En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

simdilik yok ... izlemiyeli cok oluyor... (pk yi ben izledimmi hatirlamiyorum yaa... bollywood yapimi film izlemiyeli coookkk oldu , en son Ashwarya Rai in bi filmini izlemistim. Bride and Prejudice du galiba )
:)
P.K. hint filmi
Çok güzel ,tavsiye ederim.
Aklımı oynatacağım filmini alacağım karar verdim

Bulut Atlası ve Otomatik Portakal'ı öneriyorum.
Kana dayanabilirseniz ise, The Vengeance Trology (Kore yapımı 3 film, aralarında Oldboy var), A Bittersweet Life. Daha çok bilinenlerden Se7en,
Komedi olarak, To Rome With Love. Woody Allen dışında her filme o kadar çok gülemiyorum ne yazık ki.

Küçük Gün Işığım

Güzel bir gülümseme bırakıyor

Gods of Egypt ...bi cilginlik edip sinemaya gittik... icerigi sanki tam degildi, görsel efektler müthisti ama icerigini dahada 'dolgun' ummustuk

Iron Sky (2012)
Demir Gökyüzü filmini izledim. İkincisi de bu sene vizyona girecekmiş. Sabırsızlıkla bekliyorum. Komik ve saçma bir bilim kurgu ama çok ince insanın kendi başını yemesini anlatıyor

en son room filmini izlemiştim. tek kelimeyle mükemmel bir film. oscar'da aldığı ödülü de hak ediyor. izlenecek film listenize yazın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…