• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

I Origin izlemeye çalıştım ama yarıda bıraktım beğenmedim hiç...

aşkın tarifi bir hint filmi gayet eğlenceli
dedemin insanları imd 7 küsürdü oda gayet güzel ama sonu böyle olmasaydı dedim

Kuzuların Sessizliği-1 ve 2 yi izledim hafta sonu ve gerçekten çok beğendim bu filmleri bu en kısa zamanda 3 üde izleyeceğim, tavsiye ederim...

yıldızlararası-interstellar. çok kafa yorucu bir film. tam olarak anladığımı söyleyemem ama bu uzay-zaman konusu çok ilgimi çekti, değişik.

bana masal anlatma
sevimli ve tehlikeli
kocan kadar konuş (kitabı da tavsiye ederim 2.çıktı)
hızlı ve öfkeli 7
yenilmezler : ultron çağı (vizyona yeni girdi ) :KK39::KK39:

lucy-1407479196.jpg

Tayvan’ın başkenti Taipei artık tamamen suça batmış bir şehirdir. Sokak çeteleri, mafyalar ve çıkarcı polisler tarafından uyuşturucu ticaretinin başkenti durumundadır. Gezmekten hoşlanan, çekici bir kadın olan Lucy, birlikte zaman geçirdiği arkadaşı Richard yüzünden kendisini bir anda uyuşturucu ağının içinde bulur. Lucy burada vücuduna yerleştirilen uyuşturucular ile taşımacılık görevini üstlenmektedir. Fakat beklenmedik bir durum sonucunda Lucy’nin kanına uyuşturucu karışarak inanılmaz bir olay gelişir. Damarlarında dolaşan kimyasallar, ona olağanüstü yetenekler katarak ölüm makinesine dönüştürecektir.

Az önce izledim. Bilim-kurgu ve aksiyon filmlerini pek sevmesem de konusu itibariyle ilgimi çekti. Ve sevdim filmi. Tavsiye edilir :KK24:

Benim Adım Sam çok güzel ve mutlaka izlenmesi gereken bir film özetle zihinsel engelli bir babanın kızını elinden almak isteyenlerle mücadelesini anlatıyor...

Jüpiter Yükseliyor bayıldım! :KK9:Bilim kurgu sevenlere tavsiye ederim.

en son whiplash izledim çok güzeldi.film genelde 2 kişi üzerinden ilerlese de gayet akıcıydı.ayrıca en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını aldı 2014 de.adam hakkını vermiş,izleyince anladım :) savaş filmi seviyorsanızda fury izlemenizi tavsiye ederim başrolde brad pitt var.

Back