anladım derken yine son bir olaylar zinciriyle kafamı allak bullak etti. Seyreden biri varsa anlatsın lütfen :deli:

Arkadaşlar ben dün "Geliş" filmini seyrettim. Güzeldi. Ama şu filmin sonunu biri bana anlatsın ya.. Tam anladım derken yine son bir olaylar zinciriyle kafamı allak bullak etti. Seyreden biri varsa anlatsın lütfen :deli:
Uzaylı filmimiydi o?

Evet.. Çok başarılı
DİKKAT SPOILER
2-3 gün önce netten izledim ama o kadar çok film izliyorum ki sonunu hatırlayamadım..Neyi anlamadıniz? Dilbilimci kadın başta kızı ölüyor ya, onların hiç biri yaşanmamış meğer kadın geleceği görüyormuş, görevi tamamladikladiklari fizikçi ile evleniyor.kizi oluyor falan.uzaylilarda 12 ayrı yere kondu ya, o 12 bilgi birleşince bi mesaj vermiş olacaktı, ülkeler birleşti, bunu da dilbilimci kadın Çin'in başkanını ikna ederek sağladı...Ben filmi hiç beğenmedim bu arada ;)

DİKKAT SPOILER
2-3 gün önce netten izledim ama o kadar çok film izliyorum ki sonunu hatırlayamadım..Neyi anlamadıniz? Dilbilimci kadın başta kızı ölüyor ya, onların hiç biri yaşanmamış meğer kadın geleceği görüyormuş, görevi tamamladikladiklari fizikçi ile evleniyor.kizi oluyor falan.uzaylilarda 12 ayrı yere kondu ya, o 12 bilgi birleşince bi mesaj vermiş olacaktı, ülkeler birleşti, bunu da dilbilimci kadın Çin'in başkanını ikna ederek sağladı...Ben filmi hiç beğenmedim bu arada :KK66:

Ben şunu anlamadım.. Hani uzaylı kadına diyor ya "Biz insanlara yardım ediyoruz. Sizde yıllar sonra bize yardım edeceksiniz." Uzaylının yanındaki dişisi ölmek üzereymiş hastalıktan dolayı. Ben burayı anlamadım. Uzaylılar insanlra ne yardımı yapıyor ve insanlar uzaylılara ne yardımı yapacak
Bilimde ilerleyip hastalığa çare bulacaklarsa, kadının kızı neden hastalıktan ölüyor

Ben şunu anlamadım.. Hani uzaylı kadına diyor ya "Biz insanlara yardım ediyoruz. Sizde yıllar sonra bize yardım edeceksiniz." Uzaylının yanındaki dişisi ölmek üzereymiş hastalıktan dolayı. Ben burayı anlamadım. Uzaylılar insanlra ne yardımı yapıyor ve insanlar uzaylılara ne yardımı yapacak
Bilimde ilerleyip hastalığa çare bulacaklarsa, kadının kızı neden hastalıktan ölüyor
Uzaylının eşi bombadan dolayı öluyor..Belki 2.si çekilecektir.o kadar detaylı düşünmedim ben sacmaydi bence baştan sona...

Ek olarak belirtmek istiyorum ki duyguları, hisleri güzel yansıtıyor.
Harry potterin öyle bir büyüsü var değil mi :) her yaşta defalarca izlenebiliyor. Çocukluğumun filmiydi ama hala tv de çıksa kanalı değiştirmem, sonuna kadar da seyrederim. Hatta eşime "Aa Harry potter çıkmış" derim :) seyrederiz.. Öyle çok film var hala çocuklar gibi seyrettiğim

Bugünde gece hayvanlarını seyrettim. Oda güzeldi. Baş karakter yazardı. Bilmeden seyrettim ama bu tarz filmleri seviyorum :)
Gece hayvanlarını geçen hafta izlemiştim, su an hiç bir şey hatırlamıyorum ;) haa sonunda adam gelemiyordu buluşmaya...Yok onu da beğenmemiştim ;)

Olumcul deneyi izledim guzeldi ama final dediler sanki devami var onunda:)

Back