• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Arkadaşlar Aamir Khan'ın filmlerinden bahsetmişler. Benim izlediklerim,

Taare Zameen Par
pk
lagaan
3 idiots

hepside harikaydı.

Kizlarrr kizlar...
Butun kk nin izlemesini tavsiye ediyorum Sorayayi Taslamak
Yasanmis bir olay. Etkisinden çıkamadım uzun bir sure ve gunumuzde hala yasaniyor ne yazik ki

merak ettiğim filmlerden biri, ilk fırsatta izleyeceğim.
Kullanici adina bakilirsa film zevkin guzel, arsivin de guzel olsun ben sey yapiyorum sari sayfali karton kapakli bir defterim var 2 ye boldum.
Izlediklerim ve izleyeceklerim , beni cok etkileyenlere 3 yildiz isaretliyorum , sayfalarca yazili hosuma gidiyor ara sira karistirmak , yildizli filmlerimi bazen ikinci ucuncu kez izliyorum :KK51:

Esaretin Bedeli ve Hint Filmlerinden sonra (özellikle Aamir Khan'ın filmleri ) seçici davranmaya başladım. Zaten her filmi izlemeye vaktim olmuyor. IMDB puanı, filmin konusu ve yorumlara göre izliyorum. Hint filmleri çok etkiliyor beni nedense. Birde şu müzik dans olayını bu kadar uzun tutmasalar daha iyi olacak.

Son izlediğim film bu ; son günlerde sıkılmadan izlediğin dram filmlerinden biri..
Konusu ilginç gelebilir, izlerken acaba ne oldu yoksa o mu yaptı ne oldu bu doktora diye diye geçirdim..
Film ağır ilerliyor , ağır ilerleyen filmlerde hoşlanmam diyenler bence izlemesin hiç..
Ama ben izlediğime pişman olmadım severim böyle ilginç kurgusu olan filmleri..
Filmin sonunda bir hastanın bambaşka bir hayatı ile yüzleşiyor insan..
Hasta ise bana göre çok hemde çok zeki biri
İyi seyirler arkadaşlar..

Filmin konusu: Bir psikiyatrist, rahatsız olan hastasına meslek arkadaşının ortadan kaybolması hakkında sorular sormaya başladıkça karmaşık bir zihin oyunun içine düşer…

1437062843.jpeg

evet kesinlikle bu filmde izlenmeli:KK9: birde VEER-ZAARA filmi süper süper süper.... Bu hint filmleri bir başka yaa:cry: bugün KARGA YUMURTASI nı izledim oda güzeldi :cry: ağlatan filmler ..
Ben şu karga yumurtası filminin türkçe dublajını açtım
Açtığıma pişman oldum
Sesle - görüntünün alakası olmayınca benim bir filmi hiç izleyesim gelmiyor.Üşendim alt yazılısı var mı diye araştırmadım da..
Bir yere kadar dayandım filmde, dayandığım kısımda filmin taaa en başı..

Çocuklar yumurtaları içiyorken ki kısıma kadar geldim , çocuklardan ufak olanı tatlıydı
Sonrasında gerisini izleyemedim..

Back