Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Aamir Khan'ın filmlerinden bahsetmişler. Benim izlediklerim,
Taare Zameen Par
pk
lagaan
3 idiots
hepside harikaydı.
"my name is Khan" harika bir film. Aamir Khan'ın filmi sanmıştım ama onun değil.
şiddetle tavsiye edilir.
Bajrangi Bhaijaan 2015
Bu filmi izledim suan. O kadar guzel bir film ki aglamamak elde degil.
Herkese tavsiye ederim.
Kizlarrr kizlar...
Butun kk nin izlemesini tavsiye ediyorum Sorayayi Taslamak
Yasanmis bir olay. Etkisinden çıkamadım uzun bir sure ve gunumuzde hala yasaniyor ne yazik ki
Kullanici adina bakilirsa film zevkin guzel, arsivin de guzel olsun ben sey yapiyorum sari sayfali karton kapakli bir defterim var 2 ye boldum.merak ettiğim filmlerden biri, ilk fırsatta izleyeceğim.
Ex Machina :) çok beğendim ben tavsiye ederim.
Evet ters köşe yapan filmleri seviyorum.:) filmde de yapay zekanın insan zekasını nasıl alt ettiğini gördük. onları izlemedim ama güzelse izleyebilirim bende.Inceptıon gibi beyin yakan bir film güzeldi. Akıl oyunları ve kelebek etkisini de merak ediyorum.
Evet ters köşe yapan filmleri seviyorum.:) filmde de yapay zekanın insan zekasını nasıl alt ettiğini gördük. onları izlemedim ama güzelse izleyebilirim bende.
Hayır izlemedim ama siz öyle diyince simdi merak ettim acıkcasıTers köşe yapan film deyince aklıma Zindan Adası geldi İzlediniz mi? Sonu tam bir muamma..... Bende seviyorum bu tarz filmleri.
Bu filmin son sahnelerinde göz yaşlarıma hakim olamamıştım , o ufaklığın temiz yüzü hala gözlerimin önünde :)Bajrangi Bhajiaan mükemmel ötesi bir film izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar.
Ben şu karga yumurtası filminin türkçe dublajını açtımevet kesinlikle bu filmde izlenmeli birde VEER-ZAARA filmi süper süper süper.... Bu hint filmleri bir başka yaa bugün KARGA YUMURTASI nı izledim oda güzeldi ağlatan filmler ..
Evet çok duygusal bir film..Şuan izliyorum bitmesini bekleyemedim..
O çocuk nasıl tatlı nasıl güzel..
Ve çok duygulandım...
Evet çok duygusal bir film..
Hele o sınırda geçen muhabbet :) neyse ki filmin sonu çok güzel bitiyor