• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Evet kızlar.. Sitemizin böyle bişeye de ihtiyacı olduğunu düşündüm.. En son izlediğiniz filimleri yazın bakalım.. Beğendiniz mi beğenmediniz mi?? Ona göre fikir edinmiş oluruz :KK70: 10 üzerinden puanlama yapalım...

Mesela benim en son izlediğim film The Notebook ( Not Defteri.).. İnanılmaz güzel bi aşk filmiydi. 10 üzerinden 9 veriyorum..

thenotebooklo9.jpg
Merhaba ben genellikle komedi seviyorum bu konuda Jim Cherry bir numara benim için son izlediğim film ben kendim ve sevgilim çok komikti psikolojik bir film olarak The Truman Show kesinlikle izle pişman olmazsın ben bile bazen kendimi Truman gibi hissediyorum

Apokalipto
İzlerken çok zorlandım bir süre.. Sahneler çok etkileyiciydi, ağırdı..
Sonu havada kaldı sanki, 2. filmi var mı acaba :KK51:

ben en hayalet avcılarına gittim fena değildi eğer haftasonu avm de denk gelir yapcak bişi bulamazsanız gidebilirsiniz

1- Altı gün yedi gece Harrison ford:KK68:
2- Aşk tarifi
Tatlı filmler ikiside. İlkinde macera filmi içinden tatlı aşk doğurmuşlar ikincisiyse hintli mutfaklı aşklı mutluluk hissettiren bir film

Söz ve Müzik
Çok tatlıydı:KK60: Büyük bir şey beklemeyin ama gülümseten hoş bir romantik komedi :)

now you see me ( ilk filmi ama, suandaki sinemalardaki degil, ona en kisa zamanda gitmek istiyorum )

* Labirent (İstanbul’da yeni ortaya çıkan bir terörist grup eylem hazırlığındadır ve büyük bir saldırı planlamaktadır. Bunun istihbaratını alan güvenlik güçleri derhal harekete geçer ve operasyonda Fikret ile Reyhan adlı polisler ekiplerin liderliğini üstlenecektir.)

* Kimliksiz (Berlin gezisinde kaza geçirip komaya giren dr. martin harris bi süre sonra komadan çıktığında acı gerçekle yüz yüze gelir. Karısı bile onu tanımamaktadır. Biri onun kimliğini dolayısı ile tüm hayatını çalmıştır.)

* Aşk sana benzer (Ali (Burak Özçivit), Ege’de bir balıkçı kasabasında aile yadigarı restoranı kaybetmemek için büyük bir mücadele vermektedir. Bir gün nereden geldiği, nereye gideceği belli olmayan bir kız gelir kasabaya: Deniz (Fahriye Evcen)
Geçmişinden kaçan Deniz ve Ali arasında büyük bir aşk başlar. Kasabanın sakinleri dondurmacı Nebahat, manav Ayhan, balıkçı Yaşar, Saadet ve Yusuf Baba bu büyük aşkın şahididir. Ancak Deniz’in karanlık geçmişi mutlu olmalarının önünde en büyük engeldir.)

üç filmde güzeldi. Sıkılmadan izledim.

Back