insallah netflixte rastlarimda, izlerim.
''about time''iziyecektim , ilk 10 dakikasinda sogudum biraktim. Empresses in the Palace i bitirdim aksam (ilk sezonu)
aaaa about time izlemissin! demek sen begendin , inan ben cocuk gelen misafirin sirtini yaglamaya basladiginda biraktim... zamana yolculuga dair ''midnight in Paris '' izlemistim, o hosuma gitmisti , Marion Cottilard i seviyorum ben, gerci o filmdede bayan McAdams oynuyordu,About time güzeldi ama evet yavaş ilerliyordu.
"The age of Adaline" yide izledim. Garip bir filmdi. Beğendim ama. İlk başında sıkacak gibi geldi ama sonradan olaylar sardı.
aaaa about time izlemissin! demek sen begendin , inan ben cocuk gelen misafirin sirtini yaglamaya basladiginda biraktim... zamana yolculuga dair ''midnight in Paris '' izlemistim, o hosuma gitmisti , Marion Cottilard i seviyorum ben, gerci o filmdede bayan McAdams oynuyordu,
bak sherlock Holmes un sinema filmi acaippp guzedi! her iki bolumude, hani Robert Downe Jr.ile Jude Law un oynadigi...izleee , super!
jude law için seçmiştim o filmi ama güzeldi beğendim bende.
Midnight in Paris bitse diye beklediğim sırf sonunda ne olacak acaba diye zorla izlediğim bir filmdi yani çok sarmadı beni. About time daha etkileyici ama durağan. Zaman yolculuğuna dair en etkili film "zaman yolcusunun karısı" bence.
The Terminal..
Trajikomik, duygulandım, etkilendim ama aynı zamanda çok tatlı bir film :)[/QU
Dabbe 6 yi izledim:) gençler korkudan öldü.
hiicc riske giremem....cokkk korkarim horror filmleriden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?