- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Interstellar kesinlikle izlenmeli.
Şuana kadar bayağı bilim kurgu izlemiş birisi olarak en iyisi diyebilirim. Hatta evet en iyisi.
Chritopher Nolan önünde saygı ile eğilenecek bir iş çıkarmış.
Ben bu filmi nasıl olurda atlar 1 sene sonra izlerim hala anlamış değilim.
Kurgu ama fazlasıyla inandırıcı. Bir an acaba geleceğimiz sonraki nesiller bu duruma düşecek mi soruları kafamda döndü durdu. Olabilitesi yüksek mevzular içeriyor.
Olağanüstü bir şekilde tasarlanmış, müzikleri beni benden aldı. Senaryosuna aşık olduğum kadar müziklerine de bir o kadar tav oldum. Tek sevmediğim yanı Matthew McConaughey başrol oyuncusu olmasıydı. Sanki daha iyi biri bulunabilirdi gibi geldi ama Nolan tabi en iyisini bulmuştur deyip geçiyorum.
Inception hala 1. sırada ama bence çoktan yerini 2'ye devretmesi gerekiyor.
Luccy ilk 4'e girmesi gereken bir film yine.
Bir sonraki izlenecek film olarak ex machina ilk sırayı aldım.
Şuana kadar bayağı bilim kurgu izlemiş birisi olarak en iyisi diyebilirim. Hatta evet en iyisi.
Chritopher Nolan önünde saygı ile eğilenecek bir iş çıkarmış.
Ben bu filmi nasıl olurda atlar 1 sene sonra izlerim hala anlamış değilim.
Kurgu ama fazlasıyla inandırıcı. Bir an acaba geleceğimiz sonraki nesiller bu duruma düşecek mi soruları kafamda döndü durdu. Olabilitesi yüksek mevzular içeriyor.
Olağanüstü bir şekilde tasarlanmış, müzikleri beni benden aldı. Senaryosuna aşık olduğum kadar müziklerine de bir o kadar tav oldum. Tek sevmediğim yanı Matthew McConaughey başrol oyuncusu olmasıydı. Sanki daha iyi biri bulunabilirdi gibi geldi ama Nolan tabi en iyisini bulmuştur deyip geçiyorum.
Inception hala 1. sırada ama bence çoktan yerini 2'ye devretmesi gerekiyor.
Luccy ilk 4'e girmesi gereken bir film yine.
Bir sonraki izlenecek film olarak ex machina ilk sırayı aldım.