En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Aamir Khan filmlerinden devam
bu film hakkında nasıl bi yorum yapacağımı bilmiyorum..
tüm filmi midemde kocaman bi yumru ile izledim
insanın içine işliyo..çok güzel bi film çok

Taare Zameen Par

Evet harikadırlar, Fanaa'yı da tavsiye ederim. Türk filmi tarzı olmuş ama harika işlemişler... özellikle müzikleri şahane...

Aamir Khan filmlerinden devam
bu film hakkında nasıl bi yorum yapacağımı bilmiyorum..
tüm filmi midemde kocaman bi yumru ile izledim
insanın içine işliyo..çok güzel bi film çok

Taare Zameen Par

aamir khan ın filmlerine bende bayılıyorum .

adamda cidden yetenek var .

bana hint sinamasını sevdirdi

hint sinemasından my names khan da çok güzel bi filmdi tavsiye ederim :)

Bu yaz 100 e yakın film izledim. daha sonra tavsiyeleri yazarım ama başta bir rus filmi olan Vykrutasy tavsiye ederim. Rus filmi olmasına rağmen ölümcül deneydeki Milla Jovovich oynuyor. Türkçe adı Düzenbazlar

"Slava (Konstantin Khabenskiy) ve Nadia (Milla Jovovich), Moskova’da bir kaza sonucu tanışıp, kısa bir süre sonra da evlenmeye karar verirler. Ancak, Palchik adındaki küçük bir şehirde öğretmen olan Slava’nın işinden ayrılıp Moskova’daki düğüne yetişme hayalleri, beklenmedik sürprizlerle zora girecektir."

Evet harikadırlar, Fanaa'yı da tavsiye ederim. Türk filmi tarzı olmuş ama harika işlemişler... özellikle müzikleri şahane...

aamir khan ın filmlerine bende bayılıyorum .

adamda cidden yetenek var .

bana hint sinamasını sevdirdi

hint sinemasından my names khan da çok güzel bi filmdi tavsiye ederim :)

ikisini de en kısa zamanda izlicem teşekkürler

Jodaeiye Nader az Simin İran sinemasından güzel bir örnek, imdb puanı 8.6, olay bi konu etrafında geçiyor, alzehimer hastası bir baba ve babasına tutkun bi adam ve gelişen olaylar, filmin sonunda kendinize soruyorsunuz acaba öyle mi böyle mi diye ? çok akısı ilerlemese de ben beğendim, iran sineması olmasına rağmen türklere çok benziyor, izlerseniz sizde anlayacaksınız,
Oldboy filminide yeni izledim, methini çok duymuştum ama izlemeye yeni fırsat bulabildim,sonunda aaaaaa ölemiymişşş diyebilceğiniz bir film imdb puanı 8.4 , garip bir film, fakat sonu şaşırtıyor, enteresan bir kurgusu var, izleyeni düşündürüyor, ben izledikten uzun bir süre filmi kafamda kurgulayıp anlamaya çalıştım, netten yorumları falan okudum öyle anlayabildim :) dikkat isteyen bir film ama izledikten ve anladıktan sonra izlediğine değiyor :)
şimdilik bu kadar iyi seyirler hepinizee

Bunlar bu yaz izleyipte beğendiklerim...
- 3 Aptal
- Ganjini
- Fanaa
- Milyoner
- Düzenbazlar
- Hızlı ve öfkeli 2011
- İnception
- John Carter
- Kader Ajanları
- Limit Yok
- Pers Prensi
- The Ugly Truth
- Means war
- Yenilmezler
- Sevgili hedefim

My name is Khan' ı izledik sevdicekle bugün ağlaşa ağlaşa valla
çok güzeldi
hint fimlerine olan sevgim çığ gibi büyüyo resmen

yine bir aamir khan filmi
çok güzel ve tanıdık bi hikayeydi
kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden, bi çok mesaj veriyo anlayana

Son düzenleme:
Bende en son yine bir bollywood filmi izledim. Mann ... harika bi filmdi. Dram aşk sevenler izlesin derim

abraham lincoln vampir avcısını izledim dün akşam gerçek bi hayat hikayesiyle efsaneyi birleştirmişler bu biraz saçmalaştırmış ama bunu kafaya takmadan izleyebileceğiniz keyifli bi film..

Bu gece Ghajini filmini izledim.
konusu ilginçti doğrusu bu kadar beklemiyordum. gün geçtikçe beni şaşırtıyor hint filmleri
izlenilmesi gereken bi film 3 saat nasıl geçti anlamadım ben

Az once babamin penguenlerini izledik koptuk gulmektek harikaydi sewgi dolu bir film
Normalde gerilim filmidir tarzimiz ancak bu gce gulmeye ihtiyac duyduk iyide geldi...

kimliksiz(unknown) az önce bitirdim konusu farklı ve filmin sonlarına doğru sizi şaşırtmasını biliyor,çok beğendim

Eklentiler

• $indir.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 39
Dün gece yarısı "stepfathet- üvey baba" filmini izledim. Eşim de ben de beğendik.

Buz Devri 4: Kıtalar ayrılıyor ..
Animasyon sevenler için tavsiye ederim .. Serinin devamı yine insanı gülümsetmeye devam ediyor..

"Zoraki Kahraman" filmin adı, sinema kanalında sürekli bu oynuyordu. "Zoraki" izledim ama beğendim açıkçası. İzlenir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…