En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Dear John u izledim evet o an aklıma gelmemiş.
Romantik filme özel bir ilgim var da.
Aşk ve gururun orjinali Pride & Prejudice.
aaaa onu izlemek istiyordum , eski film dimi?

bride (!) & prejudice i izledim, zannimca pride'dan esinlenmisler

dizilerden kopabildikce film izlemek istiyorum...(vakitte dar biraz..formdan dustum resmen )

aaaa onu izlemek istiyordum , eski film dimi?

bride (!) & prejudice i izledim, zannimca pride'dan esinlenmisler

dizilerden kopabildikce film izlemek istiyorum...(vakitte dar biraz..formdan dustum resmen )

dizilerden hangilerini izliyorsun? Yani türk, yabancı, kore falan ?
Kore dizilerinide çok severim romantik diye sanırım

dizilerden hangilerini izliyorsun? Yani türk, yabancı, kore falan ?
Kore dizilerinide çok severim romantik diye sanırım
yabanci agirlikli izliyorum...
turk dizilerinden sadece Paramparca izliyorum, vakitsizlikten digerlerini izlememe karari aldim

''empress in the palace'' a yeni basladim, çin yapimi , muh-te-sem! yasak sehirde cekilmis , yada set cok basarili benzetilmis.

Mad Men i cok seviyorum, 6ci sezonu aksam bitirdim ... 7ci ve son sezonu bekliyorum (netflix artik ne zaman yayinlarsa, youtube ves. dende izlemek istemiyorm)

modern family keza... bekliyorum yenilerinin yayinlanmasina , tavsiye ederim izle (komedi dir)

Kore filmleri ... uzuuuuuun zamandir izlemedim, izlemeyide dusunmuyorum , romantik film severim, dramatik daha cok severim, aslinda cokta fark etmez benim icin, hikayesi iyi olduktan sonra fantastik dahi izlerim.

en son the kids are alright izledim...

Farklı diziler izliyormuşuz.
Güneşin kızları, Aşk yeniden ve Diriliş Ertuğrul Türk dizilerden favorim.
Kore bende uzuuun zamandır izlemedim vaktimde olmuyor aslında ama yinede köşede dursun diye öneri isteyecektim izliyorsanız.
Yabancı dizilerdende Dexter, Vampire Diaries ve Game of Thrones güzeldir.

madem game of Thrones u izliyorsun, the Tudors u da tavsiye edebilirim
günesin kizlarina baslarda baktim ama aradigim tadi bulamadim (hikayesi benden cikma dicem sasiracksn )

biraktm neticede. The new Girl izliyorum , bide Narcos izlemeye calisiyorum, genelde haftasnlari film izlemeye calisiyorum .

Güzel filmdi, tavsiye için teşekkürler.

hikayesi benden çıkma derken

:) bi ara (hangi ara hatirlamiyorum artik da) bu KK da yazmistim, almislar yapmislar dizisini iste.
o anlamda benden cikma

naptin, yeni bi film izleyebildinmi?

bu ara canım hiç izlemek istemiyor ama fırsat bulabilirsem bugün the age of Adaline yi izlemek istiyorum ya da far from the madding crowd u. İkisininde yorumları hoşuma gitti.

bu ara canım hiç izlemek istemiyor ama fırsat bulabilirsem bugün the age of Adaline yi izlemek istiyorum ya da far from the madding crowd u. İkisininde yorumları hoşuma gitti.
Netflixi bilirsin , ben ordaki filmleri ve dizileri izliyorum son bikac aydir. Cesit cok , dedigin filmleri arayacagim , kim oynuyor?
film uzun geliyorsa... o dedigim diziler cokk super ...izlemelisin bos vakitlerinde

Netflixi bilirsin , ben ordaki filmleri ve dizileri izliyorum son bikac aydir. Cesit cok , dedigin filmleri arayacagim , kim oynuyor?
film uzun geliyorsa... o dedigim diziler cokk super ...izlemelisin bos vakitlerinde

Netflixi ilk defa duydum. Ücretli dvd kiralama sitesi mi. İlk etapta anladığım o.
Far from the madding crowdda Carey Mulligan oynuyor. Seviyorum ben bu kadını izlemeyi.
the age of adalinede ise Blake Lively var. İlk sinema filmi galiba dedikoducu kızın

aa su great Gatsby deki oynayan kiz miydi o? Carey?
netflixe abone oluyorsun, ozel kanal gibi ama, sadece film ve diziler var (reklam hicc yok)
aaa great gatsby de guzel, bak onuda izlemelisin

aa su great Gatsby deki oynayan kiz miydi o? Carey?
netflixe abone oluyorsun, ozel kanal gibi ama, sadece film ve diziler var (reklam hicc yok)
aaa great gatsby de guzel, bak onuda izlemelisin

izledim. Evet o kız. Bak bu filmide araştır. Yada bugün izlersem yorum yaparım hemen.

Moraliniz bozukken ya da kendinizi kötü hissettiğiniz bir anda izlemek üzere "August Rush" filmini tavsiye ediyorum.
İnanın ki çok iyi gelecek.
İyi seyirler.

Far From The Madding Crowd güzel filmdi keyifle izledim. Önerebileceğim bir film oldu yani. 19. yy ingilteresinde küçük bir kasabada geçiyor. Ayran gönüllü mü desem kararsız mı desem bir kadının nelere sebep olabileceğini gösteren güzel bir film olmuş. en hoşuma gidenide oyuncuların karakterlere cuk oturmuş olmasıydı.

insallah netflixte rastlarimda, izlerim.

''about time''iziyecektim , ilk 10 dakikasinda sogudum biraktim. Empresses in the Palace i bitirdim aksam (ilk sezonu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…