En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Filmin sonunda şaşırmak istiyorsanız "Shutter island" (zindan adası) ve i skin i live in,
Müzikal filmleri sevenler için ise, Copying Beethoven, amadeus (Mozart'ı anlatıyor), Singin' in the Rain,
Dram ve romantik film sevenler için ise,The painted veil, love me if you dare tavsiye ederim.

en son CALGI CENGI filmini izledim
komedi
cok küfürlü fakat ben cok eglendim cok güldüm izlerken :81::81:

en son aamir khan ın Dil Chahta Hai / Do Your Thing filmini izledim gerçekten başarılı bir bollywood filmi hint filmlerini izlemeyi sevenlere tavsiye ediyorum ek olarak hollywood yapımı olarak the help duyguların rengi filmini izledim imdb puanı 8 in üstündeydi yanlış hatırlamıyorsam 2 si de oldukça başarılı filmlerdi

Buz devri 4ü bende yeni izledim sinemada, aslında tim burton'in yeni vampirli komedi filmini izlemek isteyip, gittiğimiz sinemada vizyona henüz girmediği için eh naapalım madem modunda buz devrine bilet aldık, ama eğlenceliydi bayağı şimdi üzerinden bir süre geçtikten sonra düşününce filmde komik bulduğum herhangi bir ayrıntı aklıma gelmiyor ama filmden çıkınca çok pozitif bir ruh haline kapılıyor insan saatlerce gülmüş gibi.

Bir de bu akşam televizyonda rent vardı. La bohème den uyarlanmış müzikal bir film. Çok keyifliydi ve cnbce de yayınlandığına göre birkaç saat içinde yeniden verirler kesin, denk getirirseniz izlemenizi tavsiye ederim

Ghajini
Bugün izledim.
Hint yapımı bu filmi izlerken dalga geçip gülebileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. ( Ben ağzımın payını fena aldım.)
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi diyebilirim.
Bir intikam öyküsü.
Romantizm, kavga gürültü, kötü adam hepsi var işte.
Biraz uzun ama hakkını vermişler.
Şimdi söyleyeceğim şeye gülebilirsiniz zira ben bile şaşıyorum ama müzikler harikaydı.

Efendim bu akşam önereceğim filmde hayatınızda görebileceğiniz en sapık erkekle tanışacaksınız.
Günlük hayatta güvendiğiniz insanları birbir sorgulatan, sonuyla sizi dumur üstüne dumura uğratan bir film.
"Meintras Duermes" izleyiniz.

Son zamanlarda izlediğim filmler:

Av Mevsimi -tekrar izledim bunu. gerçekten çok başarılı bir film

Ong Bak - 20 dk izleyip de ne olduğunu anlayamadığım saçma sapan bir film. kesinlikle tavsiye etmem

Ejderha Dövemeli Kız - İçinde sansürlü +18 sahneler olsa da gerilim yönünden çok iyi

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Animasyonlara bayılıyorum ben

Pamuk Prenses ve Avcı - Ben beğendim. ama cüceler hayallerimi yıktı, acayip çirkin ve sevimsizler

ın tıme(zamana karşı) konusu çok farklı izlenmesi gereken filmlerden biri Sherlock Holmes 1 ve 2cisi favorim filmlerimden, kesinlikle izlenmeli

ben de az önce izledim
3 idiots'tan sonra aamir khan'ın filmlerini izlemeye çalışıyorum bu aralar..sıra bundaydı
çok güzeldi, çok beğendim
insana birden fazla duyguyu yaşatıyo film kesinlikle
duygulanıyosunuz, gülüyosunuz, sinir oluyosunuz..bi sürü duygu geçişi
güney kore sinemasından sonra hint sinemasına da favorilerim arasına girdi

Son izlediklerim:

The dark night rises (müthişti)

The Girl with the dragon tattoo (müthişti)

American psycho (konusu aman aman değil ama christian bale ile gözlerinize ziyafet çekebilirsiniz, oh ye!)

Yaşam Şifresi(Source Code) izlediğim en iyi bilim kurgu filmlerinden biri, izlerken kafam karışmadı değil ama sevdim ben bu filmi

Aamir Khan filmlerinden devam
bu film hakkında nasıl bi yorum yapacağımı bilmiyorum..
tüm filmi midemde kocaman bi yumru ile izledim
insanın içine işliyo..çok güzel bi film çok

Taare Zameen Par

Vertigo (1958)

Alfred Hitchcock yönetmenliğinde şahane bir filmdi, gizem ve merak dolu... 50li ve 60 lı yılların Amerikan filmlerini sevenler için özellikle öneririm.

1. Frozen (2010) – 1 Teleferik 3 Genç Buz Gibi Bir Hava (güzeldi)

2. fermatın kapanı (süperdi filmin sonuna kadar ağzınız açık izliyorsunuz)

3 apocalypto. yazılmıştır heralde. o da favori filmimdir..

kızlar aranızda bana gerçekten gerçken bi gerilim filmi önerebilcek olan var mı? sürükleyici ve çok güzel izlenmeye değer.

eski ya da yeni fark etmez:18::18::18::18:

Cabin in the woods çok iyi diyorlar. Gerilim sevmememe rağmen dayanamayıp izleyeceğim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…