En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

The bucket list cok iyiydi, aslında hepimizin bir ölüm listesi olmalı, ölmeden önce yapmak istediklerimizle ilgili...

Ben en son İstanbul Kanatlarımın Altında filmini izledim, kücükken izlemistim ama cok anlayamamıstım o zaman elbet : ) Ufak da bir liste cıkardım filmden sonra, izlemedigim eski türk filmlerini izleyecegim fırsat buldukca.

Filme gelirsek; Filmdeki naif asktan cok etkilendim. Ana konu bu degil Hazerfan'ın ucma amacı ana konu. Müzikler on numara beş yıldız.

Şöyleki ;

İnşallah en kısazamanda izleyebilirim ' istanbul kanatlarım altında ' yı, hâlâ kısmet olmadı. Haklısınız, herkesin ömrü bitene kadar bi bucket listi tutup, gerçeklestirmeli.

Komşu - Stalked By My Neighbor

gizem turu sevenler izleyebilir fena sayilmaz. Ben begendim..

backtrack guzel bir film gerilim gizem turunde dramda var filmin icerisinde tavsiye ederim
zor saatler de iyi bir dram gerilim iceren gerilim dedigimde korku filmlerine gitmesin aklınız oyle bir film degil:)

Karartma filmini izledim.
Konusuna ve puanina aldandim.
Konusundan beklentim fazlaydi ama aldigi puani haketmiyor..

Dan in real life.
biraz family stone u animsatti bana, ama izlemesi hos. begendim ben
( dul bir baba olan Dan'in , bir kadinla karsilastigi andan itibaren basina gelenleri anlatiyor )

the gift.

çok sürükleyici ve sürprizli film kesinlikle öneririm. 2015 yapımı.

colonia cok guzel bir filmde gerilim tarih dram hersey var:) tavsiye ederim zaten ımdb puanıda yuksek bir film

Çok güzel bir aşk filmi.Şiddetle tavsiye ederim.

Mr. Nobody
İzleyen biri bana anlatsın, bu adam gerçekte hangi hayatı yaşamış
Güzeldi ama.

İftarlık gazozu izledim gerçekten güzel bir filmdi. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…