En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Sahtekar
Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir. Medyanın ve yozlaşmış polis teşkilatının kendisine destek olmaktan çok köstek olmasından bunalan Christine, aradığı cevaplara ulaşmak için kendi başına adımlar atmaya başlayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek gerçekle yüz yüze gelecektir.

Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir.

Konunun araştırılması için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karşısında çaresiz kalan Christine, aradığı desteği aktivist rahip Briegleb’de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oğlunu bulma mücadelesinde Christine’e yardımcı olacaktır. Angelina Jolie liderliğindeki oyuncu kadrosu, efsane yönetmen Clint Eastwood yönettiği bir filmde olunca, o film eşine az rastlanır bir hal alıyor. Bu film gerçekten muhteşem ötesi

hatirladigim kadariyla beni cok etkilemisti, sonunda dayanamayip aglamistim, oglunu bi daha görmüyor kadincagiz. O filmdeki katil cocugu öldürmüstür diye düsünmüstüm ben, ama insan ''acaba?'' diye soruyor yinede. ve bu gercekten yasanmis bir olay....malesef.

en son koku filmini izledim
aslında film gayet güzel gidiyodu ama sonunu çok anlamsız buldum
o sonu gördükten sonra filmi izlediğime pişman oldum

fantastik film kategorisinde ama sonu gerçekten çok saçmaydı

Son düzenleme:
canım banlanmıştım cevap yazamadım güzel diyosan izlerim zaten izleyecek film bulamıyorum tavsiyeler iyi oluyo
onemli degil bak valentine's day de guzel.tavsiye ederim, pirates of the caribbean on stranger tide's da.Dark shadows da baya iyi idi. bak komedi the Campaigne var, onuda tavsiye ederim, gulmek istersen tabi
en son koku filmini izledim
aslında film gayet güzel gidiyodu ama sonunu çok anlamsız buldum
o sonu gördükten sonra filmi izlediğime pişman oldum

fantastik film kategorisinde ama sonu gerçekten çok saçmaydı

Parfume? onu izlemistim ,hani esas oglan katil, ve oldurdugu hatunlarin kokularini biriktiriyor? o iyi oynanmisti, Dustin Hoffman da vardi filmde, biraz sacmaydi evet , ama oyun iyi idi.

onları izledim canım güzeldi hepsi
koku da güzel de sonu çok saçmaydı gerçekten

bak bunları izlemedim işte ben de şimdi ne izlesem diye düşünüyodum en güzeli hangisi

ben ikisinide cok begenmistim,
Meryl Streep MALUM

O digeride zaten bicok cikolata renkli abiler ablalar oynuyor, oda guzeldi, sevmistim ben , tavsiye ediyorum, bakalim sende begenecekmisin, kadin/erkek iliskilerini anlatiyor daha cok ( bazi yerleri cookkk komik )

iskelet anahtarı izledim bugün güzeldi filmin sonuna da baya şaşırdım
baştan dikkatli izlemezseniz anlamayabilirsiniz

filmin ikincisi çekilse iyi olur devamı yapılabilecek bi film

Son düzenleme:
kim oynuyor ? filmin konusu ne?

kate hudson oynuyo
gerilim filmi ama rahat izleniyo ben burdaki yorumlara bakarak izledim ve hoşuma gitti açıkçası

Bir hastanede hemşire olarak çalışan Caroline (Kate Hudson), New Orleans'ın uzağında bulunan eski bir evde, yaşlı bir kadının kocasına bakmak üzere çalışmaya başlar. Ancak yaşlı çiftin gizemli davranışları Caroline'in dikkatini çeker. Evin kilitli olan tüm kapılarını açacak olan bir iskelet anahtar ile evin gizemini çözmek için harekete geçer. Ancak evin çatı katında gizlenen korkunç ve ölümcül bir sırrın açığa çıkmasına neden olur.

bu şekilde özetini yapmışlar ve filmin sonu hiç beklemediğim şekilde bitti tavsiye ederim

ayrıca walf of wall street filmini de izledim sonunda

leonardo cidden çok iyi oynamış ama film çok uzun geldi bana 3 saat
ve en az bir saati olmasa da olur diyebileceğim cinsten
ama güzeldi yine de

diyaloglar çok uzatılmış ve erotik sahneler çok var ..... filmi gibi biraz
10/7,5 diyebilirim
diğer filmleriyle kıyasladığımda çok beğenemedim bu filmi

The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)

Fitzgerald'ın romanını okuduktan sonra izlemek daha bir hoş oldu sanki.
O yüzden önce kitap okunsa daha iyi olabilir diye düşündüm izlemek isteyenler için.
Çünkü çok hızlı geçişler var. Bağlantıları kurabilmek ve sıkılmamak adına içeriği bilmekte fayda var.

haklısın
ben direk filmine gitmiştim güzeldi ama bazı yerlerde sıkıldık mesela arkadaşlarla

bu arada neden por no yazamıyoruz anlamadım sansür mü var ayıp bir kelime değil ki bu
direk ..... yazıyo hayret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…