• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Interstellar kesinlikle izlenmeli.
Şuana kadar bayağı bilim kurgu izlemiş birisi olarak en iyisi diyebilirim. Hatta evet en iyisi.
Chritopher Nolan
önünde saygı ile eğilenecek bir iş çıkarmış.
Ben bu filmi nasıl olurda atlar 1 sene sonra izlerim hala anlamış değilim.

Kurgu ama fazlasıyla inandırıcı. Bir an acaba geleceğimiz sonraki nesiller bu duruma düşecek mi soruları kafamda döndü durdu. Olabilitesi yüksek mevzular içeriyor.
Olağanüstü bir şekilde tasarlanmış, müzikleri beni benden aldı. Senaryosuna aşık olduğum kadar müziklerine de bir o kadar tav oldum. Tek sevmediğim yanı Matthew McConaughey başrol oyuncusu olmasıydı. Sanki daha iyi biri bulunabilirdi gibi geldi ama Nolan tabi en iyisini bulmuştur deyip geçiyorum.

Inception hala 1. sırada ama bence çoktan yerini 2'ye devretmesi gerekiyor.
Luccy ilk 4'e girmesi gereken bir film yine.

Bir sonraki izlenecek film olarak ex machina ilk sırayı aldım.

haklısın bende en çok bu filmlerine bayılıyorum. talaash - Ghajini - Fanaa bunlarıda tavsiye ederim izlemediysen.

Talaash-ghajini ve fanaa filmlerini de izledim. çok güzel hepsi. fanaa yı 3 kere izledim ve üçünde de ağladım.

Bu adama aşk filmleri ne çok yakışıyor böyle..

Talaash-ghajini ve fanaa filmlerini de izledim. çok güzel hepsi. fanaa yı 3 kere izledim ve üçünde de ağladım.

Bu adama aşk filmleri ne çok yakışıyor böyle..

Ben bütün filmlerinde ağlamışımdır :cry: Bakmadığım birkaç filmi kaldı. Onlarada boş zamanlarımda bakacağım. Eski filmleri çokta güzel değil ama Aamir'i izlemek muhteşem:KK37: Salman Khan ve Shahrukh Khanı'nda filmleri güzel. Ama Aamir bir başka:KK36:

Genelde sıkıcı denilerek festival filmleri yayınlayan salonları boş bırakıyoruz ama bence bu filmler en değerli olan filmler. Ben de en son Kutluğ Ataman'ın altın portakal ödüllü Kuzu filmine gittim. Çok güzeldi. Dvd'si çıkarsa edinin derim.

En bu filmi izledim..

Cok degisik bir konusu var , sıkmadan ilerliyor..

bdu-SrzNjbqaspDq3NC57Wh7lzxaq22WU5EIjryWdoWqUpz21WHfSWndJYhWfu29X4dVzioc035WmpHEYRDKkRi4KMR3JcJ1KMsIjywU4BCOb38K6M6ikGID0_E-LNZVkJQhY0gbUflI9W1uIdGLqIHM=w325-h453-nc

Gizem:
Akıl oyunları
Zaman yolcusunun karısı
Kelebek etkisi serisi
Zindan adası

Romantik:
Not defteri
the vow
Aşk ve Gurur
Never Let me go (fantastik ve dramda içeriyor)

Aklıma ilk bunlar geldi konuyu görünce. :cool:

Gizem:
Akıl oyunları
Zaman yolcusunun karısı
Kelebek etkisi serisi
Zindan adası

Romantik:
Not defteri
the vow
Aşk ve Gurur
Never Let me go (fantastik ve dramda içeriyor)

Aklıma ilk bunlar geldi konuyu görünce. :cool:
madem the vow ve not defterini izlemissin,
sana Dear John u da tavsiye ederim ;)

ask ve gurur un orijinal adi ne? yerli film mi?

madem the vow ve not defterini izlemissin,
sana Dear John u da tavsiye ederim :KK66:

ask ve gurur un orijinal adi ne? yerli film mi?

Dear John u izledim evet o an aklıma gelmemiş.
Romantik filme özel bir ilgim var da. :oops:
Aşk ve gururun orjinali Pride & Prejudice.

Korku gerilim sevenler tavsiyeleşim mi? :KK28:
Ruhlar bölgesi ve sinister tarzi tavsiyesi olan var mi?

Back