En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

animasyon sevilmezmi canim? ben en son ''brave'' i izledim, beter böcek in orijinal adi ne? bizim evde cok animasyon filmi bulunur, oglumda sever , belki izlemisimdir

animasyon sevilmezmi canim? ben en son ''brave'' i izledim, beter böcek in orijinal adi ne? bizim evde cok animasyon filmi bulunur, oglumda sever , belki izlemisimdir

orjinali Beetle Juice diye geçiyo.kaç yaşında olursam olayım vazgeçmem animasyon izlemekten

orjinali Beetle Juice diye geçiyo.kaç yaşında olursam olayım vazgeçmem animasyon izlemekten

haaaa beetle juice un dizi olarak cizgi filmi, ve sinema filmi de vardi ...(cocukken cizgi filmini izlerdim, sinema filmi nasip olmadi)

Nemo cok guzeldi ....finding Nemo...oda eski ama cok guzel baci yaaa

haaaa beetle juice un dizi olarak cizgi filmi, ve sinema filmi de vardi ...(cocukken cizgi filmini izlerdim, sinema filmi nasip olmadi)

Nemo cok guzeldi ....finding Nemo...oda eski ama cok guzel baci yaaa

dizi olarak var mı bilmiyorum o zamanlar dünyada bile yoktum ben kuaförüm demişti filmini izle diye de ordan biliyorum bende
evet o da çok güzeldi yaa bütün gün oturup film izlesem bile filme doymam heralde

Son düzenleme:
dizi olarak var mı bilmiyorum o zamanlar dünyada bile yoktum ben kuaförüm demişti filmini izle diye de ordan biliyorum bende
evet o da çok güzeldi yaa bütün gün oturup film izlesem bile filme doymam heralde

kac yasindasin canim? ben dizi cizgi filmini izledigimi, severek izledigimi hatirliyorum, belki TR de yayinlanmamistir, ben Hollandadayken izliyordum.

Miley Cyrus Son Şarkı ilk defa bu filmde ağladım çok güzel herkese tavsiye ederim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Miley Cyrus Son Şarkı ilk defa bu filmde ağladım çok güzel herkese tavsiye ederim..

Eklentiler

• $1396090919882.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 39
En son geçen akşam bunu izledik eşimle :)
Kitabınıda son derece beğenmiş biri olarak filmi tavriye ederim:)
Fantastik romantik bilim kurgu her telden :)

sadece senin konusu çok güzel ama ben onun orjinalini de izlemiştim önceden kore versiyonunu..belçim bilgin koreli kız kadar maalesef başarılı olamamış bu filmde.kör rolünü hiç ama hiç canlandıramamış..İbrahim Çelikkol ise hakkını fazlasıyla vermiş helal ona..kore versiyonunu da izleyin aradaki farkı görün derim..
film güya uyarlamaymış,tıpatıp aynısını yapmışlar.bir de türk sineması çok ilerledi diyenler var %100 çalıntı filmin neresi ilerleme..sanatçılarımız korsana hayır diye bangır bangır bağırıyor ama kendileri korsan film yapıyor çok yazık..

dünyalar savaşı
ilk aşk ilk dans
yaşam şifresi
şimdilik bu kadar

Geçenlerde trt de bu filmi izledim gerçektende harika ve mantıklı bir film keşke şimdiki edebiyat hocalarıda böyle olsa ....

Samsung s3 mini cihazından gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396304445202.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 50
"Frida" cok olginc ve guzel bir film.gercek bir karakteri anlatan biyografik bu filme bayildim. Herkese hitap etmeyebilir izlemeyenler once konuya hakim olup sonra izlemeye karar versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…