• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Dhoom 3 filmini izledim en son. Bollywood yapımı başrollerinde Aamir Khan' ın oynadığı bir film. Açıkçası filmin içeriğini çok beğendim ama sonu daha afilli olabilirmiş dedim yine de izlenmeye değer. 1' i ve 2'si de mevcut fakat konular birbirleriyle bağlantılı olmadığı için direkt 3.sünü izlemenizde bir sakınca yok. Ek bir bilgi, Haziran ayında Dhoom 3 ülkemizde vizyona girecek, açıkcası ben daha fazla sabredemediğim için internetten izledim vizyona girsin o zevki bir de sinemada tadacağım. :)

cennet gibi....
süperrrr romantik komedi
kesinlikle tavsiye ederim
abartısız 4 kez izledimm:40::40:

merhaba bu filmi bende çok beğenmiştim.....
izlediğiniz için soruyorum bu tarzda keyifle izlenecek bir film varmı tavsiye edeceğiniz....:16:

doğmamış diye bi film izledim . gerilim korku tarzındaydı. güzel bi film.
bide Dehşet evi diye bi film var tavsiye ederim oyunculuk çok iyi :9:

merhaba bu filmi bende çok beğenmiştim.....(doğmamış)
izlediğiniz için soruyorum bu tarzda keyifle izlenecek bir film varmı tavsiye edeceğiniz......

Sinemada Yasak Bölge diye bir film izledim. Güzel filmdi, aksiyon severler için tavsiyemdir.

Total Recall (Gerçeğe Çağrı) 2012. Güzeldi ben beğendim aksiyon dolu :46:

Gerilim türünde mutlaka tavsiye edeceğim film; Ruhlar Bölgesi. 2 seri halinde yayınlandı, 3. seriyide merakla bekliyoruz. Gerim gerim gerilmek isteyenlere tavsiyemdir :) Ayrıca gerilim türünde süprizli son sevenler için; Evdeki Düşman, Davetsiz ve Koğuş 10 numara filmlerdir.
Romantik komedi türünde; Cennet Gibi, Kadın aklı Erkek aklı, Keşke 30 olsam, Sil Baştan önerebileceğim filmler.
Herkese iyi seyirler
:42:

merhaba canım tavsiye ettiğin filmler için çok teşekkür....
aynı filmlerden keyif alıyoruz......
cennet gibi filmi tarzında bildiğin önerilerebileceğin film varmı.......
eğer yardımcı olusan sevinirim....
haftasonu için keyif yapmak istiyorum.....
gerilim de romantik komedi de olabilir........

Başta söylemeliyim ki " Ben Efsaneyim" benim için titanik gibidir. Ben efsaneyimi 7 defa izlemişliğim vardır. onun dışında en son izlediğim filimlerden "ceset" "arınma gecesi" korku seansı" " ve bende ben efsaneyim kadar iz bırakmış baş rolünü brad pitt'in oynadığı "dünya savaşı. " onun dışında yeni dünya sihirbazlar çetesi gizli pencere tavsiye ederim. bu tür akıl oyunu aksiyon ve gerilim film seven arkadaşlara. :32:

arkadaşlar gerilim filmi izlemek istiyorum bu gece......
doğmamış,gothika,sır.....vs filmlerini izleyenler bilir bu tarz filmlerin tadında bir film öneriniz varmı?....
kanlı korku filmi istemiyorum.....
midemi bulandırıyor.........:15:

Wall-e. İki gün üst üste izledim ben bu animasyonu. Acayip etkilendim ya. Küçük, büyük herkes izlemeli........

The Lego Movie

http://www.imdb.com/title/tt1490017/?ref_=nv_sr_1

$MV5BMTg4MDk1ODExN15BMl5BanBnXkFtZTgwNzIyNjg3MDE@._V1_SX214_AL_.jpg

Back