• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Evim sensin aşk sana benzer kardeşim benim komedi istiyorsanız sağ salim oğlu hoca aşk filmi A moment yo remember not seni seviyorum dini film somuncu baba öğretici filmler her çocuk özeldir amir khan filmleri de güzel

Üç idiot 'Sherlock Holmes ,taşıyıcı da fena değil oflu hoca komik ama küfürlü biraz aklıma geldikçe yazarım çok film izliyorum ben labirent de güzel

Pi nin yaşamı ,yeşil yol ,not seni seviyorum ,özgürlük savaşçısı , kocan kadar konuş da idare ederdi işte aklıma gelenler şimdilik ☺️

izlediklerimi yazarım aklıma geldikçe ben de film izlemekten keyif alanlardanım ama evde izliyorum ben sinemada da güzel olur aslında değişiklik

izlediklerimi yazarım aklıma geldikçe ben de film izlemekten keyif alanlardanım ama evde izliyorum ben sinemada da güzel olur aslında değişiklik
Bende öyle, sinemaya nadiren giderim. Evde izlemesi daha hoşuma gidiyor, sinema nın tadı ayrı tabi, bazen oturduğun yer iyi olmuyor. önündekinin başından rahatsız olabiliyor insan, yada gülen ergenler. Aklımda şimdi o dediğim film var. Ikinci bölümünü çok merak ettim

En son izlediğim olmasa da Colonia filmini şiddetle öneriyorum, konusu gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.

The Caller farklı bir gerilim filmi, sıradan gerilim-korku filmi konularından sıkıldıysanız öneririm.

Back