- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gravity (yerçekimi) aslında güzel bi film ama beni o kadar heyecana sürüklemedi fakat çekimleri mutheşemdi.yani uzay ve dünya görüntüsü muhteşemdi.
sanirim bu yilin en iyi film oscarini aldilar ...yanilmiyorsam. bende izlemek isterim yiaa![]()
8 dalda oscar aldıgerçekten çok güzel film ama dediğim gibi sanki heyecanı eksik geldi bana
![]()
he bende onu diyorum ya, ama icinde o oscarlarin EN IYI FILM olduguda aklimda kalmisti, o bakimdan oyle yazdim![]()
yok canım ben anladım da senin ne demek istediğini diğer oscarlarla da pekiştireyim dedim![]()
ok canim
supersin, izledinmi oscarlari? Ellen Degeneres sunmustu yine
offf izleyemedim yaaa![]()
bende daha yeni izledim ....pazar gunu , malum tv.de mac programlari sayesinde, birden aklima geldi ...telden izledim, tabi milletin tesekkulerini es gecerek![]()
normalde gece yarısı falan veriyorlardı onu.ben de pek tv izlemediğim için kaçırmışım![]()
"Before Midnight
Before Midnight (2013) - IMDb
Eki Görüntüle 878167
Serinin son filmi devamı gelir mi bilmiyorum ama gelmeli
dogrudur, sonucta saat farki var ama , canli olarak hangi kanalin verdigini hatirlamiyorum, tekrarina dahi denk gelmedim, oldumu onuda bilmiyorum, telden youtube actim, sagolsun youtube ordan guzelce izledim![]()
he ya yuotube kapanmadan izliyim dedin galiba![]()
kapanmadanmi?
ben lunche kacar sosyolog, birazdan donerim.
he ya öyle söylentiler var yagörüşürük NIKITA
![]()
TR'de youtube kapaniyormu? soylentiyse soytenti kalir insallah.
ben döndüm, sen Legends of the fall i izledinmi?
bilmiyorum artık söylenti mi değil mi :44::44:
yok canım izlemedim şimdi baktım da eski bi film galiba 1994 yazıyo![]()
evet eski, ama cokk guzel bacim yaaaaa, tavsiye ediyorum muhakkak izle.
eski meski dinlemem walla, iyi hikayesi varsa izlerim![]()