• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

gravity (yerçekimi) aslında güzel bi film ama beni o kadar heyecana sürüklemedi fakat çekimleri mutheşemdi.yani uzay ve dünya görüntüsü muhteşemdi.

bende daha yeni izledim ....pazar gunu , malum tv.de mac programlari sayesinde, birden aklima geldi ...telden izledim, tabi milletin tesekkulerini es gecerek :1:

normalde gece yarısı falan veriyorlardı onu.ben de pek tv izlemediğim için kaçırmışım :9:

normalde gece yarısı falan veriyorlardı onu.ben de pek tv izlemediğim için kaçırmışım :9:

dogrudur, sonucta saat farki var ama , canli olarak hangi kanalin verdigini hatirlamiyorum, tekrarina dahi denk gelmedim, oldumu onuda bilmiyorum, telden youtube actim, sagolsun youtube ordan guzelce izledim :1::1:

dogrudur, sonucta saat farki var ama , canli olarak hangi kanalin verdigini hatirlamiyorum, tekrarina dahi denk gelmedim, oldumu onuda bilmiyorum, telden youtube actim, sagolsun youtube ordan guzelce izledim :1::1:

he ya yuotube kapanmadan izliyim dedin galiba :9::9:

TR'de youtube kapaniyormu? soylentiyse soytenti kalir insallah.
ben döndüm, sen Legends of the fall i izledinmi?

bilmiyorum artık söylenti mi değil mi :44::44:
yok canım izlemedim şimdi baktım da eski bi film galiba 1994 yazıyo :52:

evet eski, ama cokk guzel bacim yaaaaa, tavsiye ediyorum muhakkak izle.
eski meski dinlemem walla, iyi hikayesi varsa izlerim :16:

aynen canım ben de izlerim mutlaka :52::52:
geçen kuaförüm de önemişti bi film 'beter böcek' animastyon filmi eski ama çok güzel dedi.netten araştırdım gerçeekten de çok olumlu eleştirler var.eğer animasyon seversen izlemeni tavsiye ederim :46::46:

Back