- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gravity (yerçekimi) aslında güzel bi film ama beni o kadar heyecana sürüklemedi fakat çekimleri mutheşemdi.yani uzay ve dünya görüntüsü muhteşemdi.
sanirim bu yilin en iyi film oscarini aldilar ...yanilmiyorsam. bende izlemek isterim yiaa
8 dalda oscar aldı gerçekten çok güzel film ama dediğim gibi sanki heyecanı eksik geldi bana
he bende onu diyorum ya, ama icinde o oscarlarin EN IYI FILM olduguda aklimda kalmisti, o bakimdan oyle yazdim
yok canım ben anladım da senin ne demek istediğini diğer oscarlarla da pekiştireyim dedim
ok canim
supersin, izledinmi oscarlari? Ellen Degeneres sunmustu yine
offf izleyemedim yaaa
bende daha yeni izledim ....pazar gunu , malum tv.de mac programlari sayesinde, birden aklima geldi ...telden izledim, tabi milletin tesekkulerini es gecerek
normalde gece yarısı falan veriyorlardı onu.ben de pek tv izlemediğim için kaçırmışım
"Before Midnight
Before Midnight (2013) - IMDb
Eki Görüntüle 878167
Serinin son filmi devamı gelir mi bilmiyorum ama gelmeli
dogrudur, sonucta saat farki var ama , canli olarak hangi kanalin verdigini hatirlamiyorum, tekrarina dahi denk gelmedim, oldumu onuda bilmiyorum, telden youtube actim, sagolsun youtube ordan guzelce izledim
he ya yuotube kapanmadan izliyim dedin galiba
kapanmadanmi?
ben lunche kacar sosyolog, birazdan donerim.
he ya öyle söylentiler var ya görüşürük NIKITA
TR'de youtube kapaniyormu? soylentiyse soytenti kalir insallah.
ben döndüm, sen Legends of the fall i izledinmi?
bilmiyorum artık söylenti mi değil mi :44::44:
yok canım izlemedim şimdi baktım da eski bi film galiba 1994 yazıyo
evet eski, ama cokk guzel bacim yaaaaa, tavsiye ediyorum muhakkak izle.
eski meski dinlemem walla, iyi hikayesi varsa izlerim