- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
aynen canım ben de izlerim mutlaka
geçen kuaförüm de önemişti bi film 'beter böcek' animastyon filmi eski ama çok güzel dedi.netten araştırdım gerçeekten de çok olumlu eleştirler var.eğer animasyon seversen izlemeni tavsiye ederim
animasyon sevilmezmi canim? ben en son ''brave'' i izledim, beter böcek in orijinal adi ne? bizim evde cok animasyon filmi bulunur, oglumda sever , belki izlemisimdir
orjinali Beetle Juice diye geçiyo.kaç yaşında olursam olayım vazgeçmem animasyon izlemekten
haaaa beetle juice un dizi olarak cizgi filmi, ve sinema filmi de vardi ...(cocukken cizgi filmini izlerdim, sinema filmi nasip olmadi)
Nemo cok guzeldi ....finding Nemo...oda eski ama cok guzel baci yaaa
dizi olarak var mı bilmiyorum o zamanlar dünyada bile yoktum benkuaförüm demişti filmini izle diye de ordan biliyorum bende
evet o da çok güzeldi yaa bütün gün oturup film izlesem bile filme doymam heralde
kac yasindasin canim? ben dizi cizgi filmini izledigimi, severek izledigimi hatirliyorum, belki TR de yayinlanmamistir, ben Hollandadayken izliyordum.
inşallah 24 olcam yakında
way cimcimedaha coook film var izlenecek canim
aynen ya ömür yetmez film izlemeye
bi de yazmisin sosyolog 34, istanbuldami yasiyorsun? ben 34 yasindasin diye oyle yaptin sanmistim
Miley Cyrus Son Şarkı ilk defa bu filmde ağladım çok güzel herkese tavsiye ederim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dünyalar savaşı
ilk aşk ilk dans
yaşam şifresi
şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?