En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

gravity (yerçekimi) aslında güzel bi film ama beni o kadar heyecana sürüklemedi fakat çekimleri mutheşemdi.yani uzay ve dünya görüntüsü muhteşemdi.

bende daha yeni izledim ....pazar gunu , malum tv.de mac programlari sayesinde, birden aklima geldi ...telden izledim, tabi milletin tesekkulerini es gecerek

normalde gece yarısı falan veriyorlardı onu.ben de pek tv izlemediğim için kaçırmışım

normalde gece yarısı falan veriyorlardı onu.ben de pek tv izlemediğim için kaçırmışım

dogrudur, sonucta saat farki var ama , canli olarak hangi kanalin verdigini hatirlamiyorum, tekrarina dahi denk gelmedim, oldumu onuda bilmiyorum, telden youtube actim, sagolsun youtube ordan guzelce izledim

dogrudur, sonucta saat farki var ama , canli olarak hangi kanalin verdigini hatirlamiyorum, tekrarina dahi denk gelmedim, oldumu onuda bilmiyorum, telden youtube actim, sagolsun youtube ordan guzelce izledim

he ya yuotube kapanmadan izliyim dedin galiba

TR'de youtube kapaniyormu? soylentiyse soytenti kalir insallah.
ben döndüm, sen Legends of the fall i izledinmi?

bilmiyorum artık söylenti mi değil mi :44::44:
yok canım izlemedim şimdi baktım da eski bi film galiba 1994 yazıyo

evet eski, ama cokk guzel bacim yaaaaa, tavsiye ediyorum muhakkak izle.
eski meski dinlemem walla, iyi hikayesi varsa izlerim

aynen canım ben de izlerim mutlaka
geçen kuaförüm de önemişti bi film 'beter böcek' animastyon filmi eski ama çok güzel dedi.netten araştırdım gerçeekten de çok olumlu eleştirler var.eğer animasyon seversen izlemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…