Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cokkk sevmistimTatlıydı :)
Ben de bunu dun gece izledim. Bence en iyi Turk korku filmiydi. Cok etkilendim cok iyiydi yaaaman tanrım didim süper korkunç cesareti olan benim gibi şu saatlerde izlesin hala ellerim titriyor
kesinlikle! korkmadım diyene hadi ordan derim ne flim yapmışlar adamlar çekmesi bile cesaret ister.Ben de bunu dun gece izledim. Bence en iyi Turk korku filmiydi. Cok etkilendim cok iyiydi yaa
Cok guzel sahneler vardi. Ozellikle yasli kadinin tuvaletteki sahnesi cok fenaydi...kesinlikle! korkmadım diyene hadi ordan derim ne flim yapmışlar adamlar çekmesi bile cesaret ister.
KAYIP RUHLAR (imdb 7.0) değişik bir konuydu daha önce böyle bir konu da korku flimi izlememiştim açıkcası sonu da tahmin ettiğim gibi değildi tavsiye ederim.
evet iğrençtiCok guzel sahneler vardi. Ozellikle yasli kadinin tuvaletteki sahnesi cok fenaydi...
yani idare eder bence tam garanti veremiyorum biraz saçma yerleri var :)Bu film nasil, izlesem mi?
ben de tanıtımlarını görüyorum her yerde bıktım artık en sonunda gidicem izlemeye 10 üzerinden kaç verirsin :)Kocan kadar konus filmini izledim tavsiye ederim kızlar ben çok eğlendim :)